0755 263 263

cazuri

Soluțiile noastre inovatoare ne permit să rezolvăm toate problemele dentare ale pacienților noștri

Extracția dentară

Atunci când pacienții intră în clinica noastră, ei se gândesc imediat la unicitatea acestuia – o echipă caldă și atentă, combinată cu un mediu frumos pentru ca pacienții noștri să se simtă în largul lor încă de la început.

Clinica Dental Concept by dr. Mihali permite profesioniștilor noștri stomatologi să obțină rezultate remarcabile și constante, de la planificarea atentă a spațiului, alegerea echipamentului până la selectarea echipei de asistență. Fiecare element al călătoriei dumneavoastră. este bine gândit pentru a vă asigura că primiți îngrijirea și tratamentul pe care îl așteptați.

Portofoliile noastre de rezultate prezintă numeroase cazuri care demonstrează aspecte ale problemelor dentare și soluțiile pe care am reușit să le oferim.
Suntem foarte norocoși să avem atât de mulți dintre pacienții noștri care își împărtășesc experiențele dentare și le mulțumim pentru asta.

Tratamentul nostru inovator a transformat nu numai zâmbetele pacienților noștri, ci și viețile lor. Descoperiți mai jos câteva dintre cazurile pacienților noștri.

Alungire coronară și 10 fațete E-Max (disilicat de litiu)

Cum numărul de ședințe a trebuit să fie cât mai bine comprimat deoarece pacienta a venit de la București pentru a-și rezolva dantura, s-a luat decizia de a face cât mai repede analiza estetică, fotografii și amprente pentru modele, diagnostic, pentru a realiza wax-up-ul în laboratorul de tehnică dentară.

Alungire coronară, fațete și coroane pe arcada superioară și inferioară.

Pacienta dorește să evite purtarea unui aparat dentar, și să corecteze malocluzia în mod protetic, într-un timp cât mai scurt. Plan de acțiune: Corectarea protetică a ocluziei adânci acoperită prin coroane și fațete dentare, cu păstrarea culorii naturale a dinților.

Egalizare zenith-uri, 28 de coroane și fațete dentare E-max.

Pacienta, fostă purtătoare de aparat dentar, a dorit corectarea ocluziei, astfel încât să existe contacte dento-dentare corecte. Pacienta dorește aranjarea acestora astfel încât să aibe un zâmbet perfect. Culoarea inițială a dinților a fost A1.

27 fațete dentare și table-top, 1 coroană înșurubată pe implant

Pacient, 30 de ani, se prezintă cu abrazii dentare accentuate, zâmbet gingival, culoare A3. Își dorește că noul zâmbet să îi corecteze ocluzia (mușcătura) , dimensiunea coroanelor clinice, și o culoare deschisă a acestora.

Programează o consultație

Cabinetul poate fi accesat cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre cabinet pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali

Extracții dentare, inserare implanturi, augmentări osoase, tratamentul bolii parodontale localizate, restaurări protetice pe dinți și implanturi dentare

Pacienta s-a prezentat la tratament dorind reabilitare orală totală cu dinți ficși. Constatări: Edentație subtotală la maxilar, edentație clasa 1 Kennedy la mandibulă, resorbții osoase masive. Plan de acțiune: Extracția resturilor radiculare, adiții osoase și Restaurări protetice fixe pe dinții viabili și implanturi dentare.

Augmentări osoase și de părți moi, inserare implanturi, creșterea dimensiunii verticale de ocluzie și restaurarea breșelor edentate prin coroane integral ceramice pe dinți și implanturi

S-a dorit de către pacient închiderea breșelor edentate și refacerea dimensiunii coroanelor clinice. Constatări: Edentatie clasa a-III-a Kennedy cu mo-dificare maxilar, edentație clasa 1 Kennedy mandiublă, dimensiune verticală de ocluzie prăbușită.

Reabilitare orală totală prin 28 de coroane pe dinți și implanturi, fațete și double veneers

Datorită procesului carios avansat, anumiți dinți nu au mai putut fi recuperați. Pacientul, venit din New York pentru tratament, și-a dorit un zâmbet de Hollywood.

Reabilitare estetică zona frontală

Pacienta s-a prezentat cu o resorbție de părți moi în zona frontală. Își dorește un zâmbet mai frumos din punct de vedere estetic.

Reabilitare estetică și funcțională completă, pe dinți și implanturi

Pacienta s-a prezentat cu multiple malpoziții dentare, edentații și abrazii dentare, dorindu-și reabilitarea totală a cavității bucale.

Recenzii fantastice pentru dentiștii noștri

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinica noastră. Succesul nostru a fost construit prin intermediul pacienților noștri care ne recomandă prietenilor, familiei și colegilor lor, precum și prin intermediul altor dentiști locali din vestul țării, care ne trimit cazurile lor mai complexe pentru o opinie și un tratament.

Suntem, de asemenea, recunoscatori pentru faptul că mulți dintre pacienții noștri care au părăsit orașul pentru a se muta în străinătate, continuă să se întoarcă la noi pentru examinările și tratamentele de rutină. Construim relații cu pacienții noștri, relații care se bazează pe încredere. Ne acordăm timp pentru a cunoaște nevoile, preocupările și dorințele pacienților noștri.

Pentru programări telefonice, apelați:

0755 263 263

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.