0755 263 263

Plan de tratament stomatologic Timișoara

Avem consiliu pentru stabilirea celui mai bun plan de tratament stomatologic.

Ce este un plan de tratament dentar?

Cei mai mulți oameni sunt obișnuiți să meargă la dentist o dată la șase luni în cel mai bun caz, pentru un control, dar ce se întâmplă atunci când sunteți unul dintre pacienții, care au nevoie de un anumit tratament dentar în fiecare an?

Întotdeauna, înainte de a începe tratamentul, medicul specialist Dental Concept va lucra cu dumneavoastră pentru a întocmi un plan de tratament dentar.

În cel mai simplu caz, planul de tratament identifică lucrările de care aveți nevoie pentru a vă asigura că dinții dumneavoastră sunt în cea mai bună stare posibilă.

Planul de tratament oferă o direcție pentru tratamentul dumneavoastră, asigurându-se că fiecare etapă este finalizată în ordinea corectă, pentru a optimiza rezultatele.

Tratament dentar Timișoara
Fă o programare la clinica noastră.
Plan de tratament dentar Timișoara
Te așteptăm aici la o discuție.

De ce fiecare persoană are nevoie de un plan de tratament stomatologic personalizat?

Un plan de tratament dentar se află în centrul unei examinări de calitate pentru pacienți. Procesul începe de îndată ce pacientul intră în cabinetul stomatologic.

Un plan de tratament personalizat, discutat și furnizat în scris, îi va permite pacientului să înțeleagă pe deplin tratamentul dentar. Acesta necesită o consultare amănunțită, în care pacientul este un participant activ și este încurajat să împărtășească așteptările sale personale cu echipa stomatologică, în urma căreia pacientul se așteaptă să:

 • primească informații complete, clare și exacte pe care să le poată înțelege, înainte, în timpul și după tratament, astfel încât să poată lua decizii în cunoștință de cauză în parteneriat cu persoanele care le oferă asistență medicală.
 • primească o explicație clară a tratamentului, a rezultatelor posibile și a ceea ce se pot aștepta.
 • știe cât va costa tratamentul lor înainte de a începe și să fie informați despre orice modificări.
 • beneficieze de o comunicare pe care să o poată înțelege.

Scopul planului de tratament este de a răspunde nevoilor pacientului, prin urmare, tratamentul Dental Concept este extrem de individualizat atât pentru pacient, cât și pentru boală.

Planificarea tratamentului necesită mai mult de un specialist

Considerăm că planificarea completă a tratamentului implică unul sau mai mulți specialiști atunci când procedurile dentare ale unui pacient implica mai multe specializări (de exemplu: ortodonția avansată, chirurgia parodontală a țesuturilor moi și dure, extracția celui de-al treilea molar, majoritatea procedurilor de canal, plasarea de implanturi și toate operațiile legate de implanturi, cum ar fi ridicarea sinusurilor și grefele osoase).

Pacienții noștri sunt speciali și merită ca cele mai bune minți și cei mai experimentați medici să se unească pentru a se asigura că tratamentul lor va obține cu succes cele mai bune rezultate.

Etapele întocmirii unui plan de tratament stomatologic

Evaluarea inițială și diagnosticul

În primă instanță, medicul dentist va efectua o serie de teste și verificări pentru a vedea ce tratament trebuie administrat, dacă este cazul.

Pe lângă o inspecție vizuală a dinților, medicul dentist poate face și câteva radiografii, poate completa o diagramă parodontală și poate efectua o verificare a gingiilor, a maxilarului și a zonei bucale pentru a detecta semne de cancer și/sau orice alte afecțiuni posibile.

Explicații și planificarea tratamentului

Odată ce medicul dentist are toate informațiile necesare pentru a decide ce tratament este necesar, acesta va organiza, de obicei, o întâlnire separată pentru a discuta constatările sale și pentru a descrie diferitele opțiuni de tratament care vă sunt disponibile.

În multe cazuri, pot exista mai multe opțiuni diferite, fiecare cu propriul set de argumente pro și contra.

La întâlnirea de evaluare, medicul dentist va trece în revistă fiecare alegere împreună cu dvs. și vă va oferi informațiile necesare pentru a lua decizia cea mai bună pentru dvs.

Stabilirea priorității tipurilor de tratament

Odată ce s-a convenit asupra tipului de tratament care va fi efectuat, medicul dentist va întocmi un calendar de implementare adecvat, acordând prioritate tratamentului urgent, celelalte tratamente fiind aranjate mai târziu.

Calendarul și stabilirea programărilor

Odată ce decizia de tratament a fost luată, planul va stabili ce se va realiza la fiecare programare și un calendar adecvat pentru tratament.

De exemplu, dacă este planificat un implant, trebuie să se acorde timp pentru vindecare după fiecare etapă.

Evaluare și revizuire continuă

Planul de tratament este un plan documentat care poate fi supus revizuirii și analizei, în funcție de evoluția nevoilor și dorințelor pacientului pe măsură ce acesta parcurge tratamentele.

Programează o consultație

Clinica poate fi accesată cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre clinică pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Digital Concept by Dr. Mihali - Timișoara

Beneficiile unui plan de tratament dentar

Un plan asigură desfășurarea tratamentului într-un mod metodic.

Planul de tratament este agreat atât de pacient, cât și de medicul dentist, minimizând riscul de ambiguitate atunci când vine vorba de probleme de consimțământ pentru a merge mai departe cu tratamentul.

Având în vedere că aproximativ trei din zece adulți întârzie sau refuză îngrijirea dentară din cauza problemelor financiare, un plan este, de asemenea, un instrument bugetar util pentru a maximiza șansele de a-și permite o îngrijire adecvată.

Sunați astăzi la clinica Dental Concept pentru a organiza o întâlnire cu unul dintre stomatologii noștri și discuta un plan de tratament dentar pentru dumneavoastră.

Începeți acum călătoria către o sănătate dentară mai bună!

Parcursul pacientului Dental Concept by Dr. Mihali

După ce ați făcut programarea inițială vă vom trimite un mesaj de confirmare a datei și orei convenite, precum și pregătirea pentru consultația cu unul dintre specialistii nostri.

Când ajungeți la clinică, veți fi întâmpinat de un membru al echipei noastre de recepție, care vă va asista în sala noastră de așteptare relaxantă, unde veți putea completa confortabil un formular de istoric medical.

După completarea formularului de istoric medical, veți fi însoțit în cabinetul stomatologic, unde medicul Dental Concept vă va întâmpina pentru a începe procesul de examinare dentară.

Înainte de a efectua orice examinare orală și radiografii, veți discuta despre orice preocupări legate de sănătatea dumneavoastră dentară actuală și despre orice dorință pe care o puteți avea cu privire la îmbunătățirea zâmbetului și a sanatatii dentare. Scopul nostru este să ne asigurăm că vă simțiți confortabil în orice moment, iar dacă vă simțiți deosebit de anxios, vă rugăm să ne anunțați și să fiți sigur că echipa noastră are o mare experiență în a ajuta și îndruma pacienții în fiecare etapă a acestei călătorii.

O parte importantă a acestei discuții inițiale este de a afla despre experiențele dentare trecute și recente, fie că sunt negative sau pozitive. Scopul nostru este să vă depășim așteptările, îmbunătățind experiențele pozitive și asigurându-ne că orice experiență negativă pe care ați avut-o nu se va mai repeta.

Cabinet tratament dentar Timișoara
Sală de operație
Tratament dentar complet - Dental Concept Timișoara

Un examen dentar complet

Experții noștri în stomatologie vor efectua o examinare completă, inclusiv examinarea capului/ gâtului, a glandelor și ganglionilor, a mușchilor masticatori, a articulației maxilarului precum și efectuarea unor radiografii importante pentru a descoperi orice potențiale probleme dentare care ar putea exista și/sau apărea în viitor la nivelul dinților, gingiilor și restaurărilor existente (plombe, coroane etc.).

Se vor face fotografii detaliate ale dinților relevanți și toate constatările vor fi discutate imediat cu dumneavoastră. În cazul în care este necesar un tratament dentar, vor fi luate în considerare toate opțiunile posibile și, deși ar fi de datoria noastră să vă recomandăm opțiunea de tratament ideală pentru dumneavoastră, alegerile dumneavoastră personale vor fi ascultate și respectate. În continuare, orice tratament efectuat se va face cu consimțământul dumneavoastră deplin și informat.

Se va întocmi pentru dumneavoastră un raport și un plan de tratament cuprinzător, în care se vor detalia în mod clar problemele clinice și estetice, soluțiile și opțiunile de tratament, succesiunea și durata programărilor pentru tratament și costurile estimate. Acest lucru vă asigură că sunteți perfect mulțumit de toate aspectele tratamentului recomandat și că acesta corespunde tuturor nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

Nu există nicio obligație de a continua cu tratamentele dentare în această etapă, puteți să vă acordați timp pentru a citi acasă raportul și planul de tratament înainte de a lua o decizie.

La clinica Dental Concept, puteți, de asemenea, să vă rezervați o nouă vizită gratuită după examinarea inițială pentru a pune orice întrebări. Specialiștii noștri vor fi încântați să vă explice recomandările prin e-mail, telefonic sau în timpul unei a doua întâlniri de discuții gratuite, pentru a ne asigura că sunteți pe deplin conștient de constatări, de beneficiile tratamentului și de rezultatele de succes.

Lista de prețuri:

Consultația dentară inițială

de la 200 LEI

Consultația pentru un pacient nou cu medicul specialist durează aproximativ 30 de minute.

Pe scurt, evaluarea va implica:

 • întocmirea unui istoric medical și dentar complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • efectuarea de radiografii ale dinților și ale maxilarului

În continuare, medicul va decide asupra unui plan de tratament.

La Dental Concept by dr. Mihali investigatiile radiologice sunt incluse în costul consultațiilor de specialitate

Consult simplu

200 LEI

Consultație standard panoramic

300 LEI

Consult de specialitate zonal

400 LEI

Consult de specialitate total

590 LEI

Programează o consultație

Cabinetul poate fi accesat cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre cabinet pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali - Timișoara

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o singură locație

De ce să pierdeți timp mergând de la un specialist dentar la altul? Atunci când lucrați cu o echipă ca a noastră, puteți să vă concentrați programările într-o singură vizită. Asta înseamnă că puteți evita să vă luați câte o zi liberă pentru a vizita un chirurg, un ortodont, endodont, sau de alte specialități. În schimb, puteți să vă vedeți toți medicii deodată și să beneficiați inclusiv de serviciile de radiologie și imagistică dentară, plătind doar pentru o singură consultație. Cine vrea să petreacă ore întregi stând în sălile de așteptare, când puteți termina totul deodată?

La Dental Concept by Dr. Mihali, noi oferim cu adevărat toate fazele de planificare, chirurgicale, pre-protetice și protetice ale tratamentului dumneavoastră într-o singură locație. Acest lucru vă asigură că tratamentul dvs. este realizat corect de prima dată, cu un proces simplificat și eficient, care minimizează costurile pentru dvs.

Preturi Tratament dentar Timișoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Puteți obține valoarea unei a doua opinii într-un singur cabinet

Medicii noștri sunt foarte dispuși să vă ofere opinii individualizate. Dacă simțiți că doriți o altă privire sau considerație din partea unui alt medic stomatolog, nu trebuie decât să cereți. Suntem bucuroși să vă oferim “a doua opinie” la noi în clinică. Scopul nostru este de a fi autentici și sinceri cu dumneavoastră în timpul tuturor interacțiunilor. Nu vom sugera niciodată un tratament pe care considerăm că nu este potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Toate tratamentele dumneavoastră pot fi efectuate de aceeași echipă

Unele planuri de tratament dentar sunt mai complicate decât altele și necesită mai multe proceduri. În loc să trebuiască să mergeți la un alt specialist pentru o procedură de grefare sau pentru îndepărtarea unui dinte, puteți obține totul făcut de noi. Am constatat că acest lucru poate reduce uneori numărul de programări de care are nevoie un pacient până la jumătate. Acest lucru este semnificativ.

De ce să alegeți Dental Concept by Dr. Mihali?

La Dental Concept by dr. Mihali se depun toate eforturile pentru a face experiența pacienților cât mai plăcută posibil. De la primul apel telefonic sau de la prima solicitare prin e-mail din partea unui pacient nou, până la ultima programare, rezultatele tratamentelor dentare pe care le oferim sunt sărbătorite atât de pacienți, cât și de echipa noastră. Ne propunem să oferim cea mai bună experiență adaptată pacientului și ne mândrim cu depășirea așteptărilor pacienților noștri.

Suntem mândri de succesul obținut și de reputația noastră credibilă în rândul colegilor noștri de profesie și al pacienților deopotrivă. Putem pune acest lucru doar pe seama dedicației și interesului nostru imens pentru căile pe care le-am ales și, de asemenea, a empatiei și simpatiei noastre autentice pentru pacienții noștri, cu o dorință înnăscută de a-i ajuta și de a le îmbunătăți calitatea vieții. Suntem un adevărat susținător în a oferi toate soluțiile de tratament posibile pacienților noștri și petrecem o cantitate semnificativă de timp discutând argumentele pro și contra pentru a le permite pacienților noștri să aleagă opțiunile care sunt cele mai bune pentru ei.

Nu tratăm doi pacienți la fel și le ascultăm nevoile și preocupările și proiectăm un plan care să abordeze problemele lor specifice. Planurile noastre oferă, de asemenea, pacienților un ghid cu privire la ceea ce se va întâmpla și când, precum și un calendar financiar. Timpul de tratament poate fi încetinit sau accelerat în funcție de constrângerile de timp sau de restricțiile financiare ale pacienților și vom fi întotdeauna deschiși la discuții.

Consult dentar Timișoara - Dental Concept
Cabinet stomatologic Dental Concept.
Consult stomatologic Timișoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Clinică stomatologică specializată

Punem un mare accent pe stomatologia preventivă, care începe chiar la începutul călătoriei fiecărui pacient, cu evaluarea inițială. Ne place să-i educăm pe pacienți cu sfaturi privind dieta și igiena, astfel încât aceștia să poată ajuta la prevenirea potențialelor situații dentare. Considerăm că prevenirea unor noi probleme dentare este responsabilitatea noastră și ne bucurăm foarte mult știind că frumusețea dentară oferită de noi ar putea dura pentru tot restul vieții pacienților.

Nu vom face niciodată compromisuri sau sacrifica calitatea îngrijirii și ne stabilim tarifele pentru a reflecta acest lucru. Acest lucru ne permite să oferim cele mai bune abilități, echipamente, materiale și mediu, ceea ce ne permite să oferim o îngrijire excelentă pentru pacienții Dental Concept by dr. Mihali. Suntem foarte deschiși și transparenți în ceea ce privește tarifele noastre pentru tratamentele dentare și toate posibilitățile sunt discutate și luate în considerare, astfel încât nu există niciodată surprize odată ce pacienții noștri încep călătoria lor cu noi.

Credem că pentru o clinică stomatologică specializată, cu calibrul echipei Dental Concept by dr. Mihali din Timișoara, precum și pentru facilitățile și serviciile pe care le oferim, tarifele noastre sunt foarte competitive și asigură de fiecare dată un succes de lungă durată al tratamentului.

Recenzii fantastice pentru dentiștii noștri

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinica noastră. Succesul nostru a fost construit prin intermediul pacienților noștri care ne recomandă prietenilor, familiei și colegilor lor, precum și prin intermediul altor dentiști locali din vestul țării, care ne trimit cazurile lor mai complexe pentru o opinie și un tratament.

Suntem, de asemenea, recunoscatori pentru faptul că mulți dintre pacienții noștri care au părăsit orașul pentru a se muta în străinătate, continuă să se întoarcă la noi pentru examinările și tratamentele de rutină. Construim relații cu pacienții noștri, relații care se bazează pe încredere. Ne acordăm timp pentru a cunoaște nevoile, preocupările și dorințele pacienților noștri.

Echipa medicală

Echipa noastră a obținut cele mai înalte distincții și calificări pentru specialitățile lor, iar nivelurile lor academice sunt recunoscute la nivel internațional.

Toată echipa are o pasiune extraordinară pentru stomatologie, cu o învățare continuă prin implicarea în predare și conferințe, sau deținând posturi în cele mai respectate instituții academice în calitate de lectori și cercetători. Echipa noastră combină cele mai bune cercetări actuale cu cunoștințe dovedite și ani de expertiză clinică, ceea ce le permite să își combine abilitățile atunci când oferă pacienților noștri cele mai bune soluții dentare. Lucrați cu experți în stomatologie care se bucură de profesiile pe care și le-au ales.

Dr. Sorin Mihali - Dental Concept Timișoara
Conf. Dr. Sorin Mihali

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. Victor Babeș din Timișoara în anul 2011. De atunci își desfășoară activitatea atât în domeniul învățământului clinic, ca conferențiar la Departamentul de Ocluzologie dentară, Protetică dentară fixă, Implantologie și reabilitare protetică pe implante, cât și în cadrul clinicii stomatologice private Dental Concept by Dr. Mihali și ARdental ProSmile, cu accent pe implantologie orală și protetică dentară.

Clinica este axată pe reabilitări complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implanturi dentare. Cazurile clinice care necesită proceduri protetice sunt planificate în detaliu și se axează în special pe proceduri minim invazive prin aplicarea de fațete, coroane parțiale (inlay), restaurări protetice fixe (coroane) și restaurări pluridentare fixe (punți) realizate din materiale ceramice integrale de ultimă generație.

La Dental Concept by dr. Mihali, ne străduim să oferim tuturor pacienților noștri îngrijire dentară de clasă mondială. Medicii Dental Concept sunt pasionați de procedurile ce le realizează și sunt la curent cu cele mai noi tehnologii. Dacă ați devenit frustrat de faptul că trebuie să faceți programări peste programări pentru a găsi medicii potriviți, contactați echipa noastră colaborativă și plină de compasiune din Timișoara (Calea Circumvalațiunii, nr. 7).

Am fi încântați să vă ajutăm să obțineți transformarea zâmbetului la care visați.

Întrebări frecvente

Experiențele din trecut, inclusiv din copilărie, pot provoca tot felul de anxietate pentru pacienți atunci când vine vorba de stomatologie. În primul rând, discutați deschis despre teama dumneavoastră cu medicul dentist și cu asistenta medicală, astfel încât aceștia să se adapteze situației dumneavoastră și să facă tot ce este necesar pentru a elimina orice lucru care ar putea contribui la anxietatea dumneavoastră. Tehnologia stomatologică a fost dezvoltată foarte mult în ultimii ani, tocmai pentru a reduce durerea și durata de timp necesară pentru tratamente. Evitarea dentistului din cauza fricii este de fapt periculoasă, deoarece înseamnă că pierdeți ocazia de a obține informații și sfaturi care vor preveni diverse tratamente intensive.
Fiecărui pacient nou i se va revizui istoricul medical/dentar pentru a ne asigura că suntem conștienți de aspectele importante, cum ar fi medicamentele la care sunteți alergic, medicamentele pe care le luați, afecțiunile medicale/dentare și preocupările pe care le puteți avea cu privire la sănătatea dumneavoastră orală. Completați un formular cu istoricul medical/dentar la sosire, iar medicul dentist îl va analiza cu dvs. în cabinet; după care vi se va face o examinare dentară amănunțită a gurii, dinților, gingiilor, limbii, buzelor și articulației temporo-mandibulare (ATM). La această vizită se fac frecvent radiografii dentare. Starea actuală a dinților dvs. va fi documentată. Dacă aveți nevoie de un tratament dentar suplimentar, acest lucru vă va fi explicat pe deplin și veți fi informat cu privire la numărul de vizite care vor fi necesare pentru a finaliza tratamentul. În cazul în care este necesar (de exemplu, tratamente complexe sau în curs de desfășurare), vi se vor furniza, de asemenea, un deviz detaliat și un plan de tratament.
Dentiștii care lucrează în cabinetul nostru au, de obicei, peste 10 ani de experiență postuniversitară. Medicul dentist principal, Conf. Univ. Dr. Sorin Mihali, are peste 11 ani de experiență în implantologia orală și protetica dentară, Doctor în științe medicale din anul 2016 și specialist de protetică dentară din 2017, deține atestat de Studii Complementare în Implantologie din anul 2013 și membru în proiecte de cercetare științifică. Dr. Sorin Mihali este autor al cărții de specialitate în implantologie, are 20 articole publicate, dintre care 9 în reviste internaționale și peste 58 de participari la congrese nationale și internaționale în domeniul medicinei dentare, protetica dentara și restaurari protetice pe implanturi. În mod similar, asistenții noștri din cabinetul stomatologic au, de asemenea, mulți ani de experiență în îngrijirea și tratarea nevoilor pacienților noștri.
Există o serie de factori. Decorul cabinetului nostru nu este tipic unui mediu clinic adevărat și acest lucru îi ajută pe pacienți să se simtă ca acasă din momentul în care ajung. Personalul nostru experimentat și plăcut vă va întâmpina și va avea grijă de dumneavoastră și se va asigura că vă simțiți în largul dumneavoastră. Medicii noștri dentiști își folosesc atingerea blândă, folosesc tehnici speciale și nu se grăbesc în administrarea tratamentelor - procedând astfel, oferim toate posibilitățile de a ne asigura că vizita dumneavoastră la noi este o experiență dentară delicată!
Cabinetul Dental Concept adoptă și practică cele mai înalte standarde de igienă și proceduri de control al infecțiilor încrucișate. Ne mândrim cu stabilirea și depășirea standardelor de curățenie. Folosim autoclave contemporane pentru a ne asigura că toate instrumentele sunt complet sterilizate și avem reguli stricte de conduită în practică pentru împachetarea instrumentelor și a echipamentelor.
Recomandăm două vizite pe an la medicul dentist ca fiind ideale. Această frecvență ne oferă cea mai bună oportunitate de a depista și diagnostica problemele și, astfel, cea mai bună șansă de a preveni apariția sau agravarea progresivă a problemelor. Inutil să mai spunem că aceasta este, de asemenea, cea mai rentabilă opțiune pe termen lung, deoarece problemele pot fi evitate, iar tratamentele de remediere sunt, în mod normal, mai ușor și mai ieftin de rezolvat din timp.
Vizitați un dentist dacă aveți oricare dintre aceste probleme sau dacă aveți probleme de mestecat sau simțiți durere:
 • Răni în cavitatea orală
 • Dureri de maxilar
 • Roșeață
 • Față sau gingii umflate
 • Sensibilitate dentară
 • Dinți rupți
 • Gură uscată
 • Sângerare a gingiilor
 • Respirație urât mirositoare sau un gust neplăcut în gură
 • Un control imediat previne probleme și infecții mai grave
Experții medicali și stomatologi studiază utilizarea radiografiilor și stabilesc limite pentru siguranța acestora. Medicul dumneavoastră dentist ar trebui să facă cât mai puține. Uneori, medicii dentiști pot recomanda raze radiografii pentru a diagnostica o problemă specială. Progresele în tehnologie înseamnă că actualele sisteme digitale eliberează mult mai puține radiații și sunt mai sigure decât în trecut. Așteptați-vă să le faceți în timpul unui prim examen după ce nu ați fost la dentist pentru o perioadă de timp. Acest lucru ajută la verificarea sănătății dinților și a gingiilor. Pentru controalele regulate, este vorba de o dată la 2 ani, în funcție de planul dentistului.
Coroanele acoperă dinții cu probleme, învelindu-i într-un material care arată ca un dinte adevărat. Acestea folosesc rădăcina și interiorul dintelui ca bază pe care se construiește, apoi se atașează cu un ciment special. Fațetele și lipirea vă îmbunătățesc zâmbetul prin lipirea unui strat de materiale mai netede și mai albe, cum ar fi porțelanul sau rășina, pe dintele natural. Discută cu medicul dentist despre care este soluția potrivită pentru tine.
O consultație este momentul în care discutați (consultați) cu medicul dentist despre preocupări specifice sau sfaturi de care ați putea avea nevoie în legătură cu dinții dumneavoastră - acestea tind să fie sfaturi unice, care nu sunt asociate cu niciun plan de tratament pe care îl urmați. Pe de altă parte, o examinare este o verificare amănunțită a stării cavității bucale, a gingiilor, a dinților și a articulațiilor (maxilarului) și va include discuții despre opțiunile de planificare a tratamentului pentru lucrările necesare care rezultă în urma examinării.
Pentru programări telefonice, apelați:

0755 263 263

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.