0755 263 263

Echipa medicală

Cine suntem ?

Dental Concept Timișoara by Dr. Mihali s-a născut din dorința de a transforma vizitele la stomatologie într-o experiență care să preschimbe anxietatea drumurilor multe și a fețelor necunoscute într-un sentiment de siguranță, grijă și confort, unde toate nevoile tale stomatologice sunt adresate sub același acoperiș, mereu întampinat de aceiași oameni calzi, grijulii și cel mai important, profesioniști.

Echipa medicală

Echipa noastră a obținut cele mai înalte distincții și calificări pentru specialitățile lor, iar nivelurile lor academice sunt recunoscute la nivel internațional.

Toată echipa are o pasiune extraordinară pentru stomatologie, cu o învățare continuă prin implicarea în predare și conferințe, sau deținând posturi în cele mai respectate instituții academice în calitate de lectori și cercetători. Echipa noastră combină cele mai bune cercetări actuale cu cunoștințe dovedite și ani de expertiză clinică, ceea ce le permite să își combine abilitățile atunci când oferă pacienților noștri cele mai bune soluții dentare. Lucrați cu experți în stomatologie care se bucură de profesiile pe care și le-au ales.

Dr. Sorin Mihali - Dental Concept Timișoara
Dr. Sorin Mihali

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. Victor Babeș din Timișoara în anul 2011. De atunci își desfășoară activitatea atât în domeniul învățământului clinic, ca conferențiar la Departamentul de Ocluzologie dentară, Protetică dentară fixă, Implantologie și reabilitare protetică pe implante, cât și în cadrul clinicii stomatologice private Dental Concept by Dr. Mihali și ARdental ProSmile, cu accent pe implantologie orală și protetică dentară.

Clinica este axată pe reabilitări complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implanturi dentare. Cazurile clinice care necesită proceduri protetice sunt planificate în detaliu și se axează în special pe proceduri minim invazive prin aplicarea de fațete, coroane parțiale (inlay), restaurări protetice fixe (coroane) și restaurări pluridentare fixe (punți) realizate din materiale ceramice integrale de ultimă generație.

Dr. Florizeta Mihali - Dental Concept Timișoara
Dr. Florizeta Mihali

Licențiată în Psihologie, absolventă a facultății din cadrul “Universității de Vest” din Timișoara, ulterior absolventă a Facultății de Medicină “Victor Babes“ din Timișoara, specializarea Asistență medicală generalistă, și-a început activitatea în domeniul stomatologiei ca asistentă medicală , alături de Dr. Mihali Sorin și, îndrăgostindu-se de această meserie, a studiat și absolvit ulterior medicina dentară. Astfel, a lucrat împreună cu dr. Mihali Sorin chiar înainte de cei 6 ani ai facultății de Stomatologie. În prezent se ocupă de tratamente dentare estetice și minim invazive, profilaxie dentară, albiri profesionale și tratamente ortodontice cu gutiere dentare.

Dr. Martinescu Sorina

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. Victor Babeș din Timișoara în anul 2017, medic rezident în cadrul U.M.F Victor Babeș, specialitatea Parodontologie. Cu o experiența de peste 5 ani, are domeniul de activitate în tratamente Parodontologice, dar și Profilaxie, Odontoterapie și Endodonție.

Dr. Cârdei Flavia

A absolvit facultatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara în anul 2021. Din timpul facultății a descoperit pasiunea pentru endodonție, fiind la curent cu noutățile în acest domeniu prin participarea la cursuri și conferințe naționale și internaționale. În prezent realizează tratamente și retratamente endodontice la microscop.

dr Dragos Flavius
Dr. Dragosin Flaviu

A absolvit facultatea de Medicină Dentară în cadrul U.M.F. Victor Babeș din Timișoara, după ce inițial a fost licențiat în specialitatea Tehnică Dentară, astfel descoperind pasiunea pentru stomatologie. Din dorința pentru perfecționare în domeniul stomatologic, participă constant la cursuri, conferințe și workshop-uri. În cadrul clinicii își desfășoară activitatea efectuând manopere de odontoterapie și pe specialitatea protetică dentară fixă și mobilă.

Dr. Burnaz Nicola

A absolvit Facultatea de Medicină dentară și devenit medic stomatolog, dupa ce inițial a fost Licențiat în specialitatea Tehnică Dentară, evoluând în medicină din pasiune pentru ramura Protetică a stomatologiei. În anul III de facultate a avut privilegiul de a-l cunoaște pe Conf. Dr. Mihali Sorin ca și cadru didactic în cadrul universității, și fiind impresionat de complexitatea tratamentelor pe care le oferă, l-a ales să îi fie mentor și să lucreze alături de el încă din timpul facultății. În prezent, își desfășoară activitatea în cadrul clinicii pe specialitatea Protetică dentară fixă și mobilă.

Dr. Trif Ana Carina

A absolvit Facultatea de Medicină dentară din cadrul Universității de Vest  Vasile Goldiș din Arad, promoția 2017. De atunci își desfășoară activitatea de medic stomatolog neîntreupt. În primii 2 ani a activat în domeniul urgențelor stomatologice, unde a acumulat experiență tratând cazuri complexe. În anul 2019 s-a alăturat echipei domnului doctor Conferențiar Universitar Sorin Mihali performând pe cazurile de endodonție și excelând în soluționarea lor. În tot acest timp, a absolvit o multitudine de cursuri de specialitate căutând permanent să exceleze în activitatea sa.

La Dental Concept by dr. Mihali, ne străduim să oferim tuturor pacienților noștri îngrijire dentară de clasă mondială. Medicii Dental Concept sunt pasionați de procedurile ce le realizează și sunt la curent cu cele mai noi tehnologii. Dacă ați devenit frustrat de faptul că trebuie să faceți programări peste programări pentru a găsi medicii potriviți, contactați echipa noastră colaborativă și plină de compasiune din Timișoara (Calea Circumvalațiunii, nr. 7).

Am fi încântați să vă ajutăm să obțineți transformarea zâmbetului la care visați.

Dental Concept Timișoara

Programează o consultație

Cabinetul poate fi accesat cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre cabinet pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali - Timișoara
Pentru programări telefonice, apelați:

0755 263 263