0755 263 263

servicii

Estetică dentară Timișoara

Estetica dentară

Ați observat vreodată un prieten care dintr-o dată are dinți albi uimitori sau ați văzut pe cineva la televizor care vă uimește cu zâmbetul său alb strălucitor?
Apoi vă întrebați dacă puteți obține și dumneavoastră un zâmbet atât de alb și strălucitor?
Plăcerile de zi cu zi, cum ar fi cafeaua, ceaiul și vinul, pot duce în cele din urmă la colorarea smalțului dinților.
Dacă ați observat că dinții dvs. par terni și nu mai sunt la fel de strălucitori ca înainte, un tratament simplu, sigur și eficient de albire a dinților poate fi răspunsul pentru dvs.
Stomatologia cosmetică modernă oferă opțiuni de tratament eficiente pentru a îmbunătăți culoarea dinților și pentru a readuce zâmbetul la un zâmbet mai alb, mai strălucitor și mai deschis.

Estetică dentară Timișoara
Estetică dentară Timișoara - Dental Concept by Dr. Mihali

Ce este estetica dentară?

Estetica dentară este arta și tehnologia de îmbunătățire a aspectului zâmbetului. Un zâmbet frumos poate contribui în mare măsură la creșterea încrederii în sine. Medicii Dental Concept sunt experți în crearea de zâmbete frumoase, cu aspect natural, care completează restul trăsăturilor dumneavoastră.
Diferite afecțiuni pot fi ameliorate cu ajutorul stomatologiei cosmetice, cum ar fi dinții pătați sau galbeni, dinții lipsă sau sparți, o linie gingivală neuniformă sau probleme de spațiere.
La Dental Concept by Dr. Mihali medicii specialiști sunt foarte bine pregătiți și au experiență în ceea ce privește procedurile de stomatologie cosmetică, cum ar fi fațetele și coroanele din porțelan, albirea dinților și chiar implanturile dentare pentru a înlocui dinții lipsă sau deteriorați care au nevoie de înlocuire. Aceștia își vor petrece timpul pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Beneficiile cosmeticii dentare

Știați că mai mult de jumătate din populatie își acoperă gura atunci când râd? Acoperirea zâmbetului este pur și simplu un reflex învățat de-a lungul anilor, în care s-au simțit nesiguri în legătură cu dinții lor. Scopul îngrijirii dentare cosmetice este de a remedia acest lucru.
Stomatologia cosmetică se concentrează pe îmbunătățirea aspectului dinților care se văd atunci când zâmbiți și vorbiți. Aceasta vă poate ajuta:

 1. Să zâmbiți cu încredere
 2. Să închideți spațiile ușoare dintre dinți
 3. Să vă albiți dinții cu câteva nuanțe
 4. Să remediați imperfecțiuni minore la nivelul dinților din față
 5. Să vă îmbunătățiți sănătatea orală

Dacă v-ați simțit vreodată stânjenit de zâmbetul dumneavoastră, este timpul să vă programați o programare la Dental Concept by Dr. Mihali.
Putem determina cea mai potrivită schimbare de zâmbet pentru dvs. pe baza stării dinților dvs. și a sănătății generale.

Cine poate apela la procedurile de estetică dentară

Există multe soluții cosmetice ușoare și accesibile pentru a vă îmbunătăți zâmbetul. Avem diverse tehnici pentru toate persoanele, care se confruntă cu afecțiuni ce pot fi remediate cu ajutorul stomatologiei cosmetice.
Veți avea șansa de a discuta personal cu medicul despre grijile dvs. cosmetice. care abordează probleme precum:

 • Spațierea dinților
 • Un zâmbet gingival sau o linie gingivală neuniformă
 • Dimensiunea sau forma neatractivă a unuia sau mai multor dinți
 • Dinți ușor strâmbi
 • Dinți pătați sau colorați
 • Dinți ciobiți, crăpați sau uzați
 • Dinți lipsă
 • Obturațiile (plombe) metalice

Programează o consultație

Cabinetul poate fi accesat cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre cabinet pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali

Albirea dentară profesională

Dinții pătați, colorați sau galbeni sunt adesea consecința naturală a vârstei. Anumite alimente și băuturi pot contribui, de asemenea, la pierderea strălucirii și a culorii albe originale a dinților. Oferim servicii de albire a dinților pentru pacienții noștri care doresc să-și îmbunătățească zâmbetul și să-și sporească încrederea în sine. În funcție de ceea ce este necesar, avem diferite opțiuni pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet mai alb și mai strălucitor.
Pe măsură ce îmbătrânim, stratul exterior de smalț de pe dinții noștri se uzează, iar culoarea mai închisă de dedesubt începe să se vadă. În plus, anumite elemente pot păta dinții. Cafeaua, ceaiul, băuturile carbogazoase, produsele din tutun, anumite alimente și chiar și medicamentele pot cauza colorarea sau decolorarea dinților.
Albirea cu laser a dinților este o procedură concepută pentru a vă lumina dinții. Este cunoscută și sub numele de albire a dinților cu laser.
În timpul procedurii, un gel de albire este aplicat pe dinți. Un laser este apoi îndreptat spre dinți, care încălzește gelul. Acest lucru activează proprietățile sale de albire modificând moleculele de pete de pe dinți și durează maxim 30 minute.
Scopul albirii dentare cu laser este de a reduce colorarea și de a face ca dinții să pară mai albi.

Colorarea dinților poate avea loc din mai multe motive, printre care:

 • consumul anumitor alimente și băuturi, cum ar fi cafeaua și ceaiul
 • consumul de tutun
 • îmbătrânirea
 • anumite medicamente, cum ar fi tetraciclinele
Albire dentară profesională Timișoara
Fațete dentare Timișoara

Fațetele dentare

Fațetele din porțelan sunt învelișuri subțiri din porțelan care sunt utilizate pentru a corecta afecțiuni dentare, cum ar fi dinții pătați sau îngălbeniți, spațiile, dinții ușor strâmbi și așchii. Aceste restaurări cosmetice cu aspect foarte natural vă pot transforma complet zâmbetul. Cel mai bun dintre toate, schimbarea zâmbetului dumneavoastră poate fi finalizată în doar două vizite de tratament.
Medicii Dental Concept au cu toții experiență în plasarea unor fațete frumoase, din porțelan, care se integrează cu restul dinților dvs. și au un aspect complet natural.
Folosim ceramica de cea mai bună calitate pentru a crea fațetele dumneavoastră. Ceramica are o transluciditate foarte asemănătoare cu cea a dinților adevărați. Acest lucru înseamnă că arată natural și se va amesteca perfect cu restul dinților dvs. Medicii noștri folosesc diferite tipuri de porțelan, în funcție de nevoile dvs. specifice.

Fațetele din ceramica pot repara o mare varietate de afecțiuni:

 • Dinți galbeni sau colorați
 • Spații între dinți
 • Dinți ciobiți sau crăpați
 • Dinți ușor strâmbi
 • Dinți diformi
 • Dinți prea scurți
 • Dinți care par prea mici

Înlocuirea obturațiilor/plombelor colorate


Pentru cei care au nevoie de plombe sau au deja plombe metalice, o plombă de culoarea dintelui poate face o diferență uriașă în ceea ce privește aspectul.
Pentru noile obturații, o procedură cu rășină compozită necesită îndepărtarea doar a porțiunii cariate a dintelui, în loc să fie nevoie să îndepărtați o parte din dintele sănătos (ca în cazul obturațiilor metalice anterioare). Obturația din compozit se lipește direct de dinte, astfel încât este mai puțin probabil să provoace fisurarea dintelui dumneavoastră.
Plombele noastre durabile din rășină compozită nu numai că arată mai bine, dar s-a constatat că sunt mai puțin iritante decât plombele metalice anterioare.

Inlocuire plombe Timișoara
Coroane dentare Timișoara

Coroanele dentare

Coroanele sunt folosite pentru a repara sau restaura un dinte care este stricat sau cariabil și pot salva adesea un dinte care, altfel, ar fi trebuit să fie extras. Coroanele din porțelan sunt, de asemenea, adesea folosite pentru a acoperi și consolida un dinte care a primit tratament de canal.
Coroanele repară și salvează dinții deteriorați, precum și fac ca dinții să arate mai uniform în formă și culoare. De asemenea, acestea oferă protecție și rezistență pentru un dinte. De exemplu, după un tratament de canal, este adesea necesar să se plaseze o coroană pentru a întări și a proteja dintele de orice altă carie.

Motive frecvente pentru care recomandăm coroane:

 • Întăriți un dinte slab
 • Ancorarea permanentă a unei punți
 • Faceți dinții mai scurți mai lungi
 • Acoperiți petele întunecate
 • Restaurați un dinte rupt
 • Restaurați dinții care sunt prea uzați
 • Îmbunătățirea mușcăturii dvs.
 • Remodelați dinții

Laborator de înaltă calitate pentru coroane de înaltă calitate

Avem propriul nostru laborator de tehnică dentară care creează restaurări de înaltă calitate. Tehnicianul nostru de laborator este foarte artistic, realizând coroane frumoase și alte restaurări care vă pun în valoare zâmbetul, fiind în același timp și foarte funcționale.
Asortarea nuanțelor face parte din crearea unei coroane estetice. Ne asigurăm că culoarea și calitatea translucidă se potrivește cu dinții din jur.

Remodelarea gingiilor

Uneori, un zâmbet prezintă prea mult țesut gingival, ceea ce face ca dinții să pară mici. Acest lucru este cunoscut sub numele de “zâmbet gingival”. O linie gingivală poate apărea, de asemenea, neuniformă din cauza unui țesut gingival prea mare pe unul sau mai mulți dinți.
Medicii Dental Concept folosesc un laser pentru țesut moale pentru a îndepărta delicat și în siguranță excesul de țesut gingival, îmbunătățind un “zâmbet gingival” sau îndreptând o linie gingivală neuniformă.

Restaurări directe

Restaurările directe sunt uneori folosite pentru multe dintre aceleași scopuri ca și fațetele dentare. Este un material de rășină compozită de culoarea dintelui care este aplicat direct pe dinte pentru a mări dinții, cum ar fi în repararea așchiilor, sau pentru a acoperi dinții, cum ar fi pentru a albi dinții colorați.
Restaurarile dentare directe sunt mai economice decât fațetele din ceramică, dar sunt mai puțin durabile și se pot păta și colora ușor.
Restaurarile dentare directe se utilizează pentru:

 • a îmbunătăți aspectul dinților îngălbeniți, colorați sau al dinților pătați
 • a repara dinții ciobiți sau crăpați
 • a închide spațiile dintre dinți
 • a schimba forma dinților
 • a face ca dinții să pară mai lungi
 • a acoperi și proteja o porțiune din rădăcina unui dinte care a fost expusă ca urmare a recesiunii gingivale

Proceduri de estetică dentară de care poți beneficia la Dental Concept

Oferim o gamă largă de tratamente pentru a vă transforma zâmbetul, inclusiv:

 • Albire dentară profesională
 • Fațete din ceramic e-max, empress sau ceramică feldspatică
 • Coroane ceramice
 • Obturații compozite de culoarea dinților
 • Punți ceramice
 • Alungirea coronară
 • Restaurari directe din compozit

Parcursul pacientului Dental Concept by Dr. Mihali

După ce ați făcut programarea inițială vă vom trimite un mesaj de confirmare a datei și orei convenite, precum și pregătirea pentru consultația cu unul dintre specialistii nostri.

Când ajungeți la cabinet, veți fi întâmpinat de un membru al echipei noastre de recepție, care vă va asista în sala noastră de așteptare relaxantă, unde veți putea completa confortabil un formular de istoric medical.

După completarea formularului de istoric medical, veți fi însoțit în cabinetul stomatologic, unde medicul Dental Concept vă va întâmpina pentru a începe procesul de examinare dentară.

Înainte de a efectua orice examinare orală și radiografii, veți discuta despre orice preocupări legate de sănătatea dumneavoastră dentară actuală și despre orice dorință pe care o puteți avea cu privire la îmbunătățirea zâmbetului și a sanatatii dentare. Scopul nostru este să ne asigurăm că vă simțiți confortabil în orice moment, iar dacă vă simțiți deosebit de anxios, vă rugăm să ne anunțați și să fiți sigur că echipa noastră are o mare experiență în a ajuta și îndruma pacienții în fiecare etapă a acestei călătorii.

O parte importantă a acestei discuții inițiale este de a afla despre experiențele dentare trecute și recente, fie că sunt negative sau pozitive. Scopul nostru este să vă depășim așteptările, îmbunătățind experiențele pozitive și asigurându-ne că orice experiență negativă pe care ați avut-o nu se va mai repeta.

Estetica dentara Timisoara - Dental Concept by Dr. Mihali
Cabinet
Examen dentar Timisoara

Un examen dentar complet

Experții noștri în stomatologie vor efectua o examinare completă, inclusiv examinarea capului/ gâtului, a glandelor și ganglionilor, a mușchilor masticatori, a articulației maxilarului precum și efectuarea unor radiografii importante pentru a descoperi orice potențiale probleme dentare care ar putea exista și/sau apărea în viitor la nivelul dinților, gingiilor și restaurărilor existente (plombe, coroane etc.).

Se vor face fotografii detaliate ale dinților relevanți și toate constatările vor fi discutate imediat cu dumneavoastră. În cazul în care este necesar un tratament dentar, vor fi luate în considerare toate opțiunile posibile și, deși ar fi de datoria noastră să vă recomandăm opțiunea de tratament ideală pentru dumneavoastră, alegerile dumneavoastră personale vor fi ascultate și respectate. În continuare, orice tratament efectuat se va face cu consimțământul dumneavoastră deplin și informat.

Se va întocmi pentru dumneavoastră un raport și un plan de tratament cuprinzător, în care se vor detalia în mod clar problemele clinice și estetice, soluțiile și opțiunile de tratament, succesiunea și durata programărilor pentru tratament și costurile estimate. Acest lucru vă asigură că sunteți perfect mulțumit de toate aspectele tratamentului recomandat și că acesta corespunde tuturor nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

Nu există nicio obligație de a continua cu tratamentele dentare în această etapă, puteți să vă acordați timp pentru a citi acasă raportul și planul de tratament înainte de a lua o decizie.

La clinica Dental Concept, puteți, de asemenea, să vă rezervați o nouă vizită gratuită după examinarea inițială pentru a pune orice întrebări. Specialiștii noștri vor fi încântați să vă explice recomandările prin e-mail, telefonic sau în timpul unei a doua întâlniri de discuții gratuite, pentru a ne asigura că sunteți pe deplin conștient de constatări, de beneficiile tratamentului și de rezultatele de succes.

Cât costă consultația dentară inițială?

O consultație pentru un pacient nou cu specialistul în chirurgie orală costă între 160 lei – 550 lei, în funcție de investigația radiologică necesară stabilirii diagnosticului și planului de tratament, și va dura aproximativ 1 oră. Aceasta include toate radiografiile intraorale, consultația, apelul dinților, diagnosticul, planul de tratament și raportul complet.

Pe scurt, evaluarea va implica:

 • întocmirea unui istoric medical și dentar complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • efectuarea de radiografii ale dinților și ale maxilarului
 • evaluarea zâmbetului
 • discutați obiectivele dumneavoastră pentru zâmbetul dumneavoastră
 • aflați despre diferitele opțiuni de tratament
 • obțineți răspuns la toate întrebările dvs.

În continuare, medicul va decide asupra unui plan de tratament.

Planul de tratament stomatologic cosmetic

Obiectivul principal al tratamentelor de stomatologie cosmetică este îmbunătățirea aspectului dentar. În timpul consultului, pacientului trebuie să îi fie clar că obiectivul cosmetic este posibil. De asemenea, pacientul ar trebui să știe cum se va întâmpla procedura. Prin urmare, este util un plan de tratament adecvat.

Primul lucru pe care îl va face medicul Dental Concept este să vă examineze amănunțit dinții pentru a determina cel mai bun plan de acțiune. Aici puteți discuta despre ceea ce ați dori să faceți pentru a vă îmbunătăți zâmbetul, iar medicul dentist vă va sfătui cu privire la diferitele tratamente dentare cosmetice pentru a realiza acest lucru. După ce ia în considerare lucruri precum forma feței, culoarea și starea dinților, medicul dentist poate pregăti un plan de tratament personalizat pentru dumneavoastră.

Albirea dinților

Dacă dinții dumneavostră arată cam tern sau sunt colorați medicul dentist vă poate recomanda un proces de albire a dinților. Dinții mai albi vă pot îmbunătăți rapid zâmbetul și vă pot face să păreți mai tânăr. Procedura de albire este un proces sigur, care durează doar 30 de minute și care vă poate face dinții mai luminoși cu până la opt nuanțe.

Coroane dentare

Coroanele dentare sunt destinate pacienților cu dentiție deteriorată sau slabă. O coroană poate îmbunătăți modul în care funcționează și arată un dinte. De asemenea, poate proteja dintele și îl poate salva de infecții. După obținerea coroanelor, pacientul obține o îmbunătățire cosmetică și funcțională.

Fațete sau gutiere ortodontice

Dacă aveți dinți sparți sau ciobiți, puteți aplica fațete din porțelan pentru a acoperi daunele sau orice spații. Instalarea fațetelor este un proces destul de simplu, iar acestea sunt realizate manual și se potrivesc perfect cu culoarea dinților dvs. proaspăt albiți. Chiar și dinții ușor strâmbi pot fi acoperiți de fațete din porțelan.

Fațetele din rășină sau porțelan pot ascunde fisuri, așchii și mici rupturi. O coajă subțire, adaptată pe măsură, poate schimba dimensiunile, culoarea și lungimea dintelui. Acest plan de tratament de stomatologie cosmetică oferă învelișuri de culoarea dinților. Pacienții pot avea dinți noi care se pot îmbina cu dinții vecini.

Fațetele sunt, de asemenea, eficiente în refacerea dinților prost formați și pătați. Dacă pacientul nu dorește să folosească un sistem de îndreptare a dinților sau să treacă prin albire dentară, fațetele pot fi de ajutor. Fațetele din porțelan sau rășină pot dura aproximativ un deceniu cu o îngrijire adecvată. Acesta este un tratament în stomatologia cosmetică care poate servi ca o bună investiție.

Cu toate acestea, dacă dinții dvs. au nevoie de îndreptare, atunci cel mai bun tratament este alinierea acestora cu gutiere ortodontice, fiind invizibile și mult mai discrete și mai confortabile decât aparatul dentar tradițional.

Înlocuirea dinților

Orice dinte lipsă poate fi înlocuit cu implanturi dentare și coroane dentare pentru o soluție permanentă. Alternativ, o punte dentară sau o proteză dentară pot face treaba, în funcție de ceea ce vă recomandă dentistul dumneavoastră și de ceea ce preferați.

Un bun plan de tratament stomatologic cosmetic vă poate oferi îmbunătățirile estetice și funcționale de care aveți nevoie.

Estetica dentară are multe planuri de tratament de oferit pacienților. Dacă doriți să vă întineriți zâmbetul, începeți cu procedurile de bază. Procedând astfel, vă pregătiți dinții pentru planul de tratament pe care medicul dentist îl consideră potrivit pentru dumneavoastră. Discutând astăzi cu medicul dentist despre planul de tratament de stomatologie cosmetică potrivit vă va ajuta să aveți rezultate excelente.

Programează o consultație

Cabinetul poate fi accesat cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre cabinet pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali

Prețurile Dental Concept by dr. Mihali pentru serviciile de estetică dentară

Coroane dentare zirconiu full conturde la 400 Euro
Coroane dentare integral ceramicede la 450 Euro
Albire dentară cu gel190 Euro/arcadă
Albire dentară cu laser250 Euro/arcadă
Obturații compozitde la 100 Euro
Alungire coronară cu lambou600 Euro/arcadă

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o singură locație

De ce să pierdeți timp mergând de la un specialist dentar la altul? Atunci când lucrați cu o echipă ca a noastră, puteți să vă concentrați programările într-o singură vizită. Asta înseamnă că puteți evita să vă luați câte o zi liberă pentru a vizita un chirurg, un ortodont, endodont, sau de alte specialități. În schimb, puteți să vă vedeți toți medicii deodată și să beneficiați inclusiv de serviciile de radiologie și imagistică dentară, plătind doar pentru o singură consultație. Cine vrea să petreacă ore întregi stând în sălile de așteptare, când puteți termina totul deodată?

La Dental Concept by Dr. Mihali, noi oferim cu adevărat toate fazele de planificare, chirurgicale, pre-protetice și protetice ale tratamentului dumneavoastră într-o singură locație. Acest lucru vă asigură că tratamentul dvs. este realizat corect de prima dată, cu un proces simplificat și eficient, care minimizează costurile pentru dvs.

Consult dentar Timisoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Puteți obține valoarea unei a doua opinii într-un singur cabinet

Medicii noștri sunt foarte dispuși să vă ofere opinii individualizate. Dacă simțiți că doriți o altă privire sau considerație din partea unui alt medic stomatolog, nu trebuie decât să cereți. Suntem bucuroși să vă oferim “a doua opinie” la noi în clinică. Scopul nostru este de a fi autentici și sinceri cu dumneavoastră în timpul tuturor interacțiunilor. Nu vom sugera niciodată un tratament pe care considerăm că nu este potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Toate tratamentele dumneavoastră pot fi efectuate de aceeași echipă

Unele planuri de tratament dentar sunt mai complicate decât altele și necesită mai multe proceduri. În loc să trebuiască să mergeți la un alt specialist pentru o procedură de grefare sau pentru îndepărtarea unui dinte, puteți obține totul făcut de noi. Am constatat că acest lucru poate reduce uneori numărul de programări de care are nevoie un pacient până la jumătate. Acest lucru este semnificativ.

De ce să alegeți Dental Concept?

La Dental Concept by dr. Mihali se depun toate eforturile pentru a face experiența pacienților cât mai plăcută posibil. De la primul apel telefonic sau de la prima solicitare prin e-mail din partea unui pacient nou, până la ultima programare, rezultatele tratamentelor dentare pe care le oferim sunt sărbătorite atât de pacienți, cât și de echipa noastră. Ne propunem să oferim cea mai bună experiență adaptată pacientului și ne mândrim cu depășirea așteptărilor pacienților noștri.

Suntem mândri de succesul obținut și de reputația noastră credibilă în rândul colegilor noștri de profesie și al pacienților deopotrivă. Putem pune acest lucru doar pe seama dedicației și interesului nostru imens pentru căile pe care le-am ales și, de asemenea, a empatiei și simpatiei noastre autentice pentru pacienții noștri, cu o dorință înnăscută de a-i ajuta și de a le îmbunătăți calitatea vieții. Suntem un adevărat susținător în a oferi toate soluțiile de tratament posibile pacienților noștri și petrecem o cantitate semnificativă de timp discutând argumentele pro și contra pentru a le permite pacienților noștri să aleagă opțiunile care sunt cele mai bune pentru ei.

Nu tratăm doi pacienți la fel și le ascultăm nevoile și preocupările și proiectăm un plan care să abordeze problemele lor specifice. Planurile noastre oferă, de asemenea, pacienților un ghid cu privire la ceea ce se va întâmpla și când, precum și un calendar financiar. Timpul de tratament poate fi încetinit sau accelerat în funcție de constrângerile de timp sau de restricțiile financiare ale pacienților și vom fi întotdeauna deschiși la discuții.

Cabinet stomatologic Dental Concept.
Cabinet stomatologic Dental Concept.
Clinică stomatologică specializată Timisoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Clinică stomatologică specializată

Punem un mare accent pe stomatologia preventivă, care începe chiar la începutul călătoriei fiecărui pacient, cu evaluarea inițială. Ne place să-i educăm pe pacienți cu sfaturi privind dieta și igiena, astfel încât aceștia să poată ajuta la prevenirea potențialelor situații dentare. Considerăm că prevenirea unor noi probleme dentare este responsabilitatea noastră și ne bucurăm foarte mult știind că frumusețea dentară oferită de noi ar putea dura pentru tot restul vieții pacienților.

Nu vom face niciodată compromisuri sau sacrifica calitatea îngrijirii și ne stabilim tarifele pentru a reflecta acest lucru. Acest lucru ne permite să oferim cele mai bune abilități, echipamente, materiale și mediu, ceea ce ne permite să oferim o îngrijire excelentă pentru pacienții Dental Concept by dr. Mihali. Suntem foarte deschiși și transparenți în ceea ce privește tarifele noastre pentru tratamentele dentare și toate posibilitățile sunt discutate și luate în considerare, astfel încât nu există niciodată surprize odată ce pacienții noștri încep călătoria lor cu noi.

Credem că pentru o clinică stomatologică specializată, cu calibrul echipei Dental Concept by dr. Mihali din Timișoara, precum și pentru facilitățile și serviciile pe care le oferim, tarifele noastre sunt foarte competitive și asigură de fiecare dată un succes de lungă durată al tratamentului.

Recenzii fantastice pentru dentiștii noștri

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinica noastră. Succesul nostru a fost construit prin intermediul pacienților noștri care ne recomandă prietenilor, familiei și colegilor lor, precum și prin intermediul altor dentiști locali din vestul țării, care ne trimit cazurile lor mai complexe pentru o opinie și un tratament.

Suntem, de asemenea, recunoscatori pentru faptul că mulți dintre pacienții noștri care au părăsit orașul pentru a se muta în străinătate, continuă să se întoarcă la noi pentru examinările și tratamentele de rutină. Construim relații cu pacienții noștri, relații care se bazează pe încredere. Ne acordăm timp pentru a cunoaște nevoile, preocupările și dorințele pacienților noștri.

Echipa medicală

Echipa noastră a obținut cele mai înalte distincții și calificări pentru specialitățile lor, iar nivelurile lor academice sunt recunoscute la nivel internațional.

Toată echipa are o pasiune extraordinară pentru stomatologie, cu o învățare continuă prin implicarea în predare și conferințe, sau deținând posturi în cele mai respectate instituții academice în calitate de lectori și cercetători. Echipa noastră combină cele mai bune cercetări actuale cu cunoștințe dovedite și ani de expertiză clinică, ceea ce le permite să își combine abilitățile atunci când oferă pacienților noștri cele mai bune soluții dentare. Lucrați cu experți în stomatologie care se bucură de profesiile pe care și le-au ales.

Dr. Sorin Mihali - Dental Concept Timișoara
Conf. Dr. Sorin Mihali

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. Victor Babeș din Timișoara în anul 2011. De atunci își desfășoară activitatea atât în domeniul învățământului clinic, ca conferențiar la Departamentul de Ocluzologie dentară, Protetică dentară fixă, Implantologie și reabilitare protetică pe implante, cât și în cadrul clinicii stomatologice private Dental Concept by Dr. Mihali și ARdental ProSmile, cu accent pe implantologie orală și protetică dentară.

Clinica este axată pe reabilitări complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implanturi dentare. Cazurile clinice care necesită proceduri protetice sunt planificate în detaliu și se axează în special pe proceduri minim invazive prin aplicarea de fațete, coroane parțiale (inlay), restaurări protetice fixe (coroane) și restaurări pluridentare fixe (punți) realizate din materiale ceramice integrale de ultimă generație.

La Dental Concept by dr. Mihali, ne străduim să oferim tuturor pacienților noștri îngrijire dentară de clasă mondială. Medicii Dental Concept sunt pasionați de procedurile ce le realizează și sunt la curent cu cele mai noi tehnologii. Dacă ați devenit frustrat de faptul că trebuie să faceți programări peste programări pentru a găsi medicii potriviți, contactați echipa noastră colaborativă și plină de compasiune din Timișoara (Calea Circumvalațiunii, nr. 7).

Am fi încântați să vă ajutăm să obțineți transformarea zâmbetului la care visați.

Întrebări frecvente

Da, merită! Este o investiție pe termen lung care vă îmbunătățește:
 • Încrederea
 • Sănătatea orală
 • Calitatea vieții
Atunci când aveți un zâmbet pe care îl iubiți, această fericire va crește drastic. Nu vă veți mai putea opri din zâmbit. Sănătatea dvs. orală se îmbunătățește cu proceduri cum ar fi înlocuirea dinților lipsă. Atunci când pierdeți un dinte, oasele și țesuturile care înconjoară zona încep să se deplaseze, creând un aspect facial scufundat care vă îmbătrânește rapid.
Costurile stomatologiei estetice variază de la pacient la pacient, în funcție de ceea ce trebuie făcut. De exemplu, costul mediu pentru un tratament profesional de albire a dinților este cuprins între 190 și 250 de Euro. Dar, cel mai bun mod de a ști cât va costa tratamentul dvs. este să programați o consultație cosmetică la Dental Concept by Dr. Mihali!
În primul rând, va trebui să vă programați o întâlnire cu unul dintre dentiștii Dental Concept by dr. Mihali. Vă vom examina cu atenție dinții și gingiile pentru a evalua cauza și amploarea problemelor dvs. estetice. Apoi vă putem recomanda cele mai potrivite opțiuni de tratament.
Nu, stomatologia estetică nu este dureroasă. Este sigură și eficientă împotriva problemelor dentare pe termen lung. Proceduri precum fațetele din ceramică, coroanele și cimentarea dentară întăresc dintele de bază. Cu un zâmbet pe care îl iubești, vei fi mai motivat să îl menții cu o bună igienă dentară și cu curățări de rutină.
Știm că acest răspuns este un pic frustrant, dar depinde de tratamentul necesar pentru a vă atinge obiectivul! De exemplu, cimentarile dentare pot fi făcute într-o singură programare pentru a repara orice fisuri pe care le-ați putea avea. Pe de altă parte, procedurile precum fațetele pot dura mai mult timp, deoarece sunt făcute la comandă pentru a se potrivi perfect dinților dumneavoastră.
Primul pas în a decide dacă albirea dentară este sau nu o opţiune pentru dumneavoastră ar trebui să existe întotdeauna o examinare dentară adecvată. Este posibil ca procedura să nu fie potrivită dacă:
  • efectuați în prezent un tratament ortodontic
  • aveți pete tetraciclinice pe dinți
  • aveți o tumoare orofacială, o malformație dentară sau o leziune bucală
  • luați medicamente analgezice, antiinflamatoare sau antibiotice
  • aveți dentină expusă sau smalț slab
  Albirea dinților cu laser nu funcționează pe proteze sau coroane. Dacă aveți oricare dintre aceste dispozitive pe dinții din față, este posibil ca procedura să nu fie potrivită pentru dumneavoastră.
Înainte de albire se face un pachet complet de igienizare (detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, airflow profesional). Următorul pas este aplicarea unei bariere gingivale, care împiedică gelul de albire să pătrundă în zona gingivală. Pe suprafețele dentare se aplică apoi gelul special de albire a dinților, care este activat cu ajutorul unui laser cu diode. După activarea decolorantului, se așteaptă un anumit interval de timp pentru ca acesta să își facă efectul. Expunerea completă nu va dura mai mult de 30 de minute.
Albirea cu laser a dinților este cea mai putin invaziva procedura de albire dentara.
Această procedură utilizează de obicei substanțe chimice mai puternice decât cele disponibile în tratamentele de albire la domiciliu. Prin urmare, albirea cu laser a dinților este mai eficientă și dă rezultate mai rapide decât tratamentele de acasă, cum ar fi benzile de albire zilnică sau pastele de dinți de albire. Efectul de albire poate dura pâna la 1 an.
Studiile privind produsele de albire a dinților care utilizează peroxid de carbamidă 10% nu au arătat niciun efect asupra durității sau conținutului mineral al suprafeței smalțului dinților. Albirea profesională a dinților nu cauzează daune permanente smalțului dinților și este considerată inofensivă de către majoritatea profesioniștilor din domeniul sănătății dentare.
Cromatica albirii variază de la un pacient la altul și nu poate fi prezisă sau garantată; dar, în general, dinții se pot deschide aprox 3-4 nuanțe pe ghidul de nuanțe de albire. Rezultatele depind în mare măsură de cât de colorați erau inițial dinții. Dinții galbeni sau maro, petele de suprafață și dinții uniform închisi la culoare sunt cel mai ușor de albit. Este posibil să fie necesare tratamente suplimentare de albire pentru a obține nuanța dorită, în special în cazul dinților puternic colorați.
Dinții dumneavoastră pot fi sensibili sau mai sensibili decât de obicei după procedura de albire a dinților, în special albirea dinților cu gel și lampă de albire. Acest lucru se datorează faptului că dentina din dinți poate deveni mai expusă după procedura de albire, ceea ce poate cauza o sensibilitate crescută la senzațiile de cald sau rece. Dacă vă confruntați în continuare cu sensibilitate la o săptămână după procesul de albire a dinților, atunci este important să vă consultați medicul dentist.
Există o serie de proceduri estetice care pot fi folosite pentru a înlocui dinții lipsă. Implanturile dentare pot fi folosite pentru a înlocui dinții lipsă, dar trebuie să existe un os maxilar adecvat pentru a asigura o integrare corectă cu implantul. Protezele dentare, coroanele și fațetele pot fi folosite dacă preferați această metodă sau dacă osul maxilarului dumneavoastră nu este potrivit pentru implanturile dentare și vă pot reda încrederea în zâmbetul dumneavoastră.
Dacă este posibil, ar trebui să urmăriți să vă spălați pe dinți pana la 1 oră după fiecare masă pentru o protecție și o prevenire maximă împotriva cariilor dentare. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci ar trebui să vă spălați pe dinți de cel puțin două ori pe zi și să folosiți ața dentară după ce vă spălați timp de 2 minute.
Apa de gură este o modalitate excelentă de a vă menține respirația proaspătă și de a vă proteja împotriva cariilor, alături de periajul regulat și folosirea aței dentare. Aveți grijă la utilizarea apei de gură pentru copiii sub 6 ani, deoarece există riscul de a înghiți apa de gură. Când ne vizitați, vă putem recomanda apa de gură potrivită pentru dumneavoastră și pentru cerințele dumneavoastră.
O varietate de alimente în exces pot fi dăunătoare pentru smalțul dinților sau pot provoca colorarea acestora. Alimentele acide, bogate în amidon sau zaharoase pot cauza formarea plăcii în jurul dinților sau uzura smalțului. Băuturile precum vinul roșu și cafeaua și alimentele precum curry și sosurile de roșii pot cauza colorarea dinților.
Pentru programări telefonice, apelați:

0755 263 263

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.