0755 263 263

Laborator de tehnică dentară Timișoara

Ce este laboratorul de tehnică dentară?

Laboratorul de tehnică dentară este o parte esențială a clinicii Dental Concept by dr. Mihali. Laboratorul nostru dedicat garantează multe beneficii pentru îngrijirea dumneavoastră dentară.
Unul dintre avantaje este modul în care reușim să controlăm calitatea și excelența produsului nostru final în timpul fiecărei faze a procedurii. Prin analize și ajustări constante, putem garanta precizia produsului final.
Tehnicienii noștri discută cazurile, verifică culoarea, măsurătorile și efectuează comparațiile direct pe pacient, verifică amprentele și toate detaliile care fac ca produsele noastre să fie unice.
Laboratorul nostru folosește tehnologie de ultimă generație pentru a satisface nevoile pacienților noștri. Odată cu revoluția tehnologiei digitale, restaurările sunt acum proiectate digital pentru fiecare caz în parte. Acest lucru va garanta acuratețea și calitatea pentru pacient, de la coroane și restaurări fără metal până la restaurări complete susținute de implanturi, toate acestea sub supravegherea specialiștilor noștri în protetică dentară.
De-a lungul anilor, Dental Concept by dr. Mihali și-a câștigat o reputație de invidiat pentru combinarea celor mai recente inovații și progrese tehnologice. Calitatea inegalabilă a produselor noastre și abilitățile noastre tehnologice nu sunt singurele lucruri care ne diferențiază; este vorba de modul în care ne combinăm priceperea și cunoștințele despre produse cu nivelul excepțional de servicii pe care îl oferim fiecărui pacient.
Lucrăm doar cu materiale de cea mai bună calitate de pe piață, iar acest lucru, combinat cu un personal experimentat, ne oferă cea mai bună oportunitate de a satisface nevoile clienților noștri. Garantăm utilizarea celor mai bune materiale disponibile pentru a asigura un produs final excepțional.
Pentru a ne menține standardele foarte înalte, credem cu tărie în dezvoltarea profesională continuă, formându-ne și calificându-ne mulți dintre angajații noștri. Ne străduim în mod constant să rămânem în prima linie a tehnologiei în continuă schimbare din industria dentară.

Caracteristicile unui laborator dentar ideal

Furnizarea unei restaurari protetice de înaltă calitate este obligatorie. Prin urmare, pentru a realiza fabricațiile dentare de cea mai bună calitate, echipamentul nostru posedă toate caracteristicile următoare

Biocompatibilitate

Deoarece fiecare pacient este diferit, unele materiale ar putea duce la reacții alergice la anumite persoane. Prin urmare, este esențial ca fiecare echipament să nu conțină substanțe iritante, să nu provoace alergii sau să nu conțină materiale citotoxice.

Ușurința de utilizare

Unele echipamente de laborator stomatologic au un timp rapid de configurare și manipulare, ceea ce ar putea face ca fabricarea să fie dificilă în timpul utilizării. Laboratorul dentar trebuie să utilizeze materiale care să permită un timp de manipulare suficient. Acesta oferă tehnicienilor dentari ușurință în utilizare și reduce costurile suplimentare cauzate de eșecurile de fabricație.

Durata de viată a materialelor

Bineînțeles, fiecare laborator dentar ar trebui să investească în materiale care au o durată de viață lungă. Un echipament dentar ideal trebuie să aibă capacitatea de a rezista la uzură pentru o perioadă îndelungată. În plus, acest factor este semnificativ în ceea ce privește faptul că materialul permite depozitarea fără precauții suplimentare.

Rezistența echipamentelor

Unitățile stomatologice sunt predispuse la schimbări de temperatură și umiditate, ceea ce poate cauza deteriorarea caracteristicilor fizice ale oricărui echipament. Rezistența echipamentului variază în funcție de scopul pentru care este utilizat. În mod ideal, acestea ar trebui să reziste la orice amenințare de rupere și să permită tehnicienilor să utilizeze echipamentul fără a fi predispuși la daune.

Laborator Dental Concept Timisoara

Serviciile oferite de laboratorul Dental Concept

Primul pas în asigurarea unei îngrijiri dentare de succes este stabilirea unui diagnostic dentar precis. Cu toate acestea, nu putem neglija importanța unui laborator dentar. Tehnicienii de laborator dentar trebuie să își aplice, de asemenea, expertiza în fabricarea dispozitivelor și a protezelor dentare pentru a oferi un tratament global prin utilizarea unor instrumente și materiale dentare de înaltă calitate.

În laboratorul nostru se utilizează o varietate de materiale de înaltă tehnologie, cum ar fi oxidul de zirconiu, ceramica (de exemplu, disilicat de litiu, ceramice feldspatice), materiale plastice (de exemplu, PMMA, acrilice, rășini compozite) și aliaje metalice (de exemplu, substructuri metalice, implanturi, atașamente, șuruburi).

Urmăm cele mai mari progrese din domeniul tehnologiei de laborator dentar prin utilizarea tehnologiilor de proiectare asistată de calculator / fabricație asistată de calculator (CAD/CAM).
În cadrul Laboratorului Dental Concept by dr. Mihali ne străduim în mod constant să oferim produse și servicii de tehnică dentară de calitate, disponibile pentru a ne satisface clienții.
Specialiștii noștri în tehnologie dentară crează:

 • Coroane și punți dentare
 • Fațete ceramice
 • Proteze dentare totale
 • Suprastructuri pe implanturi dentare

Programează o consultație

Cabinetul poate fi accesat cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre cabinet pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali

Parcursul pacientului Dental Concept by Dr. Mihali

După ce ați făcut programarea inițială vă vom trimite un mesaj de confirmare a datei și orei convenite, precum și pregătirea pentru consultația cu unul dintre specialistii nostri.

Când ajungeți la cabinet, veți fi întâmpinat de un membru al echipei noastre de recepție, care vă va asista în sala noastră de așteptare relaxantă, unde veți putea completa confortabil un formular de istoric medical.

După completarea formularului de istoric medical, veți fi însoțit în cabinetul stomatologic, unde medicul Dental Concept vă va întâmpina pentru a începe procesul de examinare dentară.

Înainte de a efectua orice examinare orală și radiografii, veți discuta despre orice preocupări legate de sănătatea dumneavoastră dentară actuală și despre orice dorință pe care o puteți avea cu privire la îmbunătățirea zâmbetului și a sanatatii dentare. Scopul nostru este să ne asigurăm că vă simțiți confortabil în orice moment, iar dacă vă simțiți deosebit de anxios, vă rugăm să ne anunțați și să fiți sigur că echipa noastră are o mare experiență în a ajuta și îndruma pacienții în fiecare etapă a acestei călătorii.

O parte importantă a acestei discuții inițiale este de a afla despre experiențele dentare trecute și recente, fie că sunt negative sau pozitive. Scopul nostru este să vă depășim așteptările, îmbunătățind experiențele pozitive și asigurându-ne că orice experiență negativă pe care ați avut-o nu se va mai repeta.

Laborator tehnica dentară
Timișoara - Dental Concept
Cabinet
Consult dentar Timișoara

Un examen dentar complet

Experții noștri în stomatologie vor efectua o examinare completă, inclusiv examinarea capului/ gâtului, a glandelor și ganglionilor, a mușchilor masticatori, a articulației maxilarului precum și efectuarea unor radiografii importante pentru a descoperi orice potențiale probleme dentare care ar putea exista și/sau apărea în viitor la nivelul dinților, gingiilor și restaurărilor existente (plombe, coroane etc.).

Se vor face fotografii detaliate ale dinților relevanți și toate constatările vor fi discutate imediat cu dumneavoastră. În cazul în care este necesar un tratament dentar, vor fi luate în considerare toate opțiunile posibile și, deși ar fi de datoria noastră să vă recomandăm opțiunea de tratament ideală pentru dumneavoastră, alegerile dumneavoastră personale vor fi ascultate și respectate. În continuare, orice tratament efectuat se va face cu consimțământul dumneavoastră deplin și informat.

Se va întocmi pentru dumneavoastră un raport și un plan de tratament cuprinzător, în care se vor detalia în mod clar problemele clinice și estetice, soluțiile și opțiunile de tratament, succesiunea și durata programărilor pentru tratament și costurile estimate. Acest lucru vă asigură că sunteți perfect mulțumit de toate aspectele tratamentului recomandat și că acesta corespunde tuturor nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

Nu există nicio obligație de a continua cu tratamentele dentare în această etapă, puteți să vă acordați timp pentru a citi acasă raportul și planul de tratament înainte de a lua o decizie.

La clinica Dental Concept, puteți, de asemenea, să vă rezervați o nouă vizită gratuită după examinarea inițială pentru a pune orice întrebări. Specialiștii noștri vor fi încântați să vă explice recomandările prin e-mail, telefonic sau în timpul unei a doua întâlniri de discuții gratuite, pentru a ne asigura că sunteți pe deplin conștient de constatări, de beneficiile tratamentului și de rezultatele de succes.

Cât costă consultația dentară inițială?

O consultație pentru un pacient nou cu medicul specialist costă între 160 lei – 550 lei (în funcție de investigația radiologică) și va dura aproximativ 1 oră. Aceasta include toate radiografiile intraorale, consultația, diagnosticul, planul de tratament și raportul complet.
Pe scurt, evaluarea va implica:

 • întocmirea unui istoric medical și dentar complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • efectuarea de radiografii ale dinților și ale maxilarului
 • evaluarea zâmbetului
 • discutați obiectivele dumneavoastră pentru zâmbetul dumneavoastră
 • aflați despre diferitele opțiuni de tratament
 • obțineți răspuns la toate întrebările dvs.

În continuare, medicul va decide asupra unui plan de tratament.

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o singură locație

De ce să pierdeți timp mergând de la un specialist dentar la altul? Atunci când lucrați cu o echipă ca a noastră, puteți să vă concentrați programările într-o singură vizită. Asta înseamnă că puteți evita să vă luați câte o zi liberă pentru a vizita un chirurg, un ortodont, endodont, sau de alte specialități. În schimb, puteți să vă vedeți toți medicii deodată și să beneficiați inclusiv de serviciile de radiologie și imagistică dentară, plătind doar pentru o singură consultație. Cine vrea să petreacă ore întregi stând în sălile de așteptare, când puteți termina totul deodată?

La Dental Concept by Dr. Mihali, noi oferim cu adevărat toate fazele de planificare, chirurgicale, pre-protetice și protetice ale tratamentului dumneavoastră într-o singură locație. Acest lucru vă asigură că tratamentul dvs. este realizat corect de prima dată, cu un proces simplificat și eficient, care minimizează costurile pentru dvs.

Cabinet stomatologic Dental Concept.
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Puteți obține valoarea unei a doua opinii într-un singur cabinet

Medicii noștri sunt foarte dispuși să vă ofere opinii individualizate. Dacă simțiți că doriți o altă privire sau considerație din partea unui alt medic stomatolog, nu trebuie decât să cereți. Suntem bucuroși să vă oferim “a doua opinie” la noi în clinică. Scopul nostru este de a fi autentici și sinceri cu dumneavoastră în timpul tuturor interacțiunilor. Nu vom sugera niciodată un tratament pe care considerăm că nu este potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Toate tratamentele dumneavoastră pot fi efectuate de aceeași echipă

Unele planuri de tratament dentar sunt mai complicate decât altele și necesită mai multe proceduri. În loc să trebuiască să mergeți la un alt specialist pentru o procedură de grefare sau pentru îndepărtarea unui dinte, puteți obține totul făcut de noi. Am constatat că acest lucru poate reduce uneori numărul de programări de care are nevoie un pacient până la jumătate. Acest lucru este semnificativ.

Programează o consultație

Cabinetul poate fi accesat cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre cabinet pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali Timisoara

De ce să alegeți Dental Concept?

La Dental Concept by dr. Mihali se depun toate eforturile pentru a face experiența pacienților cât mai plăcută posibil. De la primul apel telefonic sau de la prima solicitare prin e-mail din partea unui pacient nou, până la ultima programare, rezultatele tratamentelor dentare pe care le oferim sunt sărbătorite atât de pacienți, cât și de echipa noastră. Ne propunem să oferim cea mai bună experiență adaptată pacientului și ne mândrim cu depășirea așteptărilor pacienților noștri.

Suntem mândri de succesul obținut și de reputația noastră credibilă în rândul colegilor noștri de profesie și al pacienților deopotrivă. Putem pune acest lucru doar pe seama dedicației și interesului nostru imens pentru căile pe care le-am ales și, de asemenea, a empatiei și simpatiei noastre autentice pentru pacienții noștri, cu o dorință înnăscută de a-i ajuta și de a le îmbunătăți calitatea vieții. Suntem un adevărat susținător în a oferi toate soluțiile de tratament posibile pacienților noștri și petrecem o cantitate semnificativă de timp discutând argumentele pro și contra pentru a le permite pacienților noștri să aleagă opțiunile care sunt cele mai bune pentru ei.

Nu tratăm doi pacienți la fel și le ascultăm nevoile și preocupările și proiectăm un plan care să abordeze problemele lor specifice. Planurile noastre oferă, de asemenea, pacienților un ghid cu privire la ceea ce se va întâmpla și când, precum și un calendar financiar. Timpul de tratament poate fi încetinit sau accelerat în funcție de constrângerile de timp sau de restricțiile financiare ale pacienților și vom fi întotdeauna deschiși la discuții.

Clinică stomatologică specializată Timisoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.
Laborator dentar Timisoara - Dental Concept by Dr. Mihali
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Clinică stomatologică specializată

Punem un mare accent pe stomatologia preventivă, care începe chiar la începutul călătoriei fiecărui pacient, cu evaluarea inițială. Ne place să-i educăm pe pacienți cu sfaturi privind dieta și igiena, astfel încât aceștia să poată ajuta la prevenirea potențialelor situații dentare. Considerăm că prevenirea unor noi probleme dentare este responsabilitatea noastră și ne bucurăm foarte mult știind că frumusețea dentară oferită de noi ar putea dura pentru tot restul vieții pacienților.

Nu vom face niciodată compromisuri sau sacrifica calitatea îngrijirii și ne stabilim tarifele pentru a reflecta acest lucru. Acest lucru ne permite să oferim cele mai bune abilități, echipamente, materiale și mediu, ceea ce ne permite să oferim o îngrijire excelentă pentru pacienții Dental Concept by dr. Mihali. Suntem foarte deschiși și transparenți în ceea ce privește tarifele noastre pentru tratamentele dentare și toate posibilitățile sunt discutate și luate în considerare, astfel încât nu există niciodată surprize odată ce pacienții noștri încep călătoria lor cu noi.

Credem că pentru o clinică stomatologică specializată, cu calibrul echipei Dental Concept by dr. Mihali din Timișoara, precum și pentru facilitățile și serviciile pe care le oferim, tarifele noastre sunt foarte competitive și asigură de fiecare dată un succes de lungă durată al tratamentului.

Recenzii fantastice pentru dentiștii noștri

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinica noastră. Succesul nostru a fost construit prin intermediul pacienților noștri care ne recomandă prietenilor, familiei și colegilor lor, precum și prin intermediul altor dentiști locali din vestul țării, care ne trimit cazurile lor mai complexe pentru o opinie și un tratament.

Suntem, de asemenea, recunoscatori pentru faptul că mulți dintre pacienții noștri care au părăsit orașul pentru a se muta în străinătate, continuă să se întoarcă la noi pentru examinările și tratamentele de rutină. Construim relații cu pacienții noștri, relații care se bazează pe încredere. Ne acordăm timp pentru a cunoaște nevoile, preocupările și dorințele pacienților noștri.

Echipa medicală

Echipa noastră a obținut cele mai înalte distincții și calificări pentru specialitățile lor, iar nivelurile lor academice sunt recunoscute la nivel internațional.

Toată echipa are o pasiune extraordinară pentru stomatologie, cu o învățare continuă prin implicarea în predare și conferințe, sau deținând posturi în cele mai respectate instituții academice în calitate de lectori și cercetători. Echipa noastră combină cele mai bune cercetări actuale cu cunoștințe dovedite și ani de expertiză clinică, ceea ce le permite să își combine abilitățile atunci când oferă pacienților noștri cele mai bune soluții dentare. Lucrați cu experți în stomatologie care se bucură de profesiile pe care și le-au ales.

Dr. Sorin Mihali - Dental Concept Timișoara
Conf. Dr. Sorin Mihali

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. Victor Babeș din Timișoara în anul 2011. De atunci își desfășoară activitatea atât în domeniul învățământului clinic, ca conferențiar la Departamentul de Ocluzologie dentară, Protetică dentară fixă, Implantologie și reabilitare protetică pe implante, cât și în cadrul clinicii stomatologice private Dental Concept by Dr. Mihali și ARdental ProSmile, cu accent pe implantologie orală și protetică dentară.

Clinica este axată pe reabilitări complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implanturi dentare. Cazurile clinice care necesită proceduri protetice sunt planificate în detaliu și se axează în special pe proceduri minim invazive prin aplicarea de fațete, coroane parțiale (inlay), restaurări protetice fixe (coroane) și restaurări pluridentare fixe (punți) realizate din materiale ceramice integrale de ultimă generație.

La Dental Concept by dr. Mihali, ne străduim să oferim tuturor pacienților noștri îngrijire dentară de clasă mondială. Medicii Dental Concept sunt pasionați de procedurile ce le realizează și sunt la curent cu cele mai noi tehnologii. Dacă ați devenit frustrat de faptul că trebuie să faceți programări peste programări pentru a găsi medicii potriviți, contactați echipa noastră colaborativă și plină de compasiune din Timișoara (Calea Circumvalațiunii, nr. 7).

Am fi încântați să vă ajutăm să obțineți transformarea zâmbetului la care visați.

Întrebări frecvente

Un laborator dentar produce restaurări dentare la comanda unui medic dentist. Laboratoarele dentare creează proteze dentare, proteze parțiale, coroane, punți, aparate ortodontice sau alte restaurări dentare, cum ar fi coroanele pe implanturi. Un dentist trimite o specificație (sau prescripție) a restaurării dentare care urmează să fie produsă, împreună cu o amprentă sau o scanare digitală a dinților pacientului la laboratorul dentar pentru a fi realizată la comandă de către un tehnician de laborator dentar.
Tehnicienii dentari sunt persoanele care creează restaurări dentare personalizate pentru dentiști. Aceștia se pot specializa în mai multe domenii: aparate ortodontice, coroane și punți, proteze dentare complete, proteze parțiale, ceramică sau restaurari pe implanturi. Fiecare restaurare pe care o realizează tehnicianul va fi diferită și fiecare trebuie să simuleze funcția dinților naturali. Dar, dincolo de asta, marea provocare a tehnicianului este să capteze și să recreeze atât perfecțiunea, cât și imperfecțiunea dinților naturali.
Pentru programări telefonice, apelați:

0755 263 263

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.