0755 263 263

Implant Dentar Timișoara

Ce este implantul dentar?

Există multe motive pentru pierderea dinților, cum ar fi igiena orală precară, cariile dentare, bolile parodontale și traumatismele.

Implanturile dentare sunt o procedură revoluționară de restaurare dentară care oferă o putere completă de mușcătură, un nou aspect estetic, o nouă funcție și o îmbunătățire a aspectului și a sănătății osului maxilar. Implanturile dentare sunt o opțiune fantastică pentru a obține un nou zâmbet pe care un dentist o poate recomanda dacă pacienții se confruntă cu unul sau mai mulți dinți lipsă sau deteriorați!
Un singur dinte sau mai mulți dinți lipsă pot fi înlocuiți cu implanturi dentare.

Implanturile dentare sunt mici “stâlpi” din titan, biocompatibili, plasați chirurgical în maxilar, și care acționează ca o rădăcină pentru noul dinte. Odată plasate, acestea oferă o ancoră robustă pentru dinții de înlocuire, care pot fi atașați la implant folosind o varietate de metode.

Proteza poate fi, de asemenea, ținută în poziție de implanturi. Proteza dentară tradițională se sprijină fie pe gingii, fie pe gingii și pe dinți. O proteză dentară susținută de implanturi este un tip de supra-protezare și o opțiune excelentă pentru pacienții care nu au dinți și nu au suficient os maxilar pentru a susține o proteză, dar suficient pentru a susține implanturi.

Implant Dentar Timișoara
Implant Dentar Timișoara- Dental Concept by Dr. Mihali

Când sunt necesare implanturile dentare?

Un implant dentar este necesar atunci când vă confruntați sau sunteți pe cale să vă pierdeți dinții. Odată ce dintele este îndepărtat sau pierdut, veți dori să umpleți acel spațiu dintre dinți pentru a evita alte probleme orale, cum ar fi infecții, boli sau integritatea zâmbetului dumneavoastră.

Fiecare dinte are rolul de a susține dinții adiacenți. Un dinte lipsă este rezultatul unei probleme anterioare de sănătate orală, cum ar fi boala parodontală, o leziune fizică sau un regim de sănătate orală deficitar. Un dinte pierdut este o problemă serioasă și vă poate costa timp, bani și confort pentru a o rezolva.

Implanturile dentare sunt necesare atunci când pierdeți sau vă lipsesc dinți. Un implant dentar se fixează pe osul maxilarului dumneavoastră, stâlpul este fixat pe implant, ceea ce permite apoi plasarea unei coroane dentare.

Un implant dentar este necesar atunci când nu doriți să vă puneți o proteză dentară sau nu doriți să vă puneți o punte dentară. Mai mult, utilizarea implanturilor dentare vă oferă beneficii estetice, de integritate și de sănătate pe care nu vi le pot oferi nici protezele dentare și nici o punte.

În cele din urmă, un implant dentar este necesar în cazul unor leziuni sau accidente. Fie că ți-ai pierdut un dinte jucând un sport, fie că ai avut un accident nefericit de mașină, tot va trebui să iei în considerare înlocuirea dinților pierduți.

Beneficiile unui implant dentar

Tehnologia implanturilor dentare a devenit soluția de ultimă generație pentru înlocuirea dinților datorită avantajelor sale față de tratamentele anterioare. Și, datorită inovațiilor moderne în stomatologie, majoritatea pacienților pot beneficia de ele – chiar și cei cărora li s-a spus anterior că nu pot.

Implanturile dentare se comportă ca dinții naturali

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui implant este acela că restabilește întreaga putere de masticație. Majoritatea pacienților nu pot face diferența între dinții lor naturali și dintele implantat. Pacienții pot mânca cu acesta în mod complet normal și pot, de asemenea, să se spele și să folosească ața dentară în mod normal.

Implanturile dentare pot dura o viață întreagă

În timp ce o punte dentară poate dura doar în jur de 10 ani, implanturile dentare pot dura o viață întreagă. Implantul este realizat din titan și se integrează cu osul maxilarului. Este biocompatibil, ceea ce înseamnă că nu este toxic și nu este respins de organism. Per total, este un dinte de înlocuire puternic.

Implanturile dentare previn pierderea osoasă

Pierderea osoasă apare la nivelul maxilarelor atunci când nu există rădăcini dentare (sau implanturi) care să mențină stimulat osul maxilarului.
Acolo unde nu există niciun dinte, osul maxilarului din spațiul gol se deteriorează din cauza lipsei de stimulare. Dacă nu se plasează niciun implant în primul an de la pierderea unui dinte, acea zonă osoasă pierde cel puțin 25% din volumul său, iar pierderea osoasă continuă de-a lungul anilor.
Protezele dentare pot chiar accelera pierderea osoasă, deoarece acestea se desprind adesea și apoi se freacă de creasta osoasă, uzând-o treptat. Deoarece un implant înlocuiește atât rădăcina, cât și dintele, iar masticația este readusă la normal, acesta oferă stimularea necesară pentru creșterea osoasă naturală.

Implanturile dentare mențin stabilitatea dinților adiacenți

Decalajul produs de un dinte lipsă poate face ca dinții adiacenți să se deplaseze strâmb spre decalaj. Acest lucru scoate dinții din poziție și vă poate afecta mușcătura, capacitatea de a mesteca și aspectul dumneavoastră. Poate cauza interferențe care fac dificilă înlocuirea dinților mai târziu. O mușcătură slabă poate duce, de asemenea, la probleme cu articulația temporo-mandibulară, ce poate deveni dureroasa și poate duce chiar și la dureri de cap.

Implanturile dentare vă pot ajuta să vă feriți de bolile gingivale

Un spațiu între dinți lipsă poate acționa ca o capcană pentru alimente și bacterii și poate duce la boli ale gingiilor.

Implanturile dentare pot preveni căderea facială și îmbătrânirea prematură

Slăbirea facială poate fi un efect nedorit al pierderii osoase rezultate din lipsa dinților. Aceasta este situația în care treimea inferioară a feței începe să se prăbușească, reducând treptat distanța dintre vârful nasului și bărbie. Modificările pot include excesul de riduri în jurul gurii, subțierea buzelor și o bărbie mai ascuțită, ceea ce face ca persoana să pară mult mai în vârstă decât vârsta sa reală.

Programează o consultație

Cabinetul poate fi accesat cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre cabinet pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali

Rolul unui implant dentar și efectele asupra sănătății orale

Un plan asigură desfășurarea tratamentului într-un mod metodic.

Dinții lipsă vă pot face să păreți cu ani mai bătrâni decât vârsta reală. Cu toate acestea, știați că lipsa dinților poate crește, de asemenea, riscul de a pierde și mai mulți dinți, de deteriorare a osului maxilar și de colaps facial? În calitate de dentiști specializați în implanturi dentare, avem grijă de sănătatea dumneavoastră orală, astfel încât să puteți continua să zâmbiți cu încredere.
Continuați să citiți pentru a afla de ce vă putem recomanda implanturile dentare pentru a vă proteja sănătatea.
Implanturile dentare sunt una dintre cele mai bune opțiuni de înlocuire a dinților, deoarece oferă atât de multe beneficii pentru sănătatea dumneavoastră. De exemplu, vă ajută:

  • Să păstrați dinții rămași
  • Să preveniți cariile și bolile gingivale
  • Să preveniți pierderea osoasă în maxilarul dumneavoastră
  • Să mâncați mai sănătos

Pentru a afla dacă vă calificați pentru procedura de implant dentar, va trebui să programați o consultație cu unul dintre dentiștii noștri. Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați!

Tipuri de implanturi dentare

Există diferite tipuri de implanturi dentare și proceduri. Medicul specialist Dental Concept vă va ajuta să alegeți care ar putea fi cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Implanturile dentare pot înlocui un dinte sau mai mulți dinți. Iată care sunt opțiunile dumneavoastră.

Implant cu un singur dinte

Dacă aveți un singur dinte care trebuie înlocuit, medicul Dental Concept va insera un singur implant, apoi va pune o singură coroană.

Implant cu mai mulți dinți

Dacă vă lipsesc câțiva dinți, medicul Dental Concept poate insera un implant, ulterior pentru a realiza mai multe coroane.

Implant pentru întreaga gură.

Dacă sunteți edentat total sau subtotal ( adică dacă vă lipsesc toți, sau aproape toți dinții), medicul Dental Concept poate insera implanturi dentare pentru a restaura întreaga gură.

Tipuri de bază de implanturi

Implant endo-osos

Acesta este cel mai frecvent tip de implant dentar. Are forma unui mic șurub, de formă cilindrică. Se introduce în osul maxilarului dumneavoastră și susține unul sau mai mulți dinți de înlocuire, care se mai numesc și restaurări protetice fixe.
Medicul Dental Concept vă poate recomanda un implant endo-osos, dacă aveți deja proteze sau punți.
Acesta vă poate recomanda și alte tratamente pentru a vă ajuta să susțineți implanturile dentare.

Alte proceduri pe care implanturile le pot include

Augmentarea osoasă. Dacă nu aveți suficient os natural și sănătos în maxilar, este posibil ca acesta să nu fie capabil să susțină implanturile dentare. Medicul Dental Concept vă poate recomanda o augmentare osoasă pentru a restabili sau regenera osul astfel încât să poată susține implanturile. Acest lucru poate implica aditivi osoși și factori de creștere.

Ridicarea membranei sinusurilor. Unul dintre cele mai dificile locuri în care se pot pune implanturi dentare este maxilarul posterior superior. Acest lucru se datorează faptului că este posibil să nu aveți suficientă cantitate osoasă pe înălțime și este aproape de sinusul maxilar.

Extinderea crestei alveolare. Medicul Dental Concept vă poate recomanda o expansiune sau o modificare a crestei alveolare dacă maxilarul dumneavoastră este prea îngust pentru a susține implanturile. Aceasta implică adăugarea de material de grefă osoasă într-un spațiu mic de-a lungul maxilarului dumneavoastră, care se numește și creastă.
Dacă aveți deformări la nivelul maxilarului superior sau inferior, medicul Dental Concept vă poate recomanda o modificare a crestei. Aceasta vă poate îmbunătăți șansele unui implant de succes și, de asemenea, modul în care arată maxilarul dumneavoastră.

Mini implanturi dentare (MDI). Aceste implanturi mici, cu diametrul sub 0.3 mm sunt mai înguste decât majoritatea implanturilor. Medicul Dental Concept poate alege mini implantul dacă aveți nevoie să stabilizați o proteză inferioară, sau pentru a putea susține o provizorie, până în perioada de osteointegrare a implanturilor standard. Mini implanturile dentare pot fi plasate prin tehnici mai puțin invazive decât alte implanturi dentare.

Implanturi dentare cu încărcare imediată. Cu acestea, medicul Dental Concept poate să vă plaseze implanturile și dinții provizorii în timpul aceleiași programări. Acest lucru se mai numește implanturi în aceeași zi sau “dinți într-o zi”.

Parcursul pacientului Dental Concept by Dr. Mihali

După ce ați făcut programarea inițială vă vom trimite un mesaj de confirmare a datei și orei convenite, precum și pregătirea pentru consultația cu unul dintre medicii noștri.

Când ajungeți la cabinet, veți fi întâmpinat de un membru al echipei noastre de recepție, care vă va asista în sala noastră de așteptare relaxantă, unde veți putea completa confortabil un formular de istoric medical.

După completarea formularului de istoric medical, veți fi însoțit în cabinetul stomatologic, unde medicul Dental Concept vă va întâmpina pentru a începe procesul de examinare dentară.

Înainte de a efectua orice examinare orală și radiografii, veți discuta despre orice preocupări legate de sănătatea dumneavoastră dentară actuală și despre orice dorință pe care o puteți avea cu privire la îmbunătățirea zâmbetului și a sanatatii dentare. Scopul nostru este să ne asigurăm că vă simțiți confortabil în orice moment, iar dacă vă simțiți deosebit de anxios, vă rugăm să ne anunțați și să fiți sigur că echipa noastră are o mare experiență în a ajuta și îndruma pacienții în fiecare etapă a acestei călătorii.

O parte importantă a acestei discuții inițiale este de a afla despre experiențele dentare trecute și recente, fie că sunt negative sau pozitive. Scopul nostru este să vă depășim așteptările, îmbunătățind experiențele pozitive și asigurându-ne că orice experiență negativă pe care ați avut-o nu se va mai repeta.

Sală de operație
Consult dentar Timișoara

Un examen dentar complet

Experții noștri în stomatologie vor efectua o examinare completă, inclusiv examinarea capului/ gâtului, a glandelor și ganglionilor, a mușchilor masticatori, a articulației maxilarului precum și efectuarea unor radiografii importante pentru a descoperi orice potențiale probleme dentare care ar putea exista și/sau apărea în viitor la nivelul dinților, gingiilor și restaurărilor existente (plombe, coroane etc.).

Se vor face fotografii detaliate ale dinților relevanți și toate constatările vor fi discutate imediat cu dumneavoastră. În cazul în care este necesar un tratament dentar, vor fi luate în considerare toate opțiunile posibile și, deși ar fi de datoria noastră să vă recomandăm opțiunea de tratament ideală pentru dumneavoastră, alegerile dumneavoastră personale vor fi ascultate și respectate. În continuare, orice tratament efectuat se va face cu consimțământul dumneavoastră deplin și informat.

Se va întocmi pentru dumneavoastră un raport și un plan de tratament cuprinzător, în care se vor detalia în mod clar problemele clinice și estetice, soluțiile și opțiunile de tratament, succesiunea și durata programărilor pentru tratament și costurile estimate. Acest lucru vă asigură că sunteți perfect mulțumit de toate aspectele tratamentului recomandat și că acesta corespunde tuturor nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

Nu există nicio obligație de a continua cu tratamentele dentare în această etapă, puteți să vă acordați timp pentru a citi acasă raportul și planul de tratament înainte de a lua o decizie.

La clinica Dental Concept, puteți, de asemenea, să vă rezervați o nouă vizită gratuită după examinarea inițială pentru a pune orice întrebări. Specialiștii noștri vor fi încântați să vă explice recomandările prin e-mail, telefonic sau în timpul unei a doua întâlniri de discuții gratuite, pentru a ne asigura că sunteți pe deplin conștient de constatări, de beneficiile tratamentului și de rezultatele de succes.

Cât costă consultația dentară inițială?

O consultație pentru un pacient nou cu specialistul în chirurgie orală costă între 160 lei – 550 lei, in functie de investigatia radiologica necesara stabilirii diagnosticului și planului de tratament, și va dura aproximativ 1 oră. Aceasta include toate radiografiile intraorale, consultația, apelul dinților, diagnosticul, planul de tratament și raportul complet.

Programează o consultație

Cabinetul poate fi accesat cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre cabinet pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali Timisoara
Cabinet stomatologic Timisoara

Durata unui plan de tratament complet

Diagnosticare de înaltă tehnologie

Dacă decideți că tratamentul cu implanturi dentare este pentru dumneavoastră, următorul pas este obținerea unui diagnostic complet. Acesta poate include radiografii digitale cu radiații reduse, radiografii panoramice și, în unele cazuri, se folosește un Computer Tomograf pentru a obține imagini 3D ale dinților și maxilarelor dumneavoastră.
Radiografiile panoramice pot fi de asemenea folosite atunci când se planifică plasarea unui implant dentar.
Medicii noștri efectuează un examen oral amănunțit și vă analizează istoricul dentar și medical.

Planificare meticuloasă

Medicul Dental Concept planifică cu atenție plasarea implantului. Acest lucru implică trasarea poziției și a unghiului precis al plasării implantului dentar. Orice grefă osoasă necesară este, de asemenea, planificată în această etapă.

Confortul dumneavoastră este important

Înțelegem că ideea de a merge la dentist poate face ca o persoană să se simtă temătoare, așa că este important pentru noi să facem ca vizitele dumneavoastră să fie relaxante, având experiență în utilizarea tehnicilor blânde pentru injecții și anestezice pentru a vă menține tratamentele cât mai puțin dureroase. Suntem în bună comunicare cu dvs. pe tot parcursul plasării implantului dentar și ne asigurăm că vă simțiți confortabil.

Implantul propriu zis

Odată ce implantul dentar a fost plasat, vă putem oferi o restaurare provizorie (o coroană, o punte sau o proteză, în funcție de procedură), depinzând de stabilitatea primară a implantului, în timp ce implantul se vindecă. De obicei, vindecarea durează aproximativ 3 luni pentru mandibulă, și 6 luni pentru maxilar.

Durata unui plan de tratament complet

După perioada de vindecare, vom descoperi din anvelopa gingivală implantul, și vom amprenta câmpul protetic și implantul, folosind un dispozitiv de transfer către laboratorul de tehnică dentară. Peste perioada necesară etapelor de laborator, care poate varia între o zi și 2 săptămâni în funcție de complexitatea restaurării finale, este creată restaurarea protetică definitivă pe implant. Se vor monta unul sau mai mulți stâlpi din titan sau zirconiu care va fixa coroana pe implant.

Restaurările noastre protetice sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate de către laboratorul nostru dentar excelent, asigurând un dinte estetic și cu aspect natural.

Coroanele noastre de înlocuire a unui singur dinte sunt realizate din ceramică durabilă, la fel ca și punțile noastre dentare susținute de implanturi. Pentru unele persoane, ceramica cu o bază metalică este mai aplicabilă.

Prețurile Dental Concept pentru implanturi dentare

Tariful pentru înlocuirea dinților cu implanturi dentare va depinde de mai mulți factori, inclusiv de numărul de dinți care sunt înlocuiți și de numărul de implanturi necesare pentru a susține dinții de înlocuire.

Este important să știți că nu aveți neapărat nevoie de un implant pentru fiecare rădăcină lipsă. Este posibil să fie necesare unele proceduri suplimentare înainte de plasarea implanturilor dentare pentru a asigura sănătatea pe termen lung a implanturilor dentare.

Pentru a obține o estimare specifică a prețului, este necesar ca medicul nostru dentist specialist să vă examineze. După o examinare de diagnosticare, medicul Dental Concept vă va recomanda tratamentul care este cel mai potrivit pentru dumneavoastră și care ar fi investiția dumneavoastră pentru această procedură.

Consultație cu un specialist în implanturi – Diagnosticare, discuție riscuri/beneficiide la 200 Lei
Tomografie computerizată – Imagistică tridimensională pentru o planificare exactă și finalăde la 200 Lei
Inserare implant ( în funcție de tipul de implant )de la 600 Euro
Grefă osoasă în bloc-mărirea rezervei osoasede la 200 Euro
Ghid chirurgical250 Euro
Tratamentul periimplantitei300 Euro/implant
Extracțiide la 100 Euro
Explantarede la 250 Euro
Rezecție apicală350 Euro
Augmentare cu membrane A-PRF cu factori de creștere200 Euro
Alungire coronară cu laser60 Euro/dinte
Grefă de țesut conjunctiv (gingie)600 Euro
Ridicarea podelei membranei sinusurilor maxilare / grefă osoasă600 Euro
Descoperire implanturi60 Euro/implant
Coroană provizorie pentru implanturide la 60 Euro
Stâlp hibrid pe implant din ceramicăde la 190 Euro
Supraprotezare pe bară cu călăreți2800 Euro
Coroană ceramică susținută de implantde la 400 Euro
Suprimare fire60 Lei

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o singură locație

De ce să pierdeți timp mergând de la un specialist dentar la altul? Atunci când lucrați cu o echipă ca a noastră, puteți să vă concentrați programările într-o singură vizită. Asta înseamnă că puteți evita să vă luați câte o zi liberă pentru a vizita un chirurg, un ortodont, endodont, sau de alte specialități. În schimb, puteți să vă vedeți toți medicii deodată și să beneficiați inclusiv de serviciile de radiologie și imagistică dentară, plătind doar pentru o singură consultație. Cine vrea să petreacă ore întregi stând în sălile de așteptare, când puteți termina totul deodată?

La Dental Concept by Dr. Mihali, noi oferim cu adevărat toate fazele de planificare, chirurgicale, pre-protetice și protetice ale tratamentului dumneavoastră într-o singură locație. Acest lucru vă asigură că tratamentul dvs. este realizat corect de prima dată, cu un proces simplificat și eficient, care minimizează costurile pentru dvs.

Cabinet stomatologic Dental Concept.
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Puteți obține valoarea unei a doua opinii într-un singur cabinet

Medicii noștri sunt foarte dispuși să vă ofere opinii individualizate. Dacă simțiți că doriți o altă privire sau considerație din partea unui alt medic stomatolog, nu trebuie decât să cereți. Suntem bucuroși să vă oferim “a doua opinie” la noi în clinică. Scopul nostru este de a fi autentici și sinceri cu dumneavoastră în timpul tuturor interacțiunilor. Nu vom sugera niciodată un tratament pe care considerăm că nu este potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Toate tratamentele dumneavoastră pot fi efectuate de aceeași echipă

Unele planuri de tratament dentar sunt mai complicate decât altele și necesită mai multe proceduri. În loc să trebuiască să mergeți la un alt specialist pentru o procedură de grefare sau pentru îndepărtarea unui dinte, puteți obține totul făcut de noi. Am constatat că acest lucru poate reduce uneori numărul de programări de care are nevoie un pacient până la jumătate. Acest lucru este semnificativ.

De ce să alegeți Dental Concept?

La Dental Concept by dr. Mihali se depun toate eforturile pentru a face experiența pacienților cât mai plăcută posibil. De la primul apel telefonic sau de la prima solicitare prin e-mail din partea unui pacient nou, până la ultima programare, rezultatele tratamentelor dentare pe care le oferim sunt sărbătorite atât de pacienți, cât și de echipa noastră. Ne propunem să oferim cea mai bună experiență adaptată pacientului și ne mândrim cu depășirea așteptărilor pacienților noștri.

Suntem mândri de succesul obținut și de reputația noastră credibilă în rândul colegilor noștri de profesie și al pacienților deopotrivă. Putem pune acest lucru doar pe seama dedicației și interesului nostru imens pentru căile pe care le-am ales și, de asemenea, a empatiei și simpatiei noastre autentice pentru pacienții noștri, cu o dorință înnăscută de a-i ajuta și de a le îmbunătăți calitatea vieții. Suntem un adevărat susținător în a oferi toate soluțiile de tratament posibile pacienților noștri și petrecem o cantitate semnificativă de timp discutând argumentele pro și contra pentru a le permite pacienților noștri să aleagă opțiunile care sunt cele mai bune pentru ei.

Nu tratăm doi pacienți la fel și le ascultăm nevoile și preocupările și proiectăm un plan care să abordeze problemele lor specifice. Planurile noastre oferă, de asemenea, pacienților un ghid cu privire la ceea ce se va întâmpla și când, precum și un calendar financiar. Timpul de tratament poate fi încetinit sau accelerat în funcție de constrângerile de timp sau de restricțiile financiare ale pacienților și vom fi întotdeauna deschiși la discuții.

Cabinet stomatologic Dental Concept Timisoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.
Clinică stomatologică specializată Timisoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Clinică stomatologică specializată

Punem un mare accent pe stomatologia preventivă, care începe chiar la începutul călătoriei fiecărui pacient, cu evaluarea inițială. Ne place să-i educăm pe pacienți cu sfaturi privind dieta și igiena, astfel încât aceștia să poată ajuta la prevenirea potențialelor situații dentare. Considerăm că prevenirea unor noi probleme dentare este responsabilitatea noastră și ne bucurăm foarte mult știind că frumusețea dentară oferită de noi ar putea dura pentru tot restul vieții pacienților.

Nu vom face niciodată compromisuri sau sacrifica calitatea îngrijirii și ne stabilim tarifele pentru a reflecta acest lucru. Acest lucru ne permite să oferim cele mai bune abilități, echipamente, materiale și mediu, ceea ce ne permite să oferim o îngrijire excelentă pentru pacienții Dental Concept by dr. Mihali. Suntem foarte deschiși și transparenți în ceea ce privește tarifele noastre pentru tratamentele dentare și toate posibilitățile sunt discutate și luate în considerare, astfel încât nu există niciodată surprize odată ce pacienții noștri încep călătoria lor cu noi.

Credem că pentru o clinică stomatologică specializată, cu calibrul echipei Dental Concept by dr. Mihali din Timișoara, precum și pentru facilitățile și serviciile pe care le oferim, tarifele noastre sunt foarte competitive și asigură de fiecare dată un succes de lungă durată al tratamentului.

Recenzii fantastice pentru dentiștii noștri

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinica noastră. Succesul nostru a fost construit prin intermediul pacienților noștri care ne recomandă prietenilor, familiei și colegilor lor, precum și prin intermediul altor dentiști locali din vestul țării, care ne trimit cazurile lor mai complexe pentru o opinie și un tratament.

Suntem, de asemenea, recunoscatori pentru faptul că mulți dintre pacienții noștri care au părăsit orașul pentru a se muta în străinătate, continuă să se întoarcă la noi pentru examinările și tratamentele de rutină. Construim relații cu pacienții noștri, relații care se bazează pe încredere. Ne acordăm timp pentru a cunoaște nevoile, preocupările și dorințele pacienților noștri.

Echipa medicală

Echipa noastră a obținut cele mai înalte distincții și calificări pentru specialitățile lor, iar nivelurile lor academice sunt recunoscute la nivel internațional.

Toată echipa are o pasiune extraordinară pentru stomatologie, cu o învățare continuă prin implicarea în predare și conferințe, sau deținând posturi în cele mai respectate instituții academice în calitate de lectori și cercetători. Echipa noastră combină cele mai bune cercetări actuale cu cunoștințe dovedite și ani de expertiză clinică, ceea ce le permite să își combine abilitățile atunci când oferă pacienților noștri cele mai bune soluții dentare. Lucrați cu experți în stomatologie care se bucură de profesiile pe care și le-au ales.

Dr. Sorin Mihali - Dental Concept Timișoara
Conf. Dr. Sorin Mihali

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. Victor Babeș din Timișoara în anul 2011. De atunci își desfășoară activitatea atât în domeniul învățământului clinic, ca conferențiar la Departamentul de Ocluzologie dentară, Protetică dentară fixă, Implantologie și reabilitare protetică pe implante, cât și în cadrul clinicii stomatologice private Dental Concept by Dr. Mihali și ARdental ProSmile, cu accent pe implantologie orală și protetică dentară.

Clinica este axată pe reabilitări complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implanturi dentare. Cazurile clinice care necesită proceduri protetice sunt planificate în detaliu și se axează în special pe proceduri minim invazive prin aplicarea de fațete, coroane parțiale (inlay), restaurări protetice fixe (coroane) și restaurări pluridentare fixe (punți) realizate din materiale ceramice integrale de ultimă generație.

La Dental Concept by dr. Mihali, ne străduim să oferim tuturor pacienților noștri îngrijire dentară de clasă mondială. Medicii Dental Concept sunt pasionați de procedurile ce le realizează și sunt la curent cu cele mai noi tehnologii. Dacă ați devenit frustrat de faptul că trebuie să faceți programări peste programări pentru a găsi medicii potriviți, contactați echipa noastră colaborativă și plină de compasiune din Timișoara (Calea Circumvalațiunii, nr. 7).

Am fi încântați să vă ajutăm să obțineți transformarea zâmbetului la care visați.

Întrebări frecvente

Sănătatea dumneavoastră orală se va îmbunătăți ca urmare a inserării unui implant dentar. Pierderea dintelui dvs. a creat un gol, ceea ce are mai multe efecte negative pentru sănătatea orală. Un implant dentar va umple acel gol, ceea ce înseamnă că gura dumneavoastră poate reveni la starea de sănătate de dinainte de pierderea dintelui. Implanturile vă împiedică deplasarea dinților și ajută la echilibrarea forței de mușcătură între dinți.
Durata tratamentului va varia în funcție de situația dumneavoastră particulară. În general, timpul operator inserării unui implant dentar este de aproximativ 30 de minute. Desigur acest timp variază mult în funcție de rezerva osoasă avută, sau de numărul de implanturi.
Tehnologia dentară a avansat substanțial în ultimul secol. Producătorii implanturilor pe care le folosim oferă garanție pe viață a implantului dentar. S-a demonstrat că punțile dentare susținute de implanturi durează peste 15 ani în 90% din cazuri. Avem toate informațiile că acestea vor dura mult mai mult. Majoritatea pacienților se pot aștepta ca acestea să dureze o viață întreagă.
Acest lucru depinde de situația dumneavoastră. Majoritatea pacienților părăsesc clinica purtând un anumit tip de restaurare provizorie.
Majoritatea pacienților afirmă că există foarte puțin disconfort și că s-au simțit mult mai confortabil după procedură decât se așteptau. Implanturile (Ires, Zimmer, Straumann) sunt plasate într-un mod foarte delicat și se are grijă de diferitele țesuturi implicate. Anestezia pacientului este folosită pentru a elimina orice disconfort în timpul procedurii. La clinica noastră folosim atât anestezicul topic (pe mucoasa din interiorul gurii), cât și cel local (injectat) pentru a ne asigura că nu simțiți nicio durere în timpul plasării implanturilor dentare. În timp ce echipa noastră oferă sfaturi privind ameliorarea durerii post procedură în timpul sesiunilor noastre de consultanță pentru pacienți, mulți dintre pacienții noștri constată că nu au nevoie de acest lucru și sunt surprinși de nivelul de confort pe care îl simt în timpul perioadei de vindecare.
Da! Îngrijirea permanentă a implanturilor va contribui la asigurarea succesului pe termen lung al tratamentului dumneavoastră. Veți fi responsabil pentru îndepărtarea zilnică a plăcii bacteriene, care poate fi realizată prin periajul și folosirea aței dentare în jurul implantului. Dentistul nostru vă va arăta cum să vă îngrijiți corect implanturile. Ar trebui să vizitați Dental Concept cel puțin de două ori pe an pentru programări de întreținere.
Implanturile dentare sunt o soluție recomandată pentru oricine își dorește un zâmbet natural și încrezător, alături de siguranța de a ști că a beneficiat de un tratament pentru un dinte lipsă care va fi de lungă durată, robust și bun pentru igiena dentară continuă. Unele persoane au întrebări legate de implanturile dentare cu privire la istoricul lor medical. Există câteva situații medicale care ar putea cauza probleme cu implanturile dentare, iar unii dintre pacienții noștri pot avea nevoie de un tratament suplimentar pentru a construi nivelul osos înainte de a putea fi plasate implanturile dentare, dar, în general, implanturile dentare pot rezolva orice număr de probleme de înlocuire a dinților. Vă recomandăm să vă faceți o programare pentru a discuta cele mai bune opțiuni pentru dumneavoastră cu unul dintre specialiștii Dental Concept by dr. Mihali !
Implanturile dentare executate în clinica noastră oferă o rădăcină solidă și stabilă pentru înlocuirea dinților, deoarece implantul care este plasat în maxilarul dvs. fuzionează în timp cu osul maxilar. Acest lucru înseamnă că implanturile nu se pot deplasa și reprezintă o soluție puternică și permanentă pentru un dinte lipsă sau mai mulți dinți lipsă.
Specialistii noștri plasează implanturile dentare conform unor standarde exigente și riguros de înalte. Aceasta este o procedură chirurgicală care utilizează anestezice locale, în timpul căreia se introduc șuruburi mici în osul maxilarului. Acestea sunt apoi lăsate să se vindece timp de câteva luni înainte de a fi fixați stâlpii care vor susține dinții artificiali.
Implanturile dentare sunt surprinzător de accesibile. Prețul depinde de numărul de implanturi de care aveți nevoie, de lucrările pregătitoare, de tipul de implant de care aveți nevoie pentru o gură sănătoasă și multe altele. Cel mai bine este să discutați cu medicul dvs. Dental Concept pentru a descoperi un preț mai exact.
Pentru programări telefonice, apelați:

0755 263 263

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.