0755 263 263

servicii

Profilaxie dentară

Timișoara

Ce este profilaxia dentară?

De la o vârstă fragedă suntem învățați despre importanța de a ne păstra dinții curați. Cu toate acestea, mulți oameni nu sunt conștienți de rolul important pe care sănătatea orală adecvată îl joacă în menținerea sănătății lor generale. Igiena dentară trebuie luată foarte în serios.
Profilaxia dentară este practica de îngrijire a dinților pentru a-i menține sănătoși. Acest lucru ajută la evitarea cariilor, a bolilor gingivale, a uzurii smalțului și multe altele.
Puteți face câteva schimbări acasă pentru a promova o bună igienă dentară în familia dumneavoastră. Periajul și folosirea aței dentare sunt extrem de importante, deoarece aceste două obiceiuri ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene, precum și a particulelor de alimente care rămân blocate între dinți. Curățarea dentară a dinților, însă, implică mai mult decât a ne spăla pe dinți în fiecare zi. Chiar dacă vă periați corect dinții și folosiți ața dentară în fiecare zi, s-ar putea să nu fie suficient pentru a scăpa de toate resturile blocate și de bacteriile invadatoare. Știați că placa dentară începe să se întărească după un timp? Odată ce a devenit prea tare, nu o mai puteți îndepărta decât prin curățarea de către dentist sau de către igienistul dentar. Termenul dentar pentru placa întărită este tartru.

Profilaxie dentară Timișoara

Când sunt necesare procedurile de profilaxie și igienă orală

Igiena orală profesională este recomandată de două ori pe an. Pacienții cu implanturi, proteze fixe, trebuie să meargă la dentist la fiecare 4-6 luni. Pacienții care poartă aparate dentare trebuie să folosească proceduri profesionale de igienă orală la fiecare 4 luni sau conform recomandărilor medicului de igienă orală.
Igiena orală profesională se realizează întotdeauna înainte de obturațiile estetice, protezele permanente și intervențiile chirurgicale.

Beneficiile profilaxiei dentare

Examenele dentare regulate oferă următoarele beneficii pentru sănătatea dumneavoastră orală:

  1. Reduce riscul de a dezvolta carii dentare, boli ale gingiilor și probleme dentare mai grave.
  2. Ajută la promovarea unor bune obiceiuri de igienă orală, cum ar fi spălatul pe dinți de cel puțin două ori pe zi și folosirea aței dentare.
  3. Identificarea timpurie a problemelor dentare poate ajuta la minimizarea tratamentului și a costurilor.
  4. Permite medicului stomatolog să facă un examen complet al gurii, maxilarului, gâtului etc. pentru a identifica orice probleme conexe.
  5. Ajută la reducerea problemelor dentare legate de unele afecțiuni medicale cronice. Diabetul, osteoporoza, anumite tipuri de cancer și tulburările de alimentație pot avea un efect asupra sănătății dentare și orale.
  6. Pentru persoanele cu afecțiuni cronice, îngrijirea dentară preventivă regulată este o parte importantă a sănătății generale.

Prin urmare, cu o bună igienă dentară, puteți reduce considerabil riscul de a avea carii, gingivită, boală parodontală și alte probleme dentare. Acest lucru, la rândul său, vă poate reduce riscul de probleme secundare cauzate de o sănătate orală precară. Unele probleme de sănătate care pot fi legate de o sănătate orală precară sunt:

  • diabetul
  • bolile de inimă
  • osteoporoza
  • bolile respiratorii
  • cancerul

Nașterea prematură și greutatea mică la naștere pot fi, de asemenea, legate de o sănătate orală precară. Ar trebui să continuați să practicați sau să adoptați o bună sănătate orală preventivă dacă sunteți însărcinată. Acest lucru include vizitarea dentistului pentru controale de rutină în timpul sarcinii.
Pe lângă faptul că reduce riscul de a avea alte probleme de sănătate, practicarea unei bune sănătăți preventive vă poate economisi bani. În timp ce stomatologia preventivă poate să nu elimine complet nevoia de plombe, canale radiculare sau implanturi dentare, aceasta poate contribui în mare măsură la reducerea nevoii de aceste tratamente costisitoare.

Metode de profilaxie dentară

Igiena orală corectă

O bună igienă orală ajută la prevenirea unei serii de probleme dentare, cum ar fi cariile dentare, bolile gingivale și chiar eroziunea dentară. În timp ce spălatul pe dinți dimineața și seara este un bun început, pentru a fi cu adevărat eficient este nevoie de un pic mai mult angajament. Iată câteva sfaturi ușoare de igienă orală care vă vor ajuta să vă păstrați albul perlat în condiții optime.

Tehnica corectă de periaj

După cum știm cu toții, este esențial să vă spălați pe dinți de cel puțin două ori pe zi – după micul dejun dimineața și înainte de culcare seara. Petreceți cel puțin 2 minute la periaj, asigurându-vă că toate zonele sunt curățate – interiorul, exteriorul și suprafețele de mușcătură ale fiecărui dinte. Cheia este să îndreptați periile periuței de dinți direct spre linia gingiei, mai degrabă decât spre partea superioară a dintelui, deoarece aici începe să se formeze placa bacteriană. Mișcați ușor periuța de dinți îdinspre gingie inspre dinte, care va curăța cât mai multă placă de pe gingii.

Periaj manual sau electric?

Când vine vorba de a alege între o periuță de dinți manuală sau electrică, este o alegere personală – sunt la fel de eficiente în îndepărtarea plăcii și a resturilor dacă sunt folosite corect. Ambele tipuri trebuie să fie păstrate în condiții optime. În timp, periile se sfărâmă și se uzează, așa că nu uitați să înlocuiți periuța de dinți sau capul de periuță la fiecare trei luni.
Atunci când alegeți o periuță de dinți manuală, asigurați-vă că are un cap mic pentru un acces mai bun la dinții din spate. De asemenea, perii moi sunt mai blânzi cu gingiile dumneavoastră, insa cele medii pot fi mai eficiente.
O periuță de dinți electrică reîncărcabilă se adresează tuturor vârstelor și este un adevărat câștig pentru copiii mici. În timp ce copiii sunt atrași de culorile strălucitoare, mișcarea electrică a periuței de dinți își face treaba în mod eficient.
De asemenea, este important să alegeți o pastă de dinți care să fie fluorizată. Fluorul ajută la întărirea smalțului dentar, reducând riscul de carii. Alegeți o versiune cu conținut scăzut de fluor pentru copiii sub șase ani, folosind doar o cantitate mică (cam de mărimea unui bob de orez) când aceștia au sub 3 ani, crescând o cantitate de mărimea unui bob de mazăre de la 3-61 ani.

Curățarea spațiilor interdentare

Îndepărtarea plăcii bacteriene dintre dinți necesită folosirea regulată a aței dentare, cel puțin o dată pe zi, după periaj. Pur și simplu treceți o bucată de ață dentară (care seamănă cu un fir de bumbac sau o ață) între dinți, folosind o mișcare lentă și ușoară de tăiere.
În zilele noastre, banda dentară – o panglică lată și plată din nailon, mai subțire decât ața dentară standard – a devenit o opțiune populară, în special pentru începători, deoarece este o modalitate mai ușoară de a ajunge între dinți.
Dacă nu sunteți foarte sigur cum să vă curățați între dinți sau dacă doriți ajutor pentru a decide care este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră, cereți sfaturi de la medicul dentist.

Adoptați o dietă corectă

Încercați să reduceți sau să eliminați cantitatea de alimente zaharoase și băuturi carbogazoase pe care le consumați și le beți. Acestea se transformă în acid în interiorul gurii și pot dizolva mineralele din smalțul dentar, provocând carii. Alimentele și băuturile acide pot provoca, de asemenea, eroziunea dentară care, în timp, cauzează sensibilitate dentară, decolorare și fisuri.
Pentru a limita contactul acizilor cu dinții, consumați o dietă sănătoasă și echilibrată. De exemplu, la micul dejun ați putea mânca o cereală integrală crocantă, acoperită cu iaurt fără zahăr și cu puține grăsimi și fructe proaspete. Pe parcursul zilei, limitați băuturile acide, cum ar fi băuturile răcoritoare, băuturile sportive, băuturile spirtoase, vinul și chiar sucurile de fructe – de fapt, cel mai bine este să mâncați fructe întregi decât să beți suc. Veți obține mai multe fibre și mai puțin zahăr – sucul de fructe poate conține până la 10 lingurițe de zahăr! Cele mai bune băuturi sunt mai puțin acide și includ apa plată, laptele sau ceaiul (fără zahăr sau miere, bineînțeles).
O altă modalitate de a vă ajuta organismul să lupte împotriva bacteriilor din gură este introducerea alimentelor care favorizează producția de salivă. Aceasta include alimente acide sau acrișoare, cum ar fi lămâile verzi, lămâile, cireșele și afinele.

Mai multe sfaturi pentru dinți sănătoși

După fiecare masă, clătiți-vă gura cu apă de gură antiseptică pentru a ajuta la eliminarea germenilor sau cel puțin cu apă pentru a îndepărta resturile alimentare. Un alt sfat la îndemână este să vă curățați limba, deoarece îndepărtează placa bacteriană care este plină de bacterii și care poate cauza respirația urât mirositoare. În timp ce la farmacii sunt disponibile raclete speciale de plastic pentru limbă, o periuță de dinți poate fi folosită la fel de eficient.
Nu vă lăsați tentat să spargeți nuci, să rupeți un ambalaj de plastic sau chiar să scoateți cu dinții capacul unei sticle – există riscul de a vă ciobi sau rupe. Nu uitați, folosiți-vă dinții doar pentru a mesteca mâncarea.
Vizitați-vă dentistul pentru un control regulat, de câte ori vă sfătuiește medicul dentist; și, de asemenea, ori de câte ori depistați probleme, cum ar fi o durere de dinți sau sângerări ale gingiilor.

Programează o consultație

Clinica poate fi accesată cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre clinică pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali

Profilaxia bolii parodontale

Boala parodontală este cauzată de placa de pe dinți și de sub gingii. Atunci când bacteriile din gură se combină cu saliva și particulele de alimente, rezultă o placă lipicioasă care se lipește de dinți, în special în jurul liniei gingivale. Dacă placa bacteriană nu este îndepărtată, aceasta va determina înroșirea și umflarea gingiilor (semne de inflamație), ceea ce poate duce, de asemenea, la apariția cariilor dentare și la iritarea suplimentară a gingiilor.
Curățarea dinților cu o periuță de dinți va îndepărta placa de pe suprafața dinților, dar există o mulțime de colțuri și de crăpături pe care o periuță de dinți nu le va observa. Ața dentară ajunge în acele zone greu accesibile dintre dinți și elimină acumularea de placă de-a lungul liniei gingivale. Acesta este motivul pentru care folosirea aței dentare este atât de importantă în menținerea unor gingii sănătoase.
Cel mai bun mod de a preveni bolile gingivale este destul de simplu – curățați-vă dinții de două ori pe zi și folosiți zilnic ața dentară. Spălați dinții timp de două-trei minute de fiecare dată și asigurați-vă că capul periuței de dinți se deplasează de-a lungul liniei gingivale, îndreptându-se spre gingie, astfel încât periile să se deplaseze sub gingii. De asemenea, merită să folosiți o apă de gură ca ultim pas în acest proces.
Există, de asemenea, unele alegeri legate de stilul de viață care pot ajuta la prevenirea bolilor gingivale – nu fumați, nu exagerați cu alcoolul, alegeți o dietă sănătoasă, cu un minim de zahăr, și faceți exerciții fizice zilnic.
Bineînțeles, vizita la dentist de două ori pe an pentru un control este cea mai bună modalitate de a identifica orice problemă. Includeți o curățare profesională în timpul vizitei pentru a vă menține gingiile sănătoase și pentru a îndepărta orice placă care se acumulează pe dinți. De asemenea, medicul dentist va fi bucuros să vă arate modul corect de a vă spăla pe dinți.

Profilaxie dentară tratament Timisoara
Tratament profilaxie dentara Timisoara - Dental Concept by Dr. Mihali

Profilaxia dentară în clinica Dental Concept by dr. Mihali

La Dental Concept by dr. Mihali, credem cu tărie că trebuie să ne ajutăm pacienții să evite riscul apariției cariilor și a altor boli orale. Un mod obișnuit de a evita cariile și bolile orale este de a face o profilaxie orală. Curățarea dentară profesională implică instrumente și dispozitive speciale pentru a detecta și elimina semnele de bacterii, placă și tartru care pot fi lăsate în urmă cu periajul și folosirea aței dentare de zi cu zi. Pentru a afla mai multe tehnici care promovează sănătatea orală, contactați-ne astăzi.
Practicăm îngrijirea dentară preventivă și suntem întrebați în mod regulat de ce este atât de importantă. Practic, toată lumea este expusă riscului de carii dentare. În același timp, știm că există o legătură directă între vizitarea regulată a dentistului și menținerea dinților adulți pe măsură ce îmbătrânim.
Vestea bună este că puteți preveni cariile și pierderea dinților prin simpla programare la o consultație de îngrijire dentară preventivă.

Pe lângă faptul că vă ajută să evitați o durere de dinți neplăcută și vă economisește timp, îngrijirea dentară preventivă vă poate economisi și bani.
Preferăm să identificăm problema rapid și înainte ca aceasta să aibă șansa de a se răspândi și de a vă provoca un mare disconfort. Este, de asemenea, important de reținut că, dacă aveți o carie mică, tot ceea ce veți avea probabil nevoie este ca porțiunea cariata să fie îndepărtată. O obturație poate apoi să refacă structura dentară lipsă.
Din nefericire, cei care nu beneficiază de îngrijire dentară regulată așteaptă adesea până când disconfortul este atât de sever încât nu mai pot suporta. Prin urmare, îngrijirea dentară preventivă are sens din punct de vedere financiar.

La Dental Concept by dr. Mihali oferim servicii preventive complete

Profilaxie dentară:

  • Consulturi dentare complete
  • Detartraj profesional
  • Igiena dentară prin metoda „Air-Flow”
  • Tratament parodontal
  • Gutiere de noapte

De asemenea, puteți opta pentru diverse tratamente dentare de înfrumusețare a zâmbetului dumneavoastră:

  • Albire dentară profesională
  • Fațete din ceramica e-max, empress sau ceramica feldspatica
  • Coroane ceramice
  • Obturații compozite de culoarea dinților
  • Punți ceramice
  • Alungire coronară
  • Restaurari directe din compozit

Albirea dinților și obturațiile compozite – metoda noastră în clinică oferă rezultate rapide și instantanee, în doar câteva minute, pentru a vă lumina dinții de până la 4 nuanțe pe ghidul de nuanțe de albire.
Fațete dentare ceramice – putem recomanda pacienților noștri fațetele dentare, care sunt niște cochilii subțiri în formă de dinți ideali și care sunt fixate permanent peste dinții dvs. adevărați pentru a vă oferi un zâmbet instantaneu mai frumos. Fațetele sunt o opțiune de tratament eficientă pentru a face ca dinții să pară mai lungi, mai largi, mai mari și mai albi.
Coroane și punțile ceramice – Celebre pentru rezistența și aspectul lor credibil, coroanele pot, de asemenea, să protejeze confortabil un dinte deteriorat sau să înlocuiască un dinte lipsă, ceea ce face destul de ușor să te obișnuiești cu ele.
Remodelarea gingiilor – Această procedură dentară generală funcționează deosebit de bine pentru pacienții cu un zâmbet gingival (când o cantitate semnificativă din gingii se vede atunci când vorbesc, mănâncă sau zâmbesc) sau chiar pentru dinții mici. În plus, îi poate ajuta pe pacienți să se pregătească pentru noi restaurări.

Diagnosticul și prevenirea cariei dentare

Atunci când cariile dentare nu sunt tratate în timp util, pacientul poate suferi de mai multe niveluri de durere. Inițial, aceasta se manifestă, de obicei, în timp ce mănâncă, dar, pe măsură ce caria devine mai severă, durerea poate deveni constantă și intensă. Suplimentar față de durere, infecțiile orale pot avea consecințe în alte părți ale corpului. Din fericire, caria dentară este o boală foarte ușor de prevenit, pe care o putem evita la copii și adulți prin aplicarea următoarelor reguli.
Pentru a preveni cariile dentare la orice vârstă trebuie să:

  • Îndepărtați placa bacteriană printr-o igienă orală adecvată.
  • Limitați aportul de zaharuri și carbohidrați rafinați împreună cu o hidratare corectă.
  • Să aplicăm fluorură topică în mod regulat.
  • Să aplicăm materiale de sigilare acolo unde este necesar.
  • Efectuați un control stomatologic la fiecare 6 luni.

Pentru un diagnostic în timp util după curățarea dentară, medicul stomatolog va efectua o examinare clinică și tactilă amănunțită, în cadrul căreia va folosi mijloace auxiliare suplimentare, cum ar fi dispozitive de iluminare, coloranți speciali, cum ar fi detectori de carii și radiografii.

Ameliorarea sensibilității dentare

Sensibilitatea dentară este un sindrom temporar și dureros cauzat de expunerea dentinei (partea interioara a dintelui) sau cementului la stimuli externi, cum ar fi băuturile calde sau reci și substanțele alimentare dulci sau acide.

Există multe cauze ale sensibilității dentare, printre care:

  • Smalț dentar uzat din cauza folosirii unei periuțe de dinți rigide sau a unui periaj prea agresiv.
  • Coroziunea dinților din cauza alimentelor și băuturilor foarte acide.
  • Distrugerea dinților din cauza bulimiei sau a bolii de reflux gastroesofagian.
  • Recesiune gingivală care lasă suprafața rădăcinii expusă.

Pe lângă recomandarea unei paste de dinți fără niveluri ridicate de substanțe abrazive, specialistul dumneavoastră stomatolog vă poate aplica un lac cu fluor, sau o pastă de dinți cu nivel ridicat de fluorură, special formulată pentru a vă face dinții mai puțin sensibili și pentru a oferi o protecție suplimentară împotriva cariilor.
Faceți-vă o programare la unul dintre specialiștii noștri și eliminați pentru totdeauna sensibilitatea dentară!

Înfrumusețați-vă zâmbetul

Dacă sunteți la o vârstă la care aveți o sănătate orală bună, dar nu sunteți deloc încântat de aspectul zâmbetului dumneavoastră, este timpul să luați în considerare îngrijiri dentare avansate, cum ar fi stomatologia cosmetică.
Tratamentele de stomatologie cosmetică sunt concepute pentru a îmbunătăți aspectul dinților și al zâmbetului dvs. cu proceduri precum:

  • Fațete din ceramică
  • Albire profesională
  • Gutiere ortodontice
  • Obturații fizionomice

Considerăm că mulți oameni se concentrează asupra sănătății lor orale și/sau asupra aspectului dinților, gingiilor și zâmbetelor lor. O procedură de îmbunătățire a zâmbetului poate ajuta la îmbunătățirea atât a aspectului, cât și a senzației celor trei, pentru a ușura aceste preocupări.

Restaurati dinții afectați

Există multe cauze ale problemelor dentare, de la vârstă, o igienă orală deficitară, de la accidente sportive. Dacă dezvoltați infecții sau suferiți de dinți deteriorați, nu puteți trăi cu problema decât o perioadă limitată de timp înainte ca durerea și disconfortul să devină insuportabile.
Îngrijirea dentară restaurativă este importantă pentru a corecta un zâmbet stricat și pentru a vă readuce dinții la o stare de sănătate bună. La Dental Concept by dr. Mihali realizăm o mare varietate de restaurări dentare pentru a vă repara zâmbetul, inclusiv:

  • Obturații fizionomice
  • Coroane dentare
  • Tratamente de canal
  • Implanturi dentare
  • Punți dentare
  • Proteze totale și proteze parțiale
  • Reconstrucția intregii guri

Există întotdeauna o modalitate de a repara orice este stricat la zâmbetul dumneavoastră. Dar depinde de dumneavoastră să vă contactați medicul dentist și să solicitați ajutorul de care aveți nevoie.

Parcursul pacientului Dental Concept by Dr. Mihali

După ce ați făcut programarea inițială vă vom trimite un mesaj de confirmare a datei și orei convenite, precum și pregătirea pentru consultația cu unul dintre specialistii nostri.

Când ajungeți la clinică, veți fi întâmpinat de un membru al echipei noastre de recepție, care vă va asista în sala noastră de așteptare relaxantă, unde veți putea completa confortabil un formular de istoric medical.

După completarea formularului de istoric medical, veți fi însoțit în cabinetul stomatologic, unde medicul Dental Concept vă va întâmpina pentru a începe procesul de examinare dentară.

Înainte de a efectua orice examinare orală și radiografii, veți discuta despre orice preocupări legate de sănătatea dumneavoastră dentară actuală și despre orice dorință pe care o puteți avea cu privire la îmbunătățirea zâmbetului și a sanatatii dentare. Scopul nostru este să ne asigurăm că vă simțiți confortabil în orice moment, iar dacă vă simțiți deosebit de anxios, vă rugăm să ne anunțați și să fiți sigur că echipa noastră are o mare experiență în a ajuta și îndruma pacienții în fiecare etapă a acestei călătorii.

O parte importantă a acestei discuții inițiale este de a afla despre experiențele dentare trecute și recente, fie că sunt negative sau pozitive. Scopul nostru este să vă depășim așteptările, îmbunătățind experiențele pozitive și asigurându-ne că orice experiență negativă pe care ați avut-o nu se va mai repeta.

Cabinet tratament profilaxie dentara
Timișoara - Dental Concept
Cabinet
Consult dentar Timișoara

Un examen dentar complet

Experții noștri în stomatologie vor efectua o examinare completă, inclusiv examinarea capului/ gâtului, a glandelor și ganglionilor, a mușchilor masticatori, a articulației maxilarului precum și efectuarea unor radiografii importante pentru a descoperi orice potențiale probleme dentare care ar putea exista și/sau apărea în viitor la nivelul dinților, gingiilor și restaurărilor existente (plombe, coroane etc.).

Se vor face fotografii detaliate ale dinților relevanți și toate constatările vor fi discutate imediat cu dumneavoastră. În cazul în care este necesar un tratament dentar, vor fi luate în considerare toate opțiunile posibile și, deși ar fi de datoria noastră să vă recomandăm opțiunea de tratament ideală pentru dumneavoastră, alegerile dumneavoastră personale vor fi ascultate și respectate. În continuare, orice tratament efectuat se va face cu consimțământul dumneavoastră deplin și informat.

Se va întocmi pentru dumneavoastră un raport și un plan de tratament cuprinzător, în care se vor detalia în mod clar problemele clinice și estetice, soluțiile și opțiunile de tratament, succesiunea și durata programărilor pentru tratament și costurile estimate. Acest lucru vă asigură că sunteți perfect mulțumit de toate aspectele tratamentului recomandat și că acesta corespunde tuturor nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

Nu există nicio obligație de a continua cu tratamentele dentare în această etapă, puteți să vă acordați timp pentru a citi acasă raportul și planul de tratament înainte de a lua o decizie.

La clinica Dental Concept, puteți, de asemenea, să vă rezervați o nouă vizită după examinarea inițială pentru a pune orice întrebări. Specialiștii noștri vor fi încântați să vă explice recomandările prin e-mail, telefonic sau în timpul unei a doua întâlniri de discuții pentru a ne asigura că sunteți pe deplin conștient de constatări, de beneficiile tratamentului și de rezultatele de succes.

Cât costă consultația dentară inițială?

O consultație costă între 160 lei – 550 lei (în funcție de investigația radiologică)și va dura aproximativ 30 minute-1 oră. Aceasta include toate radiografiile intraorale, consultația, apelul dinților, diagnosticul, planul de tratament și raportul complet.

Programează o consultație

Clinica poate fi accesată cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre clinică pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali

Prețurile Dental Concept

Igienizare profesionala ( Detartraj+ Airflow+ periaj profesional)100 Euro
Aplicare lac fluor- Fluorizare300 Lei
Sigilare350 Lei
Aplicare desensibilizantde la 150 Lei

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o singură locație

De ce să pierdeți timp mergând de la un specialist dentar la altul? Atunci când lucrați cu o echipă ca a noastră, puteți să vă concentrați programările într-o singură vizită. Asta înseamnă că puteți evita să vă luați câte o zi liberă pentru a vizita un chirurg, un ortodont, endodont, sau de alte specialități. În schimb, puteți să vă vedeți toți medicii deodată și să beneficiați inclusiv de serviciile de radiologie și imagistică dentară, plătind doar pentru o singură consultație. Cine vrea să petreacă ore întregi stând în sălile de așteptare, când puteți termina totul deodată?

La Dental Concept by Dr. Mihali, noi oferim cu adevărat toate fazele de planificare, chirurgicale, pre-protetice și protetice ale tratamentului dumneavoastră într-o singură locație. Acest lucru vă asigură că tratamentul dvs. este realizat corect de prima dată, cu un proces simplificat și eficient, care minimizează costurile pentru dvs.

Preturi Dental Concept Timisoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Puteți obține valoarea unei a doua opinii într-o singură clinică

Medicii noștri sunt foarte dispuși să vă ofere opinii individualizate. Dacă simțiți că doriți o altă privire sau considerație din partea unui alt medic stomatolog, nu trebuie decât să cereți. Suntem bucuroși să vă oferim „a doua opinie” la noi în clinică. Scopul nostru este de a fi autentici și sinceri cu dumneavoastră în timpul tuturor interacțiunilor. Nu vom sugera niciodată un tratament pe care considerăm că nu este potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Toate tratamentele dumneavoastră pot fi efectuate de aceeași echipă

Unele planuri de tratament dentar sunt mai complicate decât altele și necesită mai multe proceduri. În loc să trebuiască să mergeți la un alt specialist pentru o procedură de grefare sau pentru îndepărtarea unui dinte, puteți obține totul făcut de noi. Am constatat că acest lucru poate reduce uneori numărul de programări de care are nevoie un pacient până la jumătate. Acest lucru este semnificativ.

De ce să alegeți Dental Concept?

La Dental Concept by dr. Mihali se depun toate eforturile pentru a face experiența pacienților cât mai plăcută posibil. De la primul apel telefonic sau de la prima solicitare prin e-mail din partea unui pacient nou, până la ultima programare, rezultatele tratamentelor dentare pe care le oferim sunt sărbătorite atât de pacienți, cât și de echipa noastră. Ne propunem să oferim cea mai bună experiență adaptată pacientului și ne mândrim cu depășirea așteptărilor pacienților noștri.

Suntem mândri de succesul obținut și de reputația noastră credibilă în rândul colegilor noștri de profesie și al pacienților deopotrivă. Putem pune acest lucru doar pe seama dedicației și interesului nostru imens pentru căile pe care le-am ales și, de asemenea, a empatiei și simpatiei noastre autentice pentru pacienții noștri, cu o dorință înnăscută de a-i ajuta și de a le îmbunătăți calitatea vieții. Suntem un adevărat susținător în a oferi toate soluțiile de tratament posibile pacienților noștri și petrecem o cantitate semnificativă de timp discutând argumentele pro și contra pentru a le permite pacienților noștri să aleagă opțiunile care sunt cele mai bune pentru ei.

Nu tratăm doi pacienți la fel și le ascultăm nevoile și preocupările și proiectăm un plan care să abordeze problemele lor specifice. Planurile noastre oferă, de asemenea, pacienților un ghid cu privire la ceea ce se va întâmpla și când, precum și un calendar financiar. Timpul de tratament poate fi încetinit sau accelerat în funcție de constrângerile de timp sau de restricțiile financiare ale pacienților și vom fi întotdeauna deschiși la discuții.

Cabinet stomatologic Dental Concept.
Cabinet stomatologic Dental Concept.
Clinică stomatologică specializată Timisoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Clinică stomatologică specializată

Punem un mare accent pe stomatologia preventivă, care începe chiar la începutul călătoriei fiecărui pacient, cu evaluarea inițială. Ne place să-i educăm pe pacienți cu sfaturi privind dieta și igiena, astfel încât aceștia să poată ajuta la prevenirea potențialelor situații dentare. Considerăm că prevenirea unor noi probleme dentare este responsabilitatea noastră și ne bucurăm foarte mult știind că frumusețea dentară oferită de noi ar putea dura pentru tot restul vieții pacienților.

Nu vom face niciodată compromisuri sau sacrifica calitatea îngrijirii și ne stabilim tarifele pentru a reflecta acest lucru. Acest lucru ne permite să oferim cele mai bune abilități, echipamente, materiale și mediu, ceea ce ne permite să oferim o îngrijire excelentă pentru pacienții Dental Concept by dr. Mihali. Suntem foarte deschiși și transparenți în ceea ce privește tarifele noastre pentru tratamentele dentare și toate posibilitățile sunt discutate și luate în considerare, astfel încât nu există niciodată surprize odată ce pacienții noștri încep călătoria lor cu noi.

Credem că pentru o clinică stomatologică specializată, cu calibrul echipei Dental Concept by dr. Mihali din Timișoara, precum și pentru facilitățile și serviciile pe care le oferim, tarifele noastre sunt foarte competitive și asigură de fiecare dată un succes de lungă durată al tratamentului.

Recenzii fantastice pentru dentiștii noștri

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinica noastră. Succesul nostru a fost construit prin intermediul pacienților noștri care ne recomandă prietenilor, familiei și colegilor lor, precum și prin intermediul altor dentiști locali din vestul țării, care ne trimit cazurile lor mai complexe pentru o opinie și un tratament.

Suntem, de asemenea, recunoscatori pentru faptul că mulți dintre pacienții noștri care au părăsit orașul pentru a se muta în străinătate, continuă să se întoarcă la noi pentru examinările și tratamentele de rutină. Construim relații cu pacienții noștri, relații care se bazează pe încredere. Ne acordăm timp pentru a cunoaște nevoile, preocupările și dorințele pacienților noștri.

Echipa medicală

Echipa noastră a obținut cele mai înalte distincții și calificări pentru specialitățile lor, iar nivelurile lor academice sunt recunoscute la nivel internațional.

Toată echipa are o pasiune extraordinară pentru stomatologie, cu o învățare continuă prin implicarea în predare și conferințe, sau deținând posturi în cele mai respectate instituții academice în calitate de lectori și cercetători. Echipa noastră combină cele mai bune cercetări actuale cu cunoștințe dovedite și ani de expertiză clinică, ceea ce le permite să își combine abilitățile atunci când oferă pacienților noștri cele mai bune soluții dentare. Lucrați cu experți în stomatologie care se bucură de profesiile pe care și le-au ales.

Dr. Sorin Mihali - Dental Concept Timișoara
Conf. Dr. Sorin Mihali

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. Victor Babeș din Timișoara în anul 2011. De atunci își desfășoară activitatea atât în domeniul învățământului clinic, ca lector la Departamentul de Protetică Dentară al UVVG, cât și în cadrul clinicii stomatologice private Dental Concept by Dr. Mihali și ARdental ProSmile, cu accent pe implantologie orală și protetică dentară.

Clinica este axată pe reabilitări complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implanturi dentare. Cazurile clinice care necesită proceduri protetice sunt planificate în detaliu și se axează în special pe proceduri minim invazive prin aplicarea de fațete, coroane parțiale (inlay), restaurări neidentificate (coroane) și restaurări multiunitare realizate din materiale ceramice integrale de ultimă generație.

La Dental Concept by dr. Mihali, ne străduim să oferim tuturor pacienților noștri îngrijire dentară de clasă mondială. Medicii Dental Concept sunt pasionați de procedurile ce le realizează și sunt la curent cu cele mai noi tehnologii. Dacă ați devenit frustrat de faptul că trebuie să faceți programări peste programări pentru a găsi medicii potriviți, contactați echipa noastră colaborativă și plină de compasiune din Timișoara (Calea Circumvalațiunii, nr. 7).

Am fi încântați să vă ajutăm să obțineți transformarea zâmbetului la care visați.

Întrebări frecvente

Este important să vizitați medicul dentist cel puțin de două ori pe an pentru a vă ajuta să vă păstrați dinții sănătoși. De cele mai multe ori, nu puteți controla dezvoltarea bacteriilor din gură, în ciuda practicării unei bune igiene orale. Deoarece nu puteți ajunge întotdeauna la anumite zone ale gurii, acești dinți pot prezenta un risc mai mare de a dezvolta carii și inflamații ale gingiilor.
Deși periuța de dinți este o parte esențială a rutinei de igienă orală, nu este singurul instrument de care aveți nevoie pentru a vă feri de boli. Este posibil să puteți îndepărta reziduurile alimentare și semnele de placă bacteriană, dar există zone la care nu puteți ajunge (cum ar fi între dinți și sub gingii). Doar medicul dentist are capacitatea de a vă ajuta.
Pe lângă periajul și folosirea aței dentare imediat după ce ați mâncat, respectarea unei diete nutritive, cu un nivel scăzut de aciditate și vizitarea dentistului pentru controale bianuale regulate este importantă pentru a ajuta la prevenirea cariilor și a altor potențiale probleme de sănătate orală.
Pentru programări telefonice, apelați:

0755 263 263