0755 263 263

Chirurgie orală Timișoara

Ce este chirurgia orală?

Când auziți termenul de chirurgie orală sau dentară, vă vin în minte tot felul de imagini. Ceea ce poate nu știți este că multe dintre procedurile utilizate în cadrul stomatologiei estetice și restaurative sunt oarecum simple și minim invazive. Deși există cu siguranță proceduri mai cuprinzătoare care necesită ore întregi pentru a fi gestionate, altele pot fi realizate într-un timp scurt și necesită o perioadă de vindecare redusă. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știți, mai ales dacă dentistul dvs. vă recomandă un fel de procedură.

Chirurgia dentară este un termen general pentru o serie de proceduri pe care un dentist le poate efectua. Aceste proceduri pot fi folosite pentru a corecta deteriorarea dinților, pentru a înlocui dinții care nu mai pot fi salvați sau pentru a îmbunătăți aspectul general și funcția dinților.
Diferitele tipuri de chirurgie dentară pot varia de la proceduri care sunt efectuate de un medic dentist până la cele mai complicate care sunt efectuate doar de un chirurg oral.
Chirurgia orală este un termen larg pentru orice operație efectuată asupra dinților, gingiilor, maxilarului sau a structurilor bucale și faciale înconjurătoare. Aceasta include o gamă largă de proceduri, inclusiv extracții dentare, grefe de os , grefe parodontale (gingii) și chirurgie corectivă a maxilarului.

Chirurgie dentară
Timișoara

Când trebuie să consultați un chirurg dentar

Multe dintre cele mai importante motive pentru care s-ar putea să aveți nevoie de o intervenție chirurgicală dentară sunt legate de durerea neplăcută. Fie că simțiți o durere când mușcați sau o tresărire când deschideți gura, este clar că ar trebui să consultați un chirurg stomatolog. Cu toate acestea, nu toate problemele de sănătate orală vin cu un semn mare de avertizare.
Suntem aici pentru a-ți spune toate semnele care îți indică faptul că trebuie să mergi la un chirurg stomatolog, indiferent dacă acestea vin cu disconfort sau nu.
Citește mai departe pentru a afla când ar trebui să faci o programare la chirurgul dentar!

Dinții sensibili

Dinții slăbiți nu sunt niciodată un lucru bun (odată ce ai depășit vârsta de 13 ani). Cu toate acestea, un chirurg oral talentat poate descifra și aborda cauzele profunde ale dinților slăbiți în cel mai scurt timp – este una dintre specialitățile lor!
Dentistul va analiza atât densitatea osoasă, cât și cantitatea de os pentru a determina dacă sunteți un candidat pentru punți, proteze dentare sau implanturi dentare. Ei caută sănătatea osoasă și lipsa infecției pentru a vă pregăti pentru aceste opțiuni chirurgicale.
Cea mai bună alegere este adesea implantul dentar, deoarece acesta oferă o soluție permanentă și stabilă pentru dinții pierduți.

Dinții lipsă

Vă recomandăm să faceți o programare imediat dacă aveți dinți lipsă. Nu contează dacă ați rămas fără acești dinți de câteva minute sau de câțiva ani – este important să consultați un chirurg dentar cât mai curând posibil. Dinții lipsă cauzează o multitudine de probleme, de la probleme personale, cum ar fi probleme de vorbire și încredere scăzută în sine, până la riscuri serioase pentru sănătatea dumneavoastră orală.
De exemplu, lipsa unui dinte poate cauza probleme pentru dinții din jur și vă face mai probabil să dezvoltați boli parodontale. Implanturile sunt o soluție excelentă pentru dinții lipsă. Rețineți că soluțiile permanente sunt întotdeauna preferabile celor temporare.

Dinții blocați (impactați)

Dinții care au suferit un blocaj nu sunt deloc o plăcere. Această problemă apare atunci când dinții se încalecă – ei vor să se desprindă de gingii, dar nu reușesc să facă acest lucru. Adesea, ei se blochează pe alți dinți și nu pot să se împingă decât pe jumătate. Din nefericire, această împingere pe jumătate poate cauza probleme cu alinierea celorlalți dinți. De cele mai multe ori, cea mai bună opțiune este extractia.

Molarii de minte

Molarii de minte sunt adesea vinovați atunci când vine vorba de afectarea danturii. De asemenea, sunt dificil de curățat și nu vin cu niciun beneficiu pentru majoritatea oamenilor. Cu excepția cazului în care ești unul dintre puținii norocoși ale căror măsele de minte au apărut fără probleme, alegerea corectă este, probabil, să le îndepărtezi înainte ca acestea să provoace aglomerare, infecție sau disconfort.
Cei mai mulți oameni își îndepărtează măselele de minte până la 20 de ani, dar puteți face operația mai târziu, dacă este necesar.

Lipsa densității osoase

Ce se întâmplă dacă nu aveți o densitate osoasă suficientă pentru implanturi? Nu vă faceți griji – există o procedură care să vă ajute și în acest caz! Dacă nu există suficient os în maxilarul dumneavoastră pentru a facilita un implant dentar, chirurgul dumneavoastră stomatolog poate face o grefă osoasă pentru a vă construi osul maxilarului sau poate stimula augmentarea osoasă, înainte de a vă pune implanturile.
Va dura ceva timp pentru ca osul grefat să fuzioneze, dar odată ce o face, puteți începe procesul standard de primire a implanturilor dentare.

Durerea maxilarului

Durerea de maxilar și nealinierea dintilor merg mână în mână. Atunci când observați că încrucișarea se înrăutățește sau observați niște dinți strâmbi, ar putea fi momentul să faceți o programare la un chirurg bucal.
Aparatele ortodontice pot rezolva uneori durerile de maxilar, iar chirurgia orală este alteori răspunsul.

Tulburări ale articulației temporo-mandibulare

Problemele articulației temporomandibulare, denumite în mod obișnuit tulburări ATM, sunt o sursă de vizite frecvente la chirurgii stomatologi. Tulburările ATM vin cu dureri urâte și dureri de cap severe, iar ameliorarea nu poate veni destul de repede. Unii oameni pot gestiona durerea cu atele, terapie fizică și medicamente, în timp ce alții au nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a rezolva cu adevărat problema.

Infecții faciale

Infecțiile faciale pot provoca dureri persistente care vă copleșesc viața. Atunci când umflătura ajunge la un punct în care este dificil să funcționezi, chirurgia orală poate interveni și te poate ajuta. Este posibil să aveți o infecție sau o altă problemă de rezolvat – și asigurați-vă că vă ocupați de ea cât mai curând. Infecțiile se pot transforma rapid în ceva mai grav, așa că ia legătura cu chirurgul tău oral cât mai curând posibil.

Acum că știți câteva dintre semnele care vă indică faptul că trebuie să consultați un chirurg oral, nu uitați să faceți o programare dacă vă confruntați cu oricare dintre aceste probleme. La urma urmei, este mai bine să rezolvi problemele de sănătate orală din timp înainte ca acestea să se transforme în ceva mai rău.

Programează o consultație

Clinica poate fi accesată cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre clinică pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali

Tipuri de intervenții chirurgicale dentare

Chirurgia orală este chirurgia oaselor maxilare și a dinților. Prin urmare, ea acoperă un număr destul de mare de proceduri dentare sau proceduri medicale care implică modificarea artificială a dentiției. Ea poate interveni într-o măsură mai mică sau mai mare în următoarele proceduri de mai jos:

În endodonție

Intervenție chirurgicală care implică rădăcina sau pulpa dintelui prin apicoectomie – rezecția apicală

Aceasta este utilizată atunci când intervenția chirurgicală completă a canalului dentar (inclusiv plasarea de material inert și coroană protetică) nu este suficientă pentru a ameliora durerea. Această rezecție radiculară presupune îndepărtarea apexului sau a capătului rădăcinii prin pătrunderea prin gingie și rezecarea vârfului rădăcinii dintelui.
Aceasta este cunoscută și sub numele de tratament de canal retrograd, rezecție radiculară și obturație a capătului rădăcinii. Denumirea sa tehnică este o combinație între „Apico” și „ectomie” sau îndepărtarea chiar a vârfului rădăcinii dintelui, astfel încât cavitatea rezultată să fie pregătită și apoi umplută cu un material biocompatibil. Acest lucru se poate face folosind Endodonția microchirurgicală sau chirurgia dentară cu ajutorul unui microscop.

În Protetică dentară

Intervenție chirurgicală dentară care implică protezarea dentară sau înlocuirea dinților prin plasarea implantului

În loc să remodelați dinții adiacenți pentru a plasa o punte peste aceștia și peste locul extracției dentare, puteți opta în schimb pentru implanturi. Aceștia sunt șuruburi sau stâlpi de titan care sunt plasați chirurgical în alveola dentară și os (maxilar sau mandibulă) în locul unde se aflau dintele sau dinții dumneavoastră.
După plasare, zona este apoi lăsată să se vindece timp de aproximativ 3 până la 6 luni. Ulterior, un dinte artificial este plasat deasupra implantului (de obicei un stalp și o coroană).
Coroana este de obicei conectată la implant printr-un șurub sau ciment pentru a o menține fixată.

Protezarea dentară

Aceste aparate protetice sunt fixate pe dinți cu ajutorul unor capse metalice sau din plastic, sau bare de metal.
Proteza susținută de implanturi implică un tip de chirurgie dentară ce combină atât implanturile, cât și protezele dentare.
După cum s-a stabilit mai sus, implanturile necesită să fie plasate baze adânc în maxilar în locul în care se aflau dinții extrași. Din nou, după ce implanturile sunt introduse în alveolele dentare și apoi lăsate să se vindece, aceste componente protetice metalice sunt fixate pe suprafața gingiei, permițând plasarea protezelor sau a punților dentare deasupra implanturilor plasate anterior.

În cazul extracțiilor

Aceasta se face, de obicei, la dinții care sunt problematici, distrusi sau redundanți (cum este cazul măselelor de minte care nu au spațiu pentru a crește pe maxilar). De obicei, sunt îndepărtați prin smulgere sau separare. Unor pacienți chiar li se îndepărtează măselele de minte înainte ca acestea să erupă și să crească problematic.
Cea mai simplă formă a acestui proces de chirurgie dentară, extracția măselelor, este unul dintre cele mai comune servicii ale medicului stomatolog. Se poate face cu anestezie locală sau generală. Versiunea prin tăierea gingiei implică, de obicei, măselele de minte impactate (blocate), care se găsesc sub gingii, astfel încât este implicată o intervenție chirurgicală.

În parodontologie

Ramura chirurgiei dentare care se ocupă de tratamentul gingiei sau al bolilor parodontale, cum ar fi gingivita și parodontita.
Boala parodontală începe de obicei ca gingivită și sângerare gingivală înainte de a se agrava până la parodontită.
Complicațiile parodontitei includ gingii slăbite și distrugerea legăturii dintre dinte, gingie și os. Tratamentele parodontale includ adesea implanturile dentare, precum și tratamentul cu laser, operația de grefă gingivală, curățarea în profunzime, alungirea coroanei dentare, chirurgia plastică și așa mai departe.

În chirurgie reconstructivă

Accidentele se întâmplă, iar atunci când există leziuni ale feței din cauza unor leziuni sportive, căderi, incidente legate de locul de muncă sau orice alt tip de traumă facială, acestea pot fi înfricoșătoare și stresante. De aceea, consultarea unui chirurg oral este cel mai bun mod de acțiune – aceștia pot oferi soluții care vă vor face să arătați cât mai bine în cel mai scurt timp! Chirurgia orală pentru reconstrucția facială se împarte în două categorii – leziuni ale țesuturilor moi și fracturi.
Leziunile țesuturilor moi includ traumatisme la nivelul pielii sau al gingiilor, cum ar fi tăieturi pe interiorul obrazului, buzelor sau limbii. Leziunile țesuturilor moi includ, de asemenea, lacerațiile de pe palatul moale sau dur.
Fracturile se referă la micul țesut osos din gură și includ reconstrucția maxilarului și a dinților. Operații de reconstrucție mai mari merg în cavitățile nazale și în frunte, dacă leziunile faciale sunt suficient de grave. În unele cazuri, chirurgia reconstructivă a utilizat implanturi dentare împreună cu alte metode de tratament și mecanică pentru a repara alinierile maxilarului și structura osoasă.
Într-adevăr, chirurgia dentară acoperă o pleiadă largă de proceduri dentare care nu necesită neapărat trecerea “la bisturiu” sau tăierea gingiilor.
Cele mai frecvente tipuri de chirurgie dentară sunt proceduri pe care mulți oameni nu le pot considera chirurgie dentară, deoarece sunt atât de obișnuite.

Intervenții chirurgicale dentare de care poți beneficia la Dental Concept by dr. Mihali.

Serviciile de chirurgie orală se referă la orice proceduri chirurgicale efectuate la nivelul capului, gâtului, feței, maxilarelor, precum și la țesuturile dure și moi ale gurii.
Specialiștii noștri efectuează extracții chirurgicale ale molarilor de minte, ale dinților simpli sau ale dinților blocați (impactați), proceduri de augmentare osoasă, implanturi dentare precum și orice tip de intervenție chirurgicală pe care o implică procedura implementată.

Intervenții chirurgicale dentare Timișoara

Extracția dentară

Cel mai frecvent tip de chirurgie orală este extracția dentară (îndepărtarea dinților). O extracție ar putea fi recomandată dacă aveți carii dentare severe, boli ale gingiilor (parodontale, în funcție de gradul de afectare), traumatisme dentare sau complicații ale măselelor de minte. Uneori, extracțiile dentare sunt efectuate pentru a vă pregăti pentru proteze dentare sau alte dispozitive protetice.
Este de preferat să se salveze dinții naturali atunci când este posibil, dar uneori extracțiile sunt necesare pentru a vă păstra sănătatea orală generală. În plus, mulți dentiști recomandă extracția măselelor de minte ca măsură preventivă pentru a reduce riscul de carii, pierdere osoasă și alte probleme.

Extracția molarilor de minte

Extracția molarilor de minte reprezintă îndepărtarea a patru dinți adulți situați posterior, în partea de jos și de sus a gurii. Aceștia sunt ultimii molari (al treilea) care apar, de obicei între 17 și 25 de ani. Atunci când măselele de minte nu au loc să crească, acestea pot fi impactate și pot provoca durere, infecții orale sau alte probleme dentare. De multe ori, medicii dentiști vor sugera extracția măselelor de minte ca măsură preventivă.
Extracția molarilor de minte este o procedură ambulatorie care durează câteva zile pentru a se recupera complet. Procedura se face prin îndepărtarea măselelor de minte prin incizii chirurgicale și prin suturarea locului extracției pentru a ajuta la vindecare. Este important să urmați ordinele medicului dumneavoastră în ceea ce privește procesul de vindecare pentru a evita sângerarea excesivă sau formarea de cheaguri de sânge.

Implanturi dentare

Implanturile dentare sunt considerate pe scară largă ca fiind cea mai fiabilă și de lungă durată opțiune de înlocuire a dinților disponibilă. Acești mici stâlpi insurubati – realizați din titan sau zirconiu de calitate medicală – sunt încorporați în maxilarul dumneavoastră pentru a înlocui rădăcinile dinților lipsă. Odată ce implanturile sunt vindecate, acestea pot fi refăcute cu coroane dentare, punți dentare sau proteze dentare.

Grefa de os dentar

O grefă osoasă dentară este necesară atunci când a avut loc o pierdere osoasă în maxilarul dumneavoastră.
Atunci când dinții dvs. naturali sunt prezenți, rădăcinile stimulează nervii din maxilar. Acest lucru semnalează creierului dvs. să trimită nutrienți către maxilarul dvs., menținându-l puternic și sănătos.
Dacă un dinte lipsește de ceva timp, în zona respectivă se poate produce deteriorarea osului, deoarece nu există rădăcini care să stimuleze nervii. O grefă osoasă dentară restabilește volumul și densitatea în maxilarul dumneavoastră, astfel încât implanturile dentare să poată fi plasate ulterior.

Asigurarea confortului pacientului

Oferim o selecție completă de opțiuni de anestezie dentară pentru a face ca operația dvs. orală să fie cât mai confortabilă posibil. Anestezia dentară include anestezie locală.

Programează o consultație

Clinica poate fi accesată cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre clinică pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Parcursul pacientului Dental Concept by Dr. Mihali

După ce ați făcut programarea inițială vă vom trimite un mesaj de confirmare a datei și orei convenite, precum și pregătirea pentru consultația cu unul dintre specialistii nostri.

Când ajungeți la clinică, veți fi întâmpinat de un membru al echipei noastre de recepție, care vă va asista în sala noastră de așteptare relaxantă, unde veți putea completa confortabil un formular de istoric medical.

După completarea formularului de istoric medical, veți fi însoțit în cabinetul stomatologic, unde medicul Dental Concept vă va întâmpina pentru a începe procesul de examinare dentară.

Înainte de a efectua orice examinare orală și radiografii, veți discuta despre orice preocupări legate de sănătatea dumneavoastră dentară actuală și despre orice dorință pe care o puteți avea cu privire la îmbunătățirea zâmbetului și a sanatatii dentare. Scopul nostru este să ne asigurăm că vă simțiți confortabil în orice moment, iar dacă vă simțiți deosebit de anxios, vă rugăm să ne anunțați și să fiți sigur că echipa noastră are o mare experiență în a ajuta și îndruma pacienții în fiecare etapă a acestei călătorii.

O parte importantă a acestei discuții inițiale este de a afla despre experiențele dentare trecute și recente, fie că sunt negative sau pozitive. Scopul nostru este să vă depășim așteptările, îmbunătățind experiențele pozitive și asigurându-ne că orice experiență negativă pe care ați avut-o nu se va mai repeta.

Cabinet Chirurgie dentară
Timișoara - Dental Concept
Cabinet
Chirurgie dentară
Timișoara

Un examen dentar complet

Experții noștri în stomatologie vor efectua o examinare completă, inclusiv examinarea capului/ gâtului, a glandelor și ganglionilor, a mușchilor masticatori, a articulației maxilarului precum și efectuarea unor radiografii importante pentru a descoperi orice potențiale probleme dentare care ar putea exista și/sau apărea în viitor la nivelul dinților, gingiilor și restaurărilor existente (plombe, coroane etc.).

Se vor face fotografii detaliate ale dinților relevanți și toate constatările vor fi discutate imediat cu dumneavoastră. În cazul în care este necesar un tratament dentar, vor fi luate în considerare toate opțiunile posibile și, deși ar fi de datoria noastră să vă recomandăm opțiunea de tratament ideală pentru dumneavoastră, alegerile dumneavoastră personale vor fi ascultate și respectate. În continuare, orice tratament efectuat se va face cu consimțământul dumneavoastră deplin și informat.

Se va întocmi pentru dumneavoastră un raport și un plan de tratament cuprinzător, în care se vor detalia în mod clar problemele clinice și estetice, soluțiile și opțiunile de tratament, succesiunea și durata programărilor pentru tratament și costurile estimate. Acest lucru vă asigură că sunteți perfect mulțumit de toate aspectele tratamentului recomandat și că acesta corespunde tuturor nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

Nu există nicio obligație de a continua cu tratamentele dentare în această etapă, puteți să vă acordați timp pentru a citi acasă raportul și planul de tratament înainte de a lua o decizie.

La clinica Dental Concept, puteți, de asemenea, să vă rezervați o nouă vizită după examinarea inițială pentru a pune orice întrebări. Specialiștii noștri vor fi încântați să vă explice recomandările prin e-mail, telefonic sau în timpul unei a doua întâlniri de discuții pentru a ne asigura că sunteți pe deplin conștient de constatări, de beneficiile tratamentului și de rezultatele de succes.

Cât costă consultația dentară inițială?

O consultație pentru un pacient nou cu specialistul în chirurgie orală costă între 160 lei – 550 lei (în funcție de investigația radiologică) și va dura aproximativ 1 oră. Aceasta include toate radiografiile intraorale, consultația, apelul dinților, diagnosticul, planul de tratament și raportul complet.

Pe scurt, evaluarea va implica:

  • întocmirea unui istoric medical și dentar complet
  • efectuarea unui examen clinic
  • efectuarea de radiografii ale dinților și ale maxilarului
  • evaluarea zâmbetului
  • discutați obiectivele dumneavoastră pentru zâmbetul dumneavoastră
  • aflați despre diferitele opțiuni de tratament
  • obțineți răspuns la toate întrebările dvs.

În continuare, medicul va decide asupra unui plan de tratament.

Prețurile Dental Concept pentru
chirugie dentară

Inserare implant dentarde la 600 Euro
Grefă țesut conjunctiv600 Euro
Descoperire implant60 Euro/implant
Augmentare osoasă (în funcție de cantitatea materialelor utilizate)de la 200 Euro
Sinus lift intern (în funcție de cantitatea materialelor utilizate)de la 600 Euro
Sinus lift extern (în funcție de cantitatea materialelor utilizate)de la 1200 Euro
Odontectomie cu ajutorul piezochirurgieide la 350 Euro
Chistectomiede la 300 Euro
Alungire coronară cu lambou600 Euro/arcada
Rezecție apicală350 Euro/dinte
A-PRF- membrane plasma (în funcție de nr. vacutainerelor)200 Euro
Extracție molar mintede la 200 Euro
Decapușonare200 Euro
Frenectomie250 Euro

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o singură locație

De ce să pierdeți timp mergând de la un specialist dentar la altul? Atunci când lucrați cu o echipă ca a noastră, puteți să vă concentrați programările într-o singură vizită. Asta înseamnă că puteți evita să vă luați câte o zi liberă pentru a vizita un chirurg, un ortodont, endodont, sau de alte specialități. În schimb, puteți să vă vedeți toți medicii deodată și să beneficiați inclusiv de serviciile de radiologie și imagistică dentară, plătind doar pentru o singură consultație. Cine vrea să petreacă ore întregi stând în sălile de așteptare, când puteți termina totul deodată?

La Dental Concept by Dr. Mihali, noi oferim cu adevărat toate fazele de planificare, chirurgicale, pre-protetice și protetice ale tratamentului dumneavoastră într-o singură locație. Acest lucru vă asigură că tratamentul dvs. este realizat corect de prima dată, cu un proces simplificat și eficient, care minimizează costurile pentru dvs.

Cabinet stomatologic Dental Concept Timișoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Puteți obține valoarea unei a doua opinii într-o singură clinică

Medicii noștri sunt foarte dispuși să vă ofere opinii individualizate. Dacă simțiți că doriți o altă privire sau considerație din partea unui alt medic stomatolog, nu trebuie decât să cereți. Suntem bucuroși să vă oferim „a doua opinie” la noi în clinică. Scopul nostru este de a fi autentici și sinceri cu dumneavoastră în timpul tuturor interacțiunilor. Nu vom sugera niciodată un tratament pe care considerăm că nu este potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Toate tratamentele dumneavoastră pot fi efectuate de aceeași echipă

Unele planuri de tratament dentar sunt mai complicate decât altele și necesită mai multe proceduri. În loc să trebuiască să mergeți la un alt specialist pentru o procedură de grefare sau pentru îndepărtarea unui dinte, puteți obține totul făcut de noi. Am constatat că acest lucru poate reduce uneori numărul de programări de care are nevoie un pacient până la jumătate. Acest lucru este semnificativ.

Programează o consultație

Clinica poate fi accesată cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre clinică pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali - Timișoara

De ce să alegeți Dental Concept?

La Dental Concept by dr. Mihali se depun toate eforturile pentru a face experiența pacienților cât mai plăcută posibil. De la primul apel telefonic sau de la prima solicitare prin e-mail din partea unui pacient nou, până la ultima programare, rezultatele tratamentelor dentare pe care le oferim sunt sărbătorite atât de pacienți, cât și de echipa noastră. Ne propunem să oferim cea mai bună experiență adaptată pacientului și ne mândrim cu depășirea așteptărilor pacienților noștri.

Suntem mândri de succesul obținut și de reputația noastră credibilă în rândul colegilor noștri de profesie și al pacienților deopotrivă. Putem pune acest lucru doar pe seama dedicației și interesului nostru imens pentru căile pe care le-am ales și, de asemenea, a empatiei și simpatiei noastre autentice pentru pacienții noștri, cu o dorință înnăscută de a-i ajuta și de a le îmbunătăți calitatea vieții. Suntem un adevărat susținător în a oferi toate soluțiile de tratament posibile pacienților noștri și petrecem o cantitate semnificativă de timp discutând argumentele pro și contra pentru a le permite pacienților noștri să aleagă opțiunile care sunt cele mai bune pentru ei.

Nu tratăm doi pacienți la fel și le ascultăm nevoile și preocupările și proiectăm un plan care să abordeze problemele lor specifice. Planurile noastre oferă, de asemenea, pacienților un ghid cu privire la ceea ce se va întâmpla și când, precum și un calendar financiar. Timpul de tratament poate fi încetinit sau accelerat în funcție de constrângerile de timp sau de restricțiile financiare ale pacienților și vom fi întotdeauna deschiși la discuții.

Cabinet Chirurgie dentară
Timișoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.
Cabinet stomatologic Timișoara
Cabinet stomatologic Dental Concept.

Clinică stomatologică specializată

Punem un mare accent pe stomatologia preventivă, care începe chiar la începutul călătoriei fiecărui pacient, cu evaluarea inițială. Ne place să-i educăm pe pacienți cu sfaturi privind dieta și igiena, astfel încât aceștia să poată ajuta la prevenirea potențialelor situații dentare. Considerăm că prevenirea unor noi probleme dentare este responsabilitatea noastră și ne bucurăm foarte mult știind că frumusețea dentară oferită de noi ar putea dura pentru tot restul vieții pacienților.

Nu vom face niciodată compromisuri sau sacrifica calitatea îngrijirii și ne stabilim tarifele pentru a reflecta acest lucru. Acest lucru ne permite să oferim cele mai bune abilități, echipamente, materiale și mediu, ceea ce ne permite să oferim o îngrijire excelentă pentru pacienții Dental Concept by dr. Mihali. Suntem foarte deschiși și transparenți în ceea ce privește tarifele noastre pentru tratamentele dentare și toate posibilitățile sunt discutate și luate în considerare, astfel încât nu există niciodată surprize odată ce pacienții noștri încep călătoria lor cu noi.

Credem că pentru o clinică stomatologică specializată, cu calibrul echipei Dental Concept by dr. Mihali din Timișoara, precum și pentru facilitățile și serviciile pe care le oferim, tarifele noastre sunt foarte competitive și asigură de fiecare dată un succes de lungă durată al tratamentului.

Recenzii fantastice pentru dentiștii noștri

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinica noastră. Succesul nostru a fost construit prin intermediul pacienților noștri care ne recomandă prietenilor, familiei și colegilor lor, precum și prin intermediul altor dentiști locali din vestul țării, care ne trimit cazurile lor mai complexe pentru o opinie și un tratament.

Suntem, de asemenea, recunoscatori pentru faptul că mulți dintre pacienții noștri care au părăsit orașul pentru a se muta în străinătate, continuă să se întoarcă la noi pentru examinările și tratamentele de rutină. Construim relații cu pacienții noștri, relații care se bazează pe încredere. Ne acordăm timp pentru a cunoaște nevoile, preocupările și dorințele pacienților noștri.

Echipa medicală

Echipa noastră a obținut cele mai înalte distincții și calificări pentru specialitățile lor, iar nivelurile lor academice sunt recunoscute la nivel internațional.

Toată echipa are o pasiune extraordinară pentru stomatologie, cu o învățare continuă prin implicarea în predare și conferințe, sau deținând posturi în cele mai respectate instituții academice în calitate de lectori și cercetători. Echipa noastră combină cele mai bune cercetări actuale cu cunoștințe dovedite și ani de expertiză clinică, ceea ce le permite să își combine abilitățile atunci când oferă pacienților noștri cele mai bune soluții dentare. Lucrați cu experți în stomatologie care se bucură de profesiile pe care și le-au ales.

Dr. Sorin Mihali - Dental Concept Timișoara
Conf. Dr. Sorin Mihali

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. Victor Babeș din Timișoara în anul 2011. De atunci își desfășoară activitatea atât în domeniul învățământului clinic, ca conferențiar la Departamentul de Ocluzologie dentară, Protetică dentară fixă, Implantologie și reabilitare protetică pe implante, cât și în cadrul clinicii stomatologice private Dental Concept by Dr. Mihali și ARdental ProSmile, cu accent pe implantologie orală și protetică dentară.

Clinica este axată pe reabilitări complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implanturi dentare. Cazurile clinice care necesită proceduri protetice sunt planificate în detaliu și se axează în special pe proceduri minim invazive prin aplicarea de fațete, coroane parțiale (inlay), restaurări protetice fixe (coroane) și restaurări pluridentare fixe (punți) realizate din materiale ceramice integrale de ultimă generație.

La Dental Concept by dr. Mihali, ne străduim să oferim tuturor pacienților noștri îngrijire dentară de clasă mondială. Medicii Dental Concept sunt pasionați de procedurile ce le realizează și sunt la curent cu cele mai noi tehnologii. Dacă ați devenit frustrat de faptul că trebuie să faceți programări peste programări pentru a găsi medicii potriviți, contactați echipa noastră colaborativă și plină de compasiune din Timișoara (Calea Circumvalațiunii, nr. 7).

Am fi încântați să vă ajutăm să obțineți transformarea zâmbetului la care visați.

Întrebări frecvente

Faptul că un dentist poate sau nu să vă efectueze procedura dentară depinde de procedură și de dentistul dumneavoastră. Multe intervenții chirurgicale orale au devenit astăzi proceduri de rutină care se efectuează într-un cabinet stomatologic obișnuit. Ar trebui să aveți o discuție cu medicul dentist despre tratamentul necesar și dacă are pregătirea și experiența necesare pentru a-l efectua. În cele mai multe cazuri, dacă un dentist nu are pregătirea necesară pentru a efectua o procedură, acesta vă va îndruma către un chirurg oral despre care este convins că vă poate oferi tratamentul de care aveți nevoie.
Un chirurg oral este un medic stomatolog specializat în tratamentul bolilor asociate cu maxilarele, dinții, gura și fața. Serviciile oferite de un chirurg oral variază de la simple extracții dentare până la proceduri de reconstrucție a maxilarului potențial mai complicate.
Operațiile de chirurgie orală sunt de obicei programate pentru câteva ore. În funcție de procedură și de anestezia pe care o administrează chirurgul, este posibil să fie nevoie să rămâneți câteva ore în plus pentru a vă recupera.
Timpul de recuperare al fiecăruia este diferit. Cu cât vă permiteți să vă odihniți mai mult, cu atât mai repede vă veți întoarce la activitățile zilnice obișnuite. Asigurați-vă că respectați restricțiile dietetice stabilite de chirurgul dumneavoastră, evitând alimentele crocante, lactatele și alimentele care necesită multă mestecare.
Cea mai mare teamă a multor pacienți cu privire la chirurgie este durerea la care se pot aștepta după aceea. Cât de multă durere vă puteți aștepta după operație poate varia în funcție de cât de extinsă a fost procedura pe care ați făcut-o. Dentistul sau chirurgul vă va prescrie medicamentele pentru durere necesare pentru a vă ajuta să vă recuperați confortabil.
Medicamentele trebuie luate exact așa cum vi se indică. Dacă chirurgul oral vă administrează antibiotice, asigurați-vă că le terminați pe toate pentru a evita apariția unei infecții. Dacă vi se prescriu medicamente pentru durere, s-ar putea să vi se pară benefic să luați o doză când ajungeți acasă, înainte ca efectul anestezicului să dispară. Orice durere după trei sau patru săptămâni ar trebui evaluată de chirurgul dumneavoastră stomatolog.
Amorțeala este obișnuită și, în general, se va rezolva de la sine după câteva zile. Faceți o programare pentru reevaluare dacă amorțeala durează mai mult timp.
Cel mai probabil, chirurgul dumneavoastră oral a folosit suturi resorbabile (suturi care se dizolvă) și este complet normal ca acestea să iasă singure. Dacă vă confruntați cu sângerări abundente, sunați-l pe chirurgul dumneavoastră, deoarece este posibil să dorească să vă vadă pentru a examina zona.
De obicei, este nevoie de aproximativ șase săptămâni pentru ca alveolele să se închidă complet. În următoarele luni, zona se va umple cu os. Aveți grijă când curățați locul intervenției pentru a iriga bine zona. Orice particule de alimente rămase în urmă pot provoca respirație urât mirositoare.
Pentru programări telefonice, apelați:

0755 263 263

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.