Obturații Timișoara
Ce sunt obturațiile?
Atunci când un dinte este compromis de carii, structura dentară afectată este îndepărtată și se folosește o obturație pentru a readuce dintele la forma și funcția sa inițială.
Obturațiile dentare sunt soluția imediată la durerea dentară cauzată de o carie. Nu este neobișnuit ca pacienții să dezvolte carii dentare, mai ales dacă nu țin cont de controalele dentare regulate. De aceea, urmarea unei diete bune și o igienă orală adecvată sunt cruciale.
Odată ce caria s-a instalat într-un dinte, aceasta va continua să deterioreze din ce în ce mai mult din dinte, devenind tot mai dureroasă până când va fi tratată de un medic dentist. O obturație repară daunele cauzate de carie și oprește orice altă bacterie să pătrundă în dinte. Obturațiile pot fi realizate dintr-un număr de materiale diferite și pot fi folosite pentru a repara orice dinte din gură.
Există mai multe tipuri de carii, în funcție de zona unde se formează:
- carii ce apar între doi dinți, în zona punctului de contact
- carii în fose și fosete, cu gropi și fisuri, care apar pe suprafețele de mușcătură ale molarilor și premolarilor
- carii situate cervical, aproape de gingie
- carii radiculare, care se formează pe rădăcina dintelui
Rădăcina dintelui conține o substanță moale numită cement, astfel încât se poate caria mult mai repede atunci cand acestea sunt dezvelite. Rădăcinile expuse din cauza retragerii gingiilor pot să se carieze rapid, deoarece rădăcinile nu sunt la fel de rezistente ca smalțul dentar.
Aceste tipuri de carii apar cel mai frecvent dacă aveți boală parodontală. Boala parodontală face ca gingiile să se retragă, expunând suprafața rădăcinii dintelui.
Tipuri de obturații
Obturațiile din compozit
Sunt o soluție populară și cu aspect natural, realizată din rășină. Rășina compozită este moale și maleabilă, astfel încât poate fi modelată pentru a se potrivi cavității. O lumină albastră este apoi folosită pe compozit pentru a-l întări. Rezultatul final este foarte durabil și este colorat pentru a se potrivi cu dinții naturali.
Obturațiile din CERAMICĂ
Sunt folosite pentru a realiza onlay-uri și inlay-uri – restaurări care sunt folosite atunci când o cantitate mare de structură dentară a fost îndepărtată. Onlay-urile și inlay-urile păstrează mai multă structură dentară naturală decât o coroană și vor întări un dinte slăbit.
Obturațiile cu ionomer de sticlă
Sunt realizate cu un material de umplutură din sticlă. La fel ca și plombele din rășină compozită, plombele cu ionomer de sticlă sunt de culoarea dinților și pot fi nuanțate pentru a se armoniza cu dinții unei persoane.
De asemenea, acestea eliberează fluor, ceea ce reduce șansele de formare a unei noi carii. Dar sunt, de asemenea, mai puțin durabile decât obturațiile de amalgam și nu vor dura la fel de mulți ani. De asemenea, este posibil să nu fie adecvate pentru carii mari.
Cum prevenim apariția cariilor?
Prevenția chiar funcționează. Puteți opri pierderea de minerale din dinți și puteți reface aceste minerale, astfel încât să nu riscați să dezvoltați carii dentare în viitor. Acesta este un proces numit remineralizare.
Folosind o pastă de dinți cu fluor, puteți îndepărta toate resturile și bacteriile care formează placa pe dinți și la nivelul gingiilor. Atunci când folosiți o pastă de dinți cu fluor, ajutați, de asemenea, smalțul dinților să se repare și să se remineralizeze.
Cercetările au arătat că utilizarea unei paste de dinți cu conținut ridicat de fluor ajută chiar mai mult decât pasta de dinți fără fluor.
Câteva dintre strategiile care te pot ajuta să previi apariția cariilor:
- Folosiți ața dentară în fiecare zi.
- Limitați alimentele dulci pe care le consumați pentru ca reziduurile să nu ajungă să persiste pe dinți.
- Spălați-vă pe dinți după ce ați mâncat alimente lipicioase și zaharoase.
- Beți zilnic apă fluorată.
- Întrebați un dentist despre obținerea unui tratament suplimentar cu fluor.
- Discutați cu un medic dacă aveți gura uscată, deoarece aceasta poate duce la apariția cariilor dentare.
- Mestecați gumă de mestecat fără zahăr, în loc de cea cu zahăr.
- Întrebați dentistul despre sigilarea dentară
Programează o consultație
Clinica poate fi accesată cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre clinică pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.
Pentru programări, apelați:
sau apăsați butonul de mai jos:
Tratamentul de care poți beneficia la Dental Concept Timișoara by dr. Mihali
La fiecare consultație dentară, verificăm dinții pentru a vedea dacă există carii. Unele pot trece neobservate, motiv pentru care medicii noștri dentiști efectuează de obicei radiografii dentare. Deoarece placa bacteriană, tartrul și particulele de alimente sunt adesea dificil de îndepărtat cu periajul regulat și folosirea aței dentare, este, de asemenea, important să vă vizitați medicul dentist pentru programări bianuale de curățare.
La Dental Concept by dr. Mihali, putem trata cariile folosind:
- Tratamente preventive cu lacuri fluor
- Obturații
- Coroane dentare
- Sigilări
Obturațiile dentare pot fi realizate din mai multe tipuri de materiale diferite, iar tipul de obturație pe care o aveți determină în mare măsură cât timp ar trebui să dureze.
De obicei, obturațiile nu durează o viață întreagă, așa că efectuarea unor controale dentare regulate vă poate ajuta să determinați când o obturație ar putea trebui să fie înlocuită.
Indiferent dacă aveți nevoie de o plombă nouă sau de o plombă de înlocuit, este important să luați în considerare toate opțiunile dvs. atunci când vine vorba de materiale sau alternative la plombe, precum și să identificați simptomele de carii dentare care indică faptul că o plombă ar putea fi necesară.
Deși mai mulți factori afectează durabilitatea obturațiilor, materialele folosite vă pot da o idee bună despre cât timp ar trebui să dureze o anumită obturație.
Obturațiile din compozit
Acestea sunt cele mai populare printre pacienți, deoarece culoarea poate fi adesea asortată cu culoarea dinților din jur. Acestea sunt realizate dintr-o combinație de rășini acrilice și ceramice.
Obturațiile din compozit se leagă chimic de dintele din jur cu un adeziv. Acestea durează în medie aproximativ 7 până la 10 ani, dacă obturațiile sunt mai mici și pacienții au o sănătate orală bună. Materialele folosite pentru plombele compozite sunt, de asemenea, folosite pentru a repara dinții ciobiți și pentru a umple spațiile mici dintre dinți.
Obturații ceramice și cu ciment ionomer de sticlă
Obturațiile ceramice sunt realizate cu un tip de porțelan și pot dura peste 15-20 ani . Acestea sunt de elecție atunci cand o suprafață mai mare a dintelui este distrusă de procesul carios.
Obturațiile cu ionomer de sticlă sunt mai slabe decât alte plombe și sunt utilizate de obicei pentru carii mici în apropierea liniei gingivale, nu pe suprafețele de mestecat. Ele durează de obicei aproximativ 5 ani.
Înlocuirea obturației vechi
Pacienții se întreabă adesea de ce este important să înlocuiască o obturație veche, care este încă la locul ei. Răspunsul este destul de simplu – obturațiile dentare vechi au o rată mare de contracție, ceea ce duce în cele din urmă la apariția unor spații invizibile între dinte și suprafața obturației. Aceste micro-spații sunt ușor de pătruns de către bacterii, ceea ce duce la acumularea de particule de alimente, la formarea unui mediu acid dăunător și dintele începe să se deterioreze (țesutul dur al dintelui începe să se deterioreze, cunoscut și sub numele de carie recurentă). Dacă nu se previne deteriorarea continuă, dintele se poate ciobi sau rupe.
Obturațiile moderne au o rată de contracție mult mai mică, iar procedurile de obturație dentară corespunzătoare aproape că elimină riscul de carie recurentă.
În mod obișnuit, obturațiile durează aproximativ 10 ani. Multe plombe (termenul clinic pentru obturațiile dentare) durează mult mai mult.
Pe lângă materialele utilizate, alți factori care afectează durata de viață a unei obturații includ:
- obiceiurile dumneavoastră alimentare
- igiena dentară
- traumatismele suferite de dintele dumneavoastră
- caria din jurul obturației
- scrâșnirea dinților în timp ce dormiți
S-ar putea să nu observați când o obturație are primele probleme, dar dentistul dumneavoastră poate să detecteze problemele din timp în timpul unui control de rutină.
Radiografiile dentare pot dezvălui, de asemenea, cariile sub obturație sau oriunde în apropiere. Dacă se pare că obturația nu mai ține bacteriile la distanță și nu mai susține dintele, este timpul pentru o înlocuire.
Un dinte inflamat sau sensibil poate indica, de asemenea, că este timpul să înlocuiți o obturație. Dar nu vreți să așteptați până atunci pentru a vă examina de rutină plombele.
Tratamentul de canal
În situațiile în care o obturație nu va fi suficientă pentru a salva un dinte, medicul dentist vă poate recomanda terapia de canal. Aceasta se face prin îndepărtarea interiorului rădăcinii dintelui și introducerea unei materiale speciale de umplere cauciucate în dinte pentru a-l conserva.
Pentru a vă face o idee, toți dinții au o cameră în interior în care se găsesc țesuturile moi. Aceasta include nervi, vase de sânge și pulpa dentară. În situațiile în care s-ar putea să aveți o carie severă sau să vă confruntați cu un accident și să vă afectați dinții, acest lucru face ca infecția să se formeze în pulpă.
Coroane sau fațete
O coroană sau fațetele dentare pot fi, de asemenea, adecvate.
Medicul dentist poate îndepărta o parte din dintele care se cariază și îl poate acoperi cu o coroană care arată ca un dinte, dar este făcută din ceramica.
Citește mai multe despre coroane și fațete în Protetica dentară!
Este important să vizitați medicul dentist cel puțin de două ori pe an pentru a vă menține dinții sănătoși. De cele mai multe ori, este dificil să controlați dezvoltarea bacteriilor din gură, în ciuda practicării unei bune igiene orale. Deoarece pacienții nu pot ajunge întotdeauna la anumite zone ale gurii, dumneavoastră și copiii dumneavoastră puteți fi expuși riscului de a dezvolta carii și inflamații ale gingiilor. Pe lângă periajul dinților imediat după ce mâncați, respectarea unei diete nutritive, cu un nivel scăzut de aciditate, este importantă și utilă pentru a descuraja apariția cariilor.
Cu toate acestea, la fiecare control stomatologic verificăm dinții de carii și de alte semne suspecte pentru a vă asigura o sănătate orală excelentă. Dacă este necesar, oferim, de asemenea, tratamente cu fluor și sigilanți dentari pentru a vă ajuta să vă întăriți și să vă protejați dinții.
Medicul dentist vă poate recomanda o terapie de canal pentru a trata un dinte infectat și pentru a vă ajuta să evitați pierderea dinților – care poate duce la deplasarea dinților sau la deteriorarea osului maxilar și a țesuturilor. La Dental Concept by dr. Mihali, vă ajutăm să vă asigurăm confortul.
Pentru a rezerva o programare la noi pentru controale regulate sau pentru obturatii, vă rugăm să contactați clinica noastră stomatologică astăzi.
Programează o consultație
Clinica poate fi accesată cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre clinică pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.
Pentru programări, apelați:
sau apăsați butonul de mai jos:
Planul de tratament în strategia Dental Concept by Dr. Mihali
Dacă aveți o carie, medicul dentist vă va recomanda probabil să o obturați cât mai repede posibil. Obturațiile se fac pentru a reduce durerea cauzată de carii și pentru a elimina posibilitatea unei infecții grave. Dacă este lăsată netratată, o carie poate ajunge la pulpa dintelui, provocând dureri intense, vii si pulsatile.
Cariile netratate pot duce, de asemenea, la necesitatea unor proceduri mai invazive, cum ar fi tratamentele de canal sau extracțiile.
Atunci cand se obtureaza un dinte, medicul dentist îndepărtează cariile existente și readuce dintele la forma sa naturală. Acest lucru face ca gura dumneavoastră să fie mai sănătoasă și mai confortabilă.
De la început până la sfârșit, realizarea micilor plombări durează de obicei între 30 și 1 ora . Obturarea cavităților mai profunde sau multiple durează mai mult.
Iată procedura tipică la care vă puteți aștepta pentru o obturație:
În primul rând, datorită anestezicelor moderne și a modului în care acestea sunt administrate, obturația este practic nedureroasă.
Medicul va începe prin a amorți dintele și zona din jurul acestuia, iar apoi vor îndepărta orice carie cu un instrument de abraziune cu aer, fie cu un laser. Odată ce materialul este plasat, medicul dentist îl va modela pentru a arăta și a se simți exact ca un dinte natural.
- Dentistul dumneavoastră va usca zona, apoi vă va administra un gel de amorțire.
- Odată ce gingia este amorțită, acesta va injecta un anestezic local, cum ar fi articaina. Dacă dentistul tău are experiență, acest lucru nu ar trebui să doară. Este posibil să simțiți o scurtă ciupitură sau înțepătură în timp ce anestezicul începe să amorțească dintele, gingia și zona maxilarului.
- După ce caria a fost îndepărtată, cavitatea va fi dezinfectată și umplută. Obturațiile profunde care apar în apropierea pulpei pot necesita ca mai întâi să fie pus un strat de acoperire de calciu pentru a proteja nervul.
- După ce obturația este pusă în poziție, medicul dentist vă va verifica mușcătura pentru a se asigura că este uniformă și apoi va lustrui dintele.
- Dacă pulpa unuia dintre dinții dumneavoastră este afectata de procesul carios, veți avea nevoie de un tratament de canal.
Cu excepția cazului în care există circumstanțe speciale, procesul de obținere a unei obturații compozite este destul de simplu și va fi finalizat într-o singură vizită.
După tratament
Atunci când tocmai a fost plasată o obturație, este recomandabil să nu mâncați sau să beți până când efectul anesteziei nu dispare (pentru a evita să vă mușcați de părțile moi: limba, mucoasa jugala). Acest lucru poate dura între una și trei ore. Este posibil să apară sensibilitate la băuturi calde și reci timp de câteva zile după procedură. De îndată ce efectul anestezicului s-a estompat, puteți mânca, mesteca și bea în mod normal.
Dacă simțiți dureri sau dacă noua obturație pur și simplu nu se simte bine, adresați-vă imediat medicului dentist.
Recomandările Dental Concept by dr. Mihali
Dacă aveți o sănătate dentară bună, o vizită la dentist o dată sau de două ori pe an poate fi suficientă. Dar dacă aveți probleme dentare, cum ar fi parodontita (boala gingivală), este posibil să aveți nevoie de curățări și controale regulate de câteva ori pe an.
Va recomandăm să consultați medicul dentist dacă prezentați oricare dintre următoarele semne sau alte afecțiuni legate de dinți și gingii:
- gingii umflate sau care sângerează atunci când vă periați sau folosiți ața dentară
- sensibilitate a dinților la căldură și frig
- dureri de dinți, gingii sau maxilar
- dificultăți de mestecat
- dinte slăbit
- respirație urât mirositoare persistentă
- răni sau pete în gură
Mușcatul din bomboane tari, nuci, gheață și alte alimente tari poate crește uzura obturațiilor și a dinților dumneavoastră.
Parcursul pacientului Dental Concept by Dr. Mihali
După ce ați făcut programarea inițială vă vom trimite un mesaj de confirmare a datei și orei convenite, precum și pregătirea pentru consultația cu unul dintre specialistii nostri.
Când ajungeți la clinică, veți fi întâmpinat de un membru al echipei noastre de recepție, care vă va asista în sala noastră de așteptare relaxantă, unde veți putea completa confortabil un formular de istoric medical.
După completarea formularului de istoric medical, veți fi însoțit în cabinetul stomatologic, unde medicul Dental Concept vă va întâmpina pentru a începe procesul de examinare dentară.
Înainte de a efectua orice examinare orală și radiografii, veți discuta despre orice preocupări legate de sănătatea dumneavoastră dentară actuală și despre orice dorință pe care o puteți avea cu privire la îmbunătățirea zâmbetului și a sanatatii dentare. Scopul nostru este să ne asigurăm că vă simțiți confortabil în orice moment, iar dacă vă simțiți deosebit de anxios, vă rugăm să ne anunțați și să fiți sigur că echipa noastră are o mare experiență în a ajuta și îndruma pacienții în fiecare etapă a acestei călătorii.
O parte importantă a acestei discuții inițiale este de a afla despre experiențele dentare trecute și recente, fie că sunt negative sau pozitive. Scopul nostru este să vă depășim așteptările, îmbunătățind experiențele pozitive și asigurându-ne că orice experiență negativă pe care ați avut-o nu se va mai repeta.
Un examen dentar complet
Experții noștri în stomatologie vor efectua o examinare completă, inclusiv examinarea capului/ gâtului, a glandelor și ganglionilor, a mușchilor masticatori, a articulației maxilarului precum și efectuarea unor radiografii importante pentru a descoperi orice potențiale probleme dentare care ar putea exista și/sau apărea în viitor la nivelul dinților, gingiilor și restaurărilor existente (plombe, coroane etc.).
Se vor face fotografii detaliate ale dinților relevanți și toate constatările vor fi discutate imediat cu dumneavoastră. În cazul în care este necesar un tratament dentar, vor fi luate în considerare toate opțiunile posibile și, deși ar fi de datoria noastră să vă recomandăm opțiunea de tratament ideală pentru dumneavoastră, alegerile dumneavoastră personale vor fi ascultate și respectate. În continuare, orice tratament efectuat se va face cu consimțământul dumneavoastră deplin și informat.
Se va întocmi pentru dumneavoastră un raport și un plan de tratament cuprinzător, în care se vor detalia în mod clar problemele clinice și estetice, soluțiile și opțiunile de tratament, succesiunea și durata programărilor pentru tratament și costurile estimate. Acest lucru vă asigură că sunteți perfect mulțumit de toate aspectele tratamentului recomandat și că acesta corespunde tuturor nevoilor și dorințelor dumneavoastră.
Nu există nicio obligație de a continua cu tratamentele dentare în această etapă, puteți să vă acordați timp pentru a citi acasă raportul și planul de tratament înainte de a lua o decizie.
La clinica Dental Concept, puteți, de asemenea, să vă rezervați o nouă vizită după examinarea inițială pentru a pune orice întrebări. Specialiștii noștri vor fi încântați să vă explice recomandările prin e-mail, telefonic sau în timpul unei a doua întâlniri de discuții pentru a ne asigura că sunteți pe deplin conștient de constatări, de beneficiile tratamentului și de rezultatele de succes.
Cât costă consultația dentară inițială?
O consultație pentru un pacient nou cu medicul specialist costă între 160 lei – 550 lei, în funcție de investigația radiologică necesară stabilirii diagnosticului și planului de tratament, și va dura aproximativ 1 oră. Aceasta include toate radiografiile intraorale, consultația, diagnosticul, planul de tratament și raportul complet.
Pe scurt, evaluarea va implica:
- întocmirea unui istoric medical și dentar complet
- efectuarea unui examen clinic
- efectuarea de radiografii ale dinților și ale maxilarului
- evaluarea zâmbetului
- discutați obiectivele dumneavoastră pentru zâmbetul dumneavoastră
- aflați despre diferitele opțiuni de tratament
- obțineți răspuns la toate întrebările dvs.
În continuare, medicul va decide asupra unui plan de tratament.
Prețurile Dental Concept pentru obturațiile dentare
Obturație fizionomică din compozit | de la 100 Euro |
Sigilare dentară | 350 Lei |
Fluorizare | 300 Lei |
Onlay / Inlay – Coroane partiale ceramice | de la 450 Euro |
Programează o consultație
Clinica poate fi accesată cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre clinică pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.
Pentru programări, apelați:
sau apăsați butonul de mai jos:
Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o singură locație
De ce să pierdeți timp mergând de la un specialist dentar la altul? Atunci când lucrați cu o echipă ca a noastră, puteți să vă concentrați programările într-o singură vizită. Asta înseamnă că puteți evita să vă luați câte o zi liberă pentru a vizita un chirurg, un ortodont, endodont, sau de alte specialități. În schimb, puteți să vă vedeți toți medicii deodată și să beneficiați inclusiv de serviciile de radiologie și imagistică dentară, plătind doar pentru o singură consultație. Cine vrea să petreacă ore întregi stând în sălile de așteptare, când puteți termina totul deodată?
La Dental Concept by Dr. Mihali, noi oferim cu adevărat toate fazele de planificare, chirurgicale, pre-protetice și protetice ale tratamentului dumneavoastră într-o singură locație. Acest lucru vă asigură că tratamentul dvs. este realizat corect de prima dată, cu un proces simplificat și eficient, care minimizează costurile pentru dvs.
Puteți obține valoarea unei a doua opinii într-o singură clinică
Medicii noștri sunt foarte dispuși să vă ofere opinii individualizate. Dacă simțiți că doriți o altă privire sau considerație din partea unui alt medic stomatolog, nu trebuie decât să cereți. Suntem bucuroși să vă oferim „a doua opinie” la noi în clinică. Scopul nostru este de a fi autentici și sinceri cu dumneavoastră în timpul tuturor interacțiunilor. Nu vom sugera niciodată un tratament pe care considerăm că nu este potrivit pentru nevoile dumneavoastră.
Toate tratamentele dumneavoastră pot fi efectuate de aceeași echipă
Unele planuri de tratament dentar sunt mai complicate decât altele și necesită mai multe proceduri. În loc să trebuiască să mergeți la un alt specialist pentru o procedură de grefare sau pentru îndepărtarea unui dinte, puteți obține totul făcut de noi. Am constatat că acest lucru poate reduce uneori numărul de programări de care are nevoie un pacient până la jumătate. Acest lucru este semnificativ.
De ce să alegeți Dental Concept?
La Dental Concept by dr. Mihali se depun toate eforturile pentru a face experiența pacienților cât mai plăcută posibil. De la primul apel telefonic sau de la prima solicitare prin e-mail din partea unui pacient nou, până la ultima programare, rezultatele tratamentelor dentare pe care le oferim sunt sărbătorite atât de pacienți, cât și de echipa noastră. Ne propunem să oferim cea mai bună experiență adaptată pacientului și ne mândrim cu depășirea așteptărilor pacienților noștri.
Suntem mândri de succesul obținut și de reputația noastră credibilă în rândul colegilor noștri de profesie și al pacienților deopotrivă. Putem pune acest lucru doar pe seama dedicației și interesului nostru imens pentru căile pe care le-am ales și, de asemenea, a empatiei și simpatiei noastre autentice pentru pacienții noștri, cu o dorință înnăscută de a-i ajuta și de a le îmbunătăți calitatea vieții. Suntem un adevărat susținător în a oferi toate soluțiile de tratament posibile pacienților noștri și petrecem o cantitate semnificativă de timp discutând argumentele pro și contra pentru a le permite pacienților noștri să aleagă opțiunile care sunt cele mai bune pentru ei.
Nu tratăm doi pacienți la fel și le ascultăm nevoile și preocupările și proiectăm un plan care să abordeze problemele lor specifice. Planurile noastre oferă, de asemenea, pacienților un ghid cu privire la ceea ce se va întâmpla și când, precum și un calendar financiar. Timpul de tratament poate fi încetinit sau accelerat în funcție de constrângerile de timp sau de restricțiile financiare ale pacienților și vom fi întotdeauna deschiși la discuții.
Clinică stomatologică specializată
Punem un mare accent pe stomatologia preventivă, care începe chiar la începutul călătoriei fiecărui pacient, cu evaluarea inițială. Ne place să-i educăm pe pacienți cu sfaturi privind dieta și igiena, astfel încât aceștia să poată ajuta la prevenirea potențialelor situații dentare. Considerăm că prevenirea unor noi probleme dentare este responsabilitatea noastră și ne bucurăm foarte mult știind că frumusețea dentară oferită de noi ar putea dura pentru tot restul vieții pacienților.
Nu vom face niciodată compromisuri sau sacrifica calitatea îngrijirii și ne stabilim tarifele pentru a reflecta acest lucru. Acest lucru ne permite să oferim cele mai bune abilități, echipamente, materiale și mediu, ceea ce ne permite să oferim o îngrijire excelentă pentru pacienții Dental Concept by dr. Mihali. Suntem foarte deschiși și transparenți în ceea ce privește tarifele noastre pentru tratamentele dentare și toate posibilitățile sunt discutate și luate în considerare, astfel încât nu există niciodată surprize odată ce pacienții noștri încep călătoria lor cu noi.
Credem că pentru o clinică stomatologică specializată, cu calibrul echipei Dental Concept by dr. Mihali din Timișoara, precum și pentru facilitățile și serviciile pe care le oferim, tarifele noastre sunt foarte competitive și asigură de fiecare dată un succes de lungă durată al tratamentului.
Recenzii fantastice pentru dentiștii noștri
Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinica noastră. Succesul nostru a fost construit prin intermediul pacienților noștri care ne recomandă prietenilor, familiei și colegilor lor, precum și prin intermediul altor dentiști locali din vestul țării, care ne trimit cazurile lor mai complexe pentru o opinie și un tratament.
Suntem, de asemenea, recunoscatori pentru faptul că mulți dintre pacienții noștri care au părăsit orașul pentru a se muta în străinătate, continuă să se întoarcă la noi pentru examinările și tratamentele de rutină. Construim relații cu pacienții noștri, relații care se bazează pe încredere. Ne acordăm timp pentru a cunoaște nevoile, preocupările și dorințele pacienților noștri.
Echipa medicală
Echipa noastră a obținut cele mai înalte distincții și calificări pentru specialitățile lor, iar nivelurile lor academice sunt recunoscute la nivel internațional.
Toată echipa are o pasiune extraordinară pentru stomatologie, cu o învățare continuă prin implicarea în predare și conferințe, sau deținând posturi în cele mai respectate instituții academice în calitate de lectori și cercetători. Echipa noastră combină cele mai bune cercetări actuale cu cunoștințe dovedite și ani de expertiză clinică, ceea ce le permite să își combine abilitățile atunci când oferă pacienților noștri cele mai bune soluții dentare. Lucrați cu experți în stomatologie care se bucură de profesiile pe care și le-au ales.
Conf. Dr. Sorin Mihali
A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. Victor Babeș din Timișoara în anul 2011. De atunci își desfășoară activitatea atât în domeniul învățământului clinic, ca lector la Departamentul de Protetică Dentară al UVVG, cât și în cadrul clinicii stomatologice private Dental Concept by Dr. Mihali și ARdental ProSmile, cu accent pe implantologie orală și protetică dentară.
Clinica este axată pe reabilitări complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implanturi dentare. Cazurile clinice care necesită proceduri protetice sunt planificate în detaliu și se axează în special pe proceduri minim invazive prin aplicarea de fațete, coroane parțiale (inlay), restaurări neidentificate (coroane) și restaurări multiunitare realizate din materiale ceramice integrale de ultimă generație.
La Dental Concept by dr. Mihali, ne străduim să oferim tuturor pacienților noștri îngrijire dentară de clasă mondială. Medicii Dental Concept sunt pasionați de procedurile ce le realizează și sunt la curent cu cele mai noi tehnologii. Dacă ați devenit frustrat de faptul că trebuie să faceți programări peste programări pentru a găsi medicii potriviți, contactați echipa noastră colaborativă și plină de compasiune din Timișoara (Calea Circumvalațiunii, nr. 7).
Am fi încântați să vă ajutăm să obțineți transformarea zâmbetului la care visați.
Întrebări frecvente
- sensibilitate dentară la alimente și băuturi calde sau reci
- sensibilitate la alimentele și băuturile zaharoase
- durere continuă la un dinte
- o gaură pe un dinte
- o pată dentară, fie albă, fie de o culoare mai închisă
- durere în dinți, în special atunci când respirați aer rece, beți lichide calde sau reci și mâncați alimente calde sau reci
- sensibilitate la nivelul gingiilor
- durere la nivelul dinților din jurul obturației
- durere atunci când strângeți dinții
- durere la nivelul dintelui afectat atunci când mâncați, vă spălați pe dinți sau folosiți ața dentară
- Materialul de obturatie utilizat de către dentist.
- Materialele auxiliare utilizate în realizarea tratamentului.
- Numarul persoanelor din echipa angrenate în tratamentul pacientului, ce pot scurta foarte multe timpul de stat pe scaunul dentar, dar și respectarea tuturor protocoalelor de igienă.
- Competența și experiența dentistului.
- Dimensiunea obturației.
- Cantitatea de structură dentară rămasă.