0755 263 263

cazuri

Extracții dentare, inserare implanturi, augmentări osoase, tratamentul bolii parodontale localizate, restaurări protetice pe dinți și implanturi dentare

dificultate 6/6

Pacienta s-a prezentat la tratament dorind reabilitare orală totală cu dinți ficși.

Constatări

Edentație subtotala la maxilar, edentație clasa 1 Kennedy la mandibulă, resorbții osoase masive.

Plan de acțiune

Extracția resturilor radiculare, adiții osoase și restaurări protetice fixe pe dinții viabili și implanturi dentare.

Provocări întâmpinate

Rezervă osoasă minimă, resturi radiculare cu multiple granuloame periapicale. Edentații multiple.

Proceduri necesare

Extracții dentare / Inserare implant / Augmentare / Provizorie imediată / Tratament parodontal / Amprenta finală / Stâlpi hibrizi / Coroane finale integral ceramice pe dintri și implanturi

Echipa medicală implicată

Dr. Sorin Mihali - Dental Concept Timișoara
Dr. Sorin Mihali

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. Victor Babeș din Timișoara în anul 2011. De atunci își desfășoară …

Toncea Roxana

Tehnician dentar

Parcursul cazului

Analiza estetică

După amprentele situației inițiale și fotografiile pentru analiză estetică, s-a realizat provizoria anticipată pe implanturi. pe baza wax-up-ului creat în laborator.

Piezochirurgie – chirurgie minim invazivă

Extracțiile au fost realizate atraumatic prin piezochirurgie, minim invaziv, cu desființarea ligamentelor din jurul dinților și prezervarea osului restant.

Inserare implanturi dentare – arcada maxilară

Restaurarea provizorie a fost folosită ca un ghid în inserarea corectă din punct de vedere protetică a implanturilor dentare maxilare (adică implanturile să nu fie inserate între viitorii dinți)

Provizorie anticipată pe implanturi

Restaurarea provizorie a fost folosită ca un ghid în inserarea corectă din punct de vedere protetică a implanturilor dentare maxilare (adică implanturile să nu fie inserate între viitorii dinți)

Provizorie imediată pe implanturi

S-a așteptat osteointegrarea implanturilor Premium Zimmer, la maxilar, aproximativ 6 luni, iar în acest timp pacienta s-a folosit de provizoria primită în aceeași ședință cu inserarea implanturilor.

Tratamente arcadă mandibulară

În tot acest timp, cât am așteptat osteointegrarea implanturilor superioare, ne-am ocupat de partea mandibulară, care a avut nevoie de inserarea a câte 2 implanturi dentare pe fiecare hemiarcadă, și tratamentul bolii parodontale localizate la nivelul incisivilor centrali inferiori.

Amprentarea directă

După cele aproximativ 6 luni, timpul de osteointegrare și regenerare osoasă, a venit momentul amprentei finale pe implanturi dentare la maxilar.

Profiluri de emergență

După ce s-a dat jos provizoria înșurubată pe implanturi, au rămas niște profiluri de emergentă gingivale, așa cum arată conturul gingival natural, pe dinți.

Stâlpi individuali

Pentru un aspect estetic de dinți naturali, s-a luat decizia de a crea stâlpi hibrizi pe fiecare implant, urmând să cimentăm restaurarea finală pe aceștia că pe niște bonturi dentare.

Programează o consultație

Cabinetul poate fi accesat cu ușurință având loc de parcare privat asigurat. Consultați pagina noastră de informații despre cabinet pentru mai multe detalii. Pentru a rezerva o programare la Dental Concept vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. Complet.

Pentru programări, apelați:

sau apăsați butonul de mai jos:

Dental Concept by Dr. Mihali

Aspectul final

Aspectul final al coroanelor finale pe implanturi este unul estetic, rezistent, durabil și sănătos!

Recall

Stabilizarea bolii parodontale, regenerarea țesuturilor dure și moi, funcționalitate și estetică excelentă.

Recenzii fantastice pentru dentiștii noștri

Pacienții noștri revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată că sunt mulțumiți de clinica noastră. Succesul nostru a fost construit prin intermediul pacienților noștri care ne recomandă prietenilor, familiei și colegilor lor, precum și prin intermediul altor dentiști locali din vestul țării, care ne trimit cazurile lor mai complexe pentru o opinie și un tratament.

Suntem, de asemenea, recunoscatori pentru faptul că mulți dintre pacienții noștri care au părăsit orașul pentru a se muta în străinătate, continuă să se întoarcă la noi pentru examinările și tratamentele de rutină. Construim relații cu pacienții noștri, relații care se bazează pe încredere. Ne acordăm timp pentru a cunoaște nevoile, preocupările și dorințele pacienților noștri.

Pentru programări telefonice, apelați:

0755 263 263